Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 665
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • Видин
Много  Благодаря за съдействието !    Hug
Млякото което пие малката е с хидроизолиран белтък и с пребиотици ( Милумил НА2) във Варна не на всякъде го има и да знам дали да се натоваря от тук и с него, че ще е мъкнене на кошари и т.н.  #Crazy
Като излизам ще проверя дали и къде го има точно това мляко Peace

# 196
  • ВИДИН, 10 км след края на света
даммм ще проверим и ще докладваме...  Mr. Green

# 197
Добо утро момичета.  Hug
Да почерпя, че днес съм рожденничка.

# 198
Честит празник, Ели!
Жива, здрава, пъстра, щастлива и обичана бъди!
Ей, такова едно местенце от мен за подарък! За кой ще са другите прибори, оставям на теб! 
  love001

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕЛИ!!!

Бъди много здрава, много щастлива, много обичана и много уважавана!!!
Весел празник и наздраве  bouquet

# 200
Честит Рожден Ден Ели!
Да си жива и здрава и много обичана Hug

# 201
Благодаря ви момичета, да ви се връща.  Hug
Curlicue, направо се размечтах.  Crazy Hug

# 202
  • Видин
Ели, Честит рожден ден на патерица. Много щастие и усмивки.
Аз преди малко се прибрах от изпитите. 4:1 в моя полза Mr. Green. На 7 май пак ще се потя по икономика, че този път не бях учила достатъчно Whistling
Айде отивам сега да чистя, че нали мъжо беше ерген 3 вечери Crazy

# 203
Някой знаели кога ще отварят клиниката на Гайдарски,аз май разбрах,че в понеделник,но не съм много сигурна,ако някой знае нещо повече ако може да пише!

# 204
Ния, честито ти взети изпити Hug Казваш 3 дни ергенски живот, аз като се сетя, че моят мъж като влезне в кухнята да готви и след него мивката е пълна и навсякъде има боклуци, за 3 дни какво ли ще стане ooooh! Сега се сещам, че като тръгнах да раждам Марти преди 4г., точно вечерта бях сготвила 6 гювечета, 3 или 4 бяха останали и като се върнах ги намерих в един шкаф мухлясали, като и близо 1-2 м. живяхме при родителите ми след раждането. Щях да го убия, разбирам, че не му е било до това, ама все пак доста неприятно се изнанадах Close

РОНИ-23, отдавна се опитвам да ти пратя лично съобщение, но кутията ти е пълна и е невъзможно да ги получиш. Тъй като нямаш никакви публикации, най- вероятно имаш право само на 1-2 съобщения и след това трябва да ги изтриваш.

# 205
  • Видин
Рени, не беше чак толкова зле. Само на масата имаше няколко чаши и чинии, които трябваше да прибера и измия. Иначе не беше толкова зле Mr. Green
Рони 23, клиниката отвори на 15-ти. И вече работи. Педиатърката на Марти се премести там Hug

# 206
qmi razqsnete,koj lekari sa se premestili  в тази клиника?и какво точно ще бъде това от сорта на поликлиниката ни или е и като болница?нали знете,че съм проблемна със здравето,та за това питам Mr. Greenте имат ли сайт??

# 207
  • Видин
Йо, не мога да ти дам отговор сега на този въпрос. Ако изчакаш до вторник, ще мога. Тогава сме на консултация и ще питам Peace

# 208
ще чакам бре,споко Hug
Да ви кажа сега нещо,което малко ме разтревожи снощи,а и не знам дали да вярвам на думите на Люби newsm78 SickДо сега,ако е правил нещо дето не сме знаели си е казвал с идването ни и брат ми е потвърждавал,защото съм си мислела,че си измисля,но за казаното от него снощи....просто незнам какво да мисля Sick
Ето и случката-както си седеше до мен и гледахме тв снощи изведнъж започна да ми казва,какво са правили на ДГ....започна с ядохме незнам си какво...играхме си с незнам си кой..........ииииииии ние с Киро си пипахме патките и Киро ми цунка патката....в първия момент не обърнах внимание,защото се бях загледала в тв-то,обаче като включих какво ми говори и почнах да го питам...къде правихте това с Киро,а той ми казва,ами на градината,до креватчето и той ми цунка патката Sickпитам аз,а госпожите къде бяха,а той-ами на бюрото и казвам,те видяха ли ви....той-ами да...и какво-ами наказахани и после събирахме кубчетата....
Направо останахме като шашнати и само се споглеждахме с моя мъж SickЧудя се да вярвам ли на казаното или не?Но на всяка цена мисля да повдигна въпроса пред госпожите и да ги попитам имало ли е нещо такова....

# 209
Леле Йо, останах като гръмната Shocked Пак е добре, че госпожите са реагирали, ама не са ли видели децата, когато са започнали да се пипат, ами чак финала. На всяка цена говори с тях, като изтъкни, че Люби всичко ти казва по- принцип, да не би да излезнат с номера, че детето си измисля. Малеее, не мога да повярвам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт