Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 660
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
Оф в интерес на истината не мога да повярвам и аз,но като знам,че детето ми в повечето случай си казва истината,без да го питаме и в последствие питам брат ми дали е така.....просто незнам какво да мисля....Снощи Орлин се опита да му обясни,даже му каза,че ако още веднъж разбере,че са правили така,такъв бой ще ядат и двамата.....не е споменавал повече нищо след като той му се скара,а аз сега не смея да повдигна въпроса да го поразпитам ooooh!

# 211
другото което ме навежда на мъсълта,че вероятно казва истината е..........че снощи преди да му се скара баща му,му казах-ето ти моя пръст и все едно ти е патката,покажи ми Киро какво направи............няма да испадам в подробности,но е факт,че ми показа ooooh!От една страна съм бясна,от друга просто незнам как да постъпя и какво да му говоря............Незнам на Киро какви са му родителите,но думите на Люби ме притесняват....То и той знае глупости,ама чак такива подробности не знаеше ooooh! Sick

# 212
  • UK
 Лелееее колко е назад темата  ooooh!
 Едвам я намерих... Йо айде и днес на кафенце  Laughing

# 213
днес имах да оправям неща във ВиК,че вчера нали ти казах,че ми излизаха някакви грешки,а пък снощи машинката ми умря ooooh!

# 214
  • ВИДИН, 10 км след края на света
я един запис че нещо нема мейли  Mr. Green

# 215
Добро утро момичета. Ей много рано се буди моят син, ша умра за сън.  smile3507

Айде по едно кафе, да се събудим.

Къде сте се изпокрили, видяхте хубаво време и плъзнахте по разходки, а?  Grinning

Да си кажа, вчера видях за малко Ния, много е отслабнала и се е разхубавила.  Hug

ПП Аз съм Ели.  Laughing

# 216
  • Видин
Да си кажа, вчера видях за малко Ния, много е отслабнала и се е разхубавила.  Hug
Blush Embarassed Blush
М/у другото и аз казах на мацката с мен че си отслабнала.
Обаждай се като имаш време за кафенце, ние по цял ден се шляем. Пък и ако искаш доведи Дидо на разходка в града Wink
Йо, Меги няма да си ходи. Ако искаш да се разберем нещо за утре newsm78
П.П. Ели, забравих да ти благодаря за кафето. Имам нужда. Снощи бяхме в Механата на Испанеца и  Crazy Crazy Crazy. Ама нищо де Mr. Green

# 217
  • UK
Blush Embarassed Blush

Аз ще ти кажа аз на теб една мацка  Joy аз нямам ли си име  Laughing

# 218
  • Видин
Blush Embarassed Blush

Имаш разбира се. Heart Eyes
Ели, мацката с мен беше Мегита. Mr. Green

# 219
  • UK
Blush Embarassed Blush

Имаш разбира се. Heart Eyes
Ели, мацката с мен беше Мегита. Mr. Green

Joy hahaha

# 220
Здравейте Hug

Оооо Меги,до кога ще останеш?
За утре незнам,на ревизия съм,ще издавам и приемам нов район,та може да се затрия до обяд....ако се освободя ще звънна Hug

# 221
  • UK
 Офффф, Йо какво да ти кажа  Crazy Ако зависи от мен си отивам още сега ама мъж ми щял да идва за 10-15 дни и искал да съм тук  #Cussing out и ще трябва да търпя свекървището цели10 дена докато дойде синчето и  Sick

# 222
 doh
Голям съм шемет, много голяяяяяяям.  Embarassed cry
Цял ден се чудя от къде ми е позната мацката, която беше с теб.    Изброих си бивши колежки, съученички, познати от магазините, в които пазарувам и не се сетих. А то била Мегита.  Banghead Banghead
Айде в събота може да се разберем за едно кафенце.

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 21:30 от P i p i l o t a

# 223
doh
Цял ден се чудя от къде ми е позната мацката, която беше с теб.    Изброих си бивши колежки, съученички, познати от магазините, в който пазарувам и не се сетих. А то била Мегита.  Banghead Banghead

Joy hahaha Joy

# 224

Смей се ти, смей се, такъв съм физиономист, че няма на къде.  Rolling Eyes
А с теб кога ще се видим, хайде в събота да си спретнем една срещичка, а?

Общи условия

Активация на акаунт