Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 846
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
ВЕСИ, ЧЕСТИТ РД! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ДА ПОСТИГАШ ВСИЧКО ЖЕЛАНО С МИНИМУМ УСИЛИЯ!  Hug

# 106
ВЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕ4ТИ!   bouquet    bouquet   bouquet

Гер4о, добре сте си изкарали зна4и, айде давай фотоси Simple Smile Определено в Дубай без намаление е по-евтино, все си на сметка там Simple Smile

Констанс, и аз само мисля за пътувания и организации но и мъжа ми има толкова работа, той оби4а в псоледния момент вси4ко да се организира, планове много не оби4а, затова аз организирам и просто му съобщавам после Wink

Нук, много сладък Иван  Heart Eyes

Гер4о, тия дни се рових в и-нет за частни детски градини и разглеждаш сайта на Джани Родари и хоп кой да видя : http://www.djanirodari.org/bg/images/gradina/10.jpg

Мики къде се изгуби?????

# 107
Мерси много, милички, за пожелинята и поздравите  Hug Много си ви обичкам, да знаете  Hug Черпя всички с по едно огрооомно парче торта и пийване по избор  Mr. Green

Герчо, много готино сте си изкарали явно. айде давай да гледаме снимки. Ох, как мисе ходи и на мен на шопинг в чужбина  Crazy Само да се поошлайшам в шофирането и всяка събота ще си обикалям на воля поне из София. Че иначе все трябва да мъкна мъжо и Маги и да се съобразявам с нейния режим. А така зарявзам ги двамата да спят зимен сън и отивам по магазините с новата ми кредитна карта  Mr. Green

Мами, тази помпичка за нос изглежда много добре. Но не дърпа ли силно, като се използва прахосмукачката  newsm78 Да не вземе да се разрани носа  newsm78

# 108
В момента се опитвам да направя албул в снимка бг ама е толкова бавно, че направо се изнервям.... На всичкото отгоре не качва всички снимки, някои излизат празни.... ужас просто

# 109

Честит рожден ден, Веси! Нека твоите желания, бъдат мои пожелания!!

# 110
  • Варна
Веси, честит рожден ден и от мен!
и аз чакам снимките с нетърпение. Супер сте си изкарали явно. Sunglasses
nyc, снимките не ми се отварят нещо. Thinking
Аз пък да се оплача. Преско се изгори на ютията днес. Confused Много ме е яд на свеки, че се хвана да глади, когато и двете деца са будни, пък аз трябваше да излизам. И някой звънна по телефона и тя се заприказва, аз правех закуска на Габи в това време и Преско отишъл в другата стая и съборил ютията и се изгорил. Горкото ми дете. Cry Няма мехур, само е червена дланта му, ама не може да си намери място, само мънка и търка ръчичката където свари. Пробвах да го намажа с Фенистил, ама той веднага търка някъде и файда няма. Отказа да яде и сега го сложих да спи, дано да успее да дремне малко. Не мога да отида до магазина, той постоянно ме търси да го гушкам, пък довечера е втората партида гости и имам и вечеря да приготвям. Исках да използвам момента, докато спи да си помогна за довечера, ама ще видим дали ще ме огрее. Пък трябва и да се къпя, абе ужас направо. Пък най ми е жал а него. Като знам как боли изгорено. Cry

# 111
4естит рожден ден Веси,да си жива и здрава,много оби4ана и желана жена  bouquet
nyc и на мен не ми се отварят снимките newsm78
Кате много ми е мъ4но за Преско и Дани се е горил на камината,ама сега въобще не я пипа,може да му е за урок,знам 4е се маже с дефламол в такива слу4аи.Приятно изкарване дове4ера Hug

# 112
Честит рожден ден на Преско на патерици!Кате,да ти е жив и здрав и да расте весело и щастливо дете. Hug
Много кофти това с ютията...то когато има да се случва нещо лошо,нещата все така се завъртат....намажи го с дефламол,дано не е сериозно. Praynig
Весе,честит рожден ден и на теб!Много здраве и обич ти желая. Hug  bouquet

Аз не съм писала скоро...много весело бяхте подхванали темичата и не исках да развалям хубавото настроение.Янето пак ми е болна. SadПак нейните истории с висока температура.От днес е по-добре,но се разхремави и кашля малко.Пфууу....как може 2 години да не боледува хич,а сега за 3 месеца-3 пъти. newsm78Добре,че все минава метър без АБ...дано и сега се размине.Лягам да подремна сега с нея,че имах няколко безсънни нощи. Tired

# 113
  • София
честит рожден ден Веси!!! Честит рожден ден на Преско, с малко закъснение...   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
# 115
                  Веси,ЧРД!Да си здрава,щастлива и много обичана!!!

nyc,много е хубав Иван! Hug
Кате,и аз знам,че дефламола много помага при изгаряне. PeaceДано му мине бързо ръчичката  Praynig
На болничките бързо оздравяване! Hug
И Юджи от вчера е много хремав и покашля  Whistling

Гер4о,Добре завърнала се  Hug

# 116

Герчо, ти на това "малко" снимки ли му викаш  Shocked Ще ги разглеждам цял ден  Laughing

Кате, много кофти това с ютията  Tired Дано Преско се оправи бързо и да не го боли много малкия  Praynig Изгаряне много боли  Tired Ама и свекърва ти е еднааа  ooooh!

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:24 от veselina_s_p

# 117
Кате, оф много мъчно ми стана за Преско Sad Ще мине ама си представям как го боли душичката Sad

Гер4о страхотно сте си икзкарали, супер снимки (и много) много готино са ти изрисували  ръцете с хена Simple Smile

# 118
Гер4о,страхотни са снимките! Hug

# 119
Кате, съчувствам ти, най-вече на Преско  Confusedтова с ютията ми е най-големия страх, откакто Алис проходи, все се чудя къде да я скрия, а когато е включена за секунда не я оставям под надзор  Confused то да ти кажа, ако го намажеш с някое лекарство има вероятност да влезе нещо и в устата, малки са още и нищо не разбират  Confused

Герчо, много снимки, ей сега се захващам да ги разглеждам, чакам шефа да се сети, че имаме да си говорим спешни неща и сега ще си запълня времето  Crossing Arms

Наде, стискам палци. Разбирам те, ей сега майка ми се обади, че и Алис се разболява. И тя така не беше боледувала, а сега за 2 месеца трети път  Tired

Общи условия

Активация на акаунт