Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 670
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • Видин
Искате ли да ви подскажа какво си имаме .............. ето такова tooth   Mr. Green

# 181
Ооо, Ния, честито ви първо зъбче Party. Сега ще почнат да избиват едно след друго, дано само този процес на зъбоникнене при вас е безболезнен и не ги усетите, когато пробиват венеца.
За Спанчевци и аз съм чувала, че е много хубаво. Аз лично не съм ходила, но моите родители са много доволни от условията и изкараната почивка там.
Марти пак ми е с кашлица и от утре отново я спирам от ДГ ooooh! Аман Whistling

# 182
Рени, браво на малката. Дано и като се появи бебо да помага така Hug
Искам да ми помогнете. Решили сме със сестра ми да подарим на родителите ни, послучай юбилея, който им предстои лятото, уикенд за 2, но искаме да не е много далеч, защото все пак и пътя си е разход. Ще предложите ли някой хубав хотел, който предлага all inclusive
До колко надалеч?И защо точно  "ол" инклузив?То май само по-големите комплекси го предлагат.А те с какво ще пътуват с кола или с друг траснпорт?
ИИИ Ния, честито ви зъбче, да почврпиш с нещо бяло Wink

# 183
А да го похваля, че на 1-ви направи първите си крачки. Толкова много се радвах Crazy.

Пак аз  Mr. Green
Бре,аз сложих дъщеря ми да седи за първи път на дупе стабилно на 6 месеца,как така ходи детето Shocked

# 184
Ренка и Люби нещо май си говори на носа ooooh!
Вчера засичах при любимеца на лелките,онова детенце дето рева и не мръдна от майка си на тържеството,да ти кажа малко ме изкараха извън нерви,детето де.....

# 185
  • Видин
За почивката май ще ги пращаме в Троян. Има много хубав хотел там. Просто искаме да е луксозно, нещо като 2-ри меден месец Mr. Green
Фиона, не бих казала, че чак ходи, но прави стъпки, които са много нестабилни. Много е сладък.
Рени, дано Марти да се оправи бързо Praynig

# 186
  • Видин
Честит рожден ден на Дидка. Въпреки че не си тук ти пожелам много щастие.

# 187
Здравейте мами от Видин  Hug
Извинете, че се намесвам във темичката ви  Praynig Имам баба във Връв и съм решила май месец да го изкарам при нея и искам да поразпитам за някой нещица  Laughing  Има, ли във видин оказион за колички втора ръка и евентуално колко струват да не мъкна от Варна. Къде се намират детските борси за памперси, пюрета и каши, има ли от всички видове?

# 188
Здравейте мами от Видин  Hug
Извинете, че се намесвам във темичката ви  Praynig Имам баба във Връв и съм решила май месец да го изкарам при нея и искам да поразпитам за някой нещица  Laughing  Има, ли във видин оказион за колички втора ръка и евентуално колко струват да не мъкна от Варна. Къде се намират детските борси за памперси, пюрета и каши, има ли от всички видове?

Здравей, Петс! Simple Smile

Да, смея да твърдя, че има от повечето видове...Предполагам питаш за  Hame, Hipp, Bebivita, Nestle и от този порядък, нали?! От кашите се намират тези на Фризо, Милупа, Хип, както и българските.
Аз лично пазарувам от едно магазинче, което се намира срещу Гимназията на Музея - "Коко" се казва. Също и едно мъничко около пазара.
Оказион за употребявани колички не съм виждала сякаш, но нова прилична лятна количка може да се намери с цена от 50-100 лева.
Ако искаш мога да ти оставя телефона си на лични, защото не знам доколко познаваш града, за да "разказвам" кое къде се намира?! Simple Smile

# 189
  • Видин
Петс, оказион съм виждала някъде, но ми трябва малко време да се сетя къде точно. Колкото до кашите, пюретата и памперсите ги има на достатъчно места. Пиши до колко познаваш Видин и като дойдеш може да се видим за по кафенце Wink

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 17:42 от Niya_Petrova

# 190
Да трябваше да пиша дали познавам града. Централната част я знам къщата скуклите, пазара, гарата, автогарата  Mr. Green, пощата, центъра, градската градина, БВКули и т.н. само в кварталите не съм обикаляла много но в Зелето съм ходила  Joy  От както се помня всяко лято ме пращаха "командировка" цяла ваканция на село и естествено газ във Видин , че на село доскучава. Щом съм обиколила и дискотеките   Joy  Склада   Joy и една в киното ама не и помня името вече и още една - две,  беше отдавна  Laughing Майка ми е от Връв и във Видин имаме много роднини. Даже с някоя мама може да се окаже , че се познаваме  Laughing
Най - важното което ме интересуваше и естествено забравих да питам е има ли млякото на Милупа Милумил НА2, че мойта мома се оказа алергична и махната  Mr. Green
Има достатъчно време докато тръгнемоколо месец и половина ама с таези деца времето лети и да се информирам от рано, че може да пратя и нещо по пощата, че в колата кое по напред.
Май ви надух главите  Embarassed Благодаря предварително   bouquet

п.п. Много ще ми е приятно да се запознаем  Hug  Казвам се Петя. Ето това сме аз и Славена http://images23.snimka.bg/005221060.jpg
http://images24.snimka.bg/005321331.jpg

С удоволствие ще пием кафе  Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 19:11 от pets

# 191
  • Видин
Би трябвало да има млякото, ще проверя и ще ти кажа. Ние сме на НАН и за другите не знам.
Еми по центъра и пазара са повечето магазини с детски дрехи, пюрета, каши и т.н. Може да покажеш снимки да те видим Flutter

# 192
Петс, (адашке) Милупа има на три места със сигурност(всъщност инфото ми е от преди година)-на магазинчето срещу музея, на една аптека -пада се горе -долу срещо старото фото- сега май е заведение, и на аптеката , която е срещу входа на болницата, където беше бърза помощ преди.

# 193
  • Видин
Петс, видях Милупа Милумил 1,2,3 на магазин Коко, до Музея, но не обърнах внимание за ХА. Но предполагам, че има Peace
Не те познавам, но пък малката има страхотни мигли. Аз обожавам децата с големи мигли. Много е сладка пу-пу-пу

# 194
Много  Благодаря за съдействието !    Hug
Млякото което пие малката е с хидроизолиран белтък и с пребиотици ( Милумил НА2) във Варна не на всякъде го има и да знам дали да се натоваря от тук и с него, че ще е мъкнене на кошари и т.н.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт