Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 674
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
как първите си крачки бре,с проходилката ли newsm78
Рони,що дремеш Crazy

# 166
  • Видин
Не иска в проходилката да ходи, за ръце и като го държа под мишниците.
Рони, какво дремене бре? Нали ставате късно Mr. Green

# 167
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аз мога да дремя по всяко време и навсякъде, талант   Blush
майка ми храни Валката а аз си цъкам тук безцелно, и ми се яде пица та 2 не видим  Crazy

# 168
искам и аз да ми хранят детето,ама няма ooooh!

# 169
къде сте бре днес?
ние с Иренка бяхме на тържество Flutterна мен лично много ми хареса,а и на Иренка като я гледах с такова чувство останах WinkТя милата май доста се разчувства,вероятно и от бременността .......но е нормално Hug
Рени,Марти е много хубава Peace

Аз май бях единствената ревла в салона, тия хормони ще ме сбъркат Crazy, а и децата ни са толкова сладки Hug Обаче останах очарована от Люби, така хубаво си каза стихотворението, браво на детето Hug А ти защо не доведе и Орлин, Боби остана много изненадан, когато видя, че е единственият мъж в салона Mr. Green

# 170
Ами Орлин е 24 часа на работа днес,много го беше яд,че не можеше да дойде Rolling EyesА да ти кажа ние това стихотворение сме го научили в съботата,която беше на другия ден след като дадоха листчетата....той тогава се лигавеше и не го казваше цялото,после пък аз бях забравила за стихчето,но една вечер докато пушех от вън го чух как си го казва цялото...когато го карах да го казва той не искаше и днес си мислех,че или нищо няма да каже или ще го каже без грешка...

А за реването и аз бях от ревналите от началото,но бързо се прикрих Mr. GreenАма нормалнок,аз поне от както родих съм станала толкоз чувствителна,че повече от това няма на къде Sick

п.п.омазах пейзажа с клиповете и кръв нямам Twisted Evil

# 171
Честит 8-ми март! Нека да Ви донесе много приятни емоции, радост и споделени мигове с най-близките на сърцето Ви хора!

Рени,а това е специално за теб!

Моят най-голям подарък бяха думите на Люби-Честит празник!Благодаря ти,че си ме родила Heart Eyes

# 172
Цитат
Моят най-голям подарък бяха думите на Люби-Честит празник!Благодаря ти,че си ме родила Heart Eyes

Страхотно е това! Rolling Eyes
И аз вчера в детската градина се почувствах невероятно...
Как тръпнат милите, как се вълнуват, с какъв трепет поднасят подаръчетата си и очакват прегръдките ни...
Вълшебно е! Flushed

Честит празник, момичета! Бъдете заобиколени от нещата и хората, които обичате И в този ден!

# 173
Честит празник,мили дами.

# 174
  • ВИДИН, 10 км след края на света

# 175
  • Видин

Йо, това което ти е казал Люби е невероятно. Ако Марти ми го каже някой ден сигурно ще се разрева Hug

# 176
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!

Йо, големи благодарности за букета, страхотен е  bouquet А За Люби една голяма прегръдка Hug

Марти напоследък много ме радва с някои жестове и думи като: "не се навеждай, ще те заболи коремчето, а вътре е бебето" , постоянните прегръдки на корема ми,  целувките, с които го обсипва. С такова нетърпение очаква появата му Hug Днес с баща си ми изнесоха концерт, той взел една надуваема китара, а тя на лаптопа си свири на пиано и пеят песни Mr. Green Сигурно чак през 2 етажа са ме чули как се смея Joy

# 177
  • Видин
Рени, браво на малката. Дано и като се появи бебо да помага така Hug
Искам да ми помогнете. Решили сме със сестра ми да подарим на родителите ни, послучай юбилея, който им предстои лятото, уикенд за 2, но искаме да не е много далеч, защото все пак и пътя си е разход. Ще предложите ли някой хубав хотел, който предлага all inclusive

# 178
не те разбрах какво трябва да предлага,но пък мога да ти предложа базата на Спанчевци,малко са им високи цените,но си заслужава PeaceИма два басейна/върешен и външен...т.е.3 са де/бунгала,стай,апартаменти,ресторант,фитнес.солариум,абе квото се сетиш...Намира се след Берковица,т.е.преди Вършец...и е в самата гора....но трябва да запазите място предварително,защото иначе няма шанс,но пак не е гаранция,че ще намерите места.....ако искаш да се разровя за тела

тук има снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96840
паролата е jokolin

# 179
  • Видин
Йо, благодаря. Ще говоря със сестра ми. А така или иначе ще направим резервация. Защото рождените им дни са юли, а ние мислим септември да ги пратим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт