Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 830
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
мила, дано ги хванат гадовете... ужасна работа....

# 256
Оф Мила ужас !  Shocked Слава богу 4е няма пострадали!!! Дано бързо хванат гадта която го е направила!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА! ГАБИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet   bouquet   bouquet

# 257
  • София, център
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА!!!

Ох Мила, просто ужасно... ама нали ние имаме училище в съседното село, както ти бях казала..еми запалиха го преди 3-4 месеца... което свали и цената на имота съответно, то е в процес на продан... и то точно защото там хората са едни такива... Слава Богу няма жертви!!!

Ами аз исках да ви разкажа, как добре съм си прекарала последните дни, ама ще го отложа за утре, че сега след казаното от Мила някакси не върви... 

Добре сме, вчера бяхме в едно ново клубче в подлеза на НДК-а имам забележки към каките, но като цяла понеже ми е на 2 минутки и е чисто ново, ще го посетим пак...даже още днес може би. Просторно е и въпреки че е на изкуствена светлина е добре направено!!!

чао целувки

# 258
Добро утро Hug
Честит Рожден ден на Симонка ,да е здрава весела и щастлива  Hug

Мила ,ужас  Shocked и аз незнам какво да кажа ,добре ,че не е имало жертви  ooooh! иначе Алекс беше с повръщане и зверско разстройство . Повръщането 1-2 дни го държа ,но акитата се борихме повече от седмица ,то не бяха диети не беше чудо даже вече се бях притеснила накрая и мислех изследвания да пускам ама нали тръгнахме за Италия и някак се оправи. Мисля ,че при вас не е този вирус и разстройството е от ефералгана защото Алекс не е вдигал Т а и се започва със болки в корема и повръщане. Дано бързо да се оправите  Hug

Кали, позната ми е тази снимка и още как Crazy ама кой си снимала Кайо или Алекс  Joy?

Тася , Алекс го докарва повече на мелодия отколкото на думи, просто съм очудена колко вярно пее при положение ,че ние пък сме супер зле с Боби в това отношение. Абе аз като малка съм пяла много добре /по разни хорове ме е водила майка ми/ ,но след пубертета много ми се е изменил гласа и вече за нищо не съм ставала  Mr. Green А , вчера пускам си клипчето и Боби в стаята вечеря и ще не ще чува и по едно време казва -абе детенцето много сладко ама майка му как хубаво пее не е истина  Grinning

Кали ще се разбереме за някоя събота или неделя щом сте на линия Hug

tanyta25 ,и аз от миналата седмица ходя на фитнес и днес ще ходя за 2-ри път  Crazy ще видиме колко време ще ме държи ентусиазма Wink

Много ме е яд ,че съм такъв индианец и немога да качвам клипчета ,ще взема да се пробвам да се науча защото е много забавно.

# 259
Мила, Адиланд вие ме уплашихте, какви са тия бомби и палежи, аз си мислех, че по тия села има само пенсионери  Rolling Eyes а май има и доста цигани, което сигурно донякъде обяснява нещата  Rolling Eyes ужас, добре че е малкия дявол.
Такива неща тук рядко стават да ви кажа, поне аз не съм чувала.
Мила ще ти драсна и на лични Hug

Мики аз желание имам ама малкия няма кой да го гледа през седмицата, сега съм прелъгала мъжа ми да се освобождава наобяд за малко пък ще видим.

# 260
  • Варна
Честит рожден ден на Симонка! Честит празник, Габи!  bouquet
Мила, направо съм потресена. Shocked От време на време такова отчаяние ме обзема, как ще ги опазим тези деца, как ще възпитаваме в тази действителност?! Rolling Eyes Направо не знам... Confused
И аз след малко отивам на фитнес. При мен файдата от него не се забелязва толкова, по-скоро има файда от диетата, а фитнеса е само да помага и да не се отпусна. Особено корема ми все още е страшен. ooooh! Но може би и аз трябва да съм по-редовна в упражненията за корем. Аз ги правя само като съм в залата, а трябва всеки ден да ги правя. Thinking Ама все забравям като съм си у дома. Rolling Eyes
Днес получих две много хубави новини, но ще се похваля "като му дойде времето". Wink
Калина, страшна си, бе. Heart Eyes А Алис е направо очарователна. Heart Eyes
Тася, синът за пореден път ме изумява. Shocked Браво на детето и на теб!  bouquet

# 261
Мерси милички за съчувствието,наистина важното е ,че няма пострадали хора,дано няма и повторение и дано полицията си свърши работата.

Танче Heart Eyesспециално в това село няма цигани и определено не е пенсионерско,напротив богато село е и с много млади хора.
Работата не е на дребно -хулиганско ниво а доста по сериозна..............
Комплексът ,който сме купили там е голяма инвестиция(непосилна за местните-тоест няма апетит за него,не могат да си го позволят ) и обърква света на местните "първенци"

Ади Heart Eyes съчувствам ти много .Разкри ли се кой го е извършил newsm78
Разкажи хубавите истории,как си прекарала последните дни да разведриш темата.

Кате Heart Eyes давай двете хубави новини

# 262
Честит Рожден ден Симона
 nbirthday  bigdance2 nbirthday newsm59

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 14:19 от kremena

# 263
Mila, Ужас! Имахте ли застраховка?

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА!!!   bouquet  Grinning   bouquet  Grinning   bouquet

Миля, много гадно това с ресторанта. Моята баба е от едно Елин Пленинско село и го знам горе-долу района. Въобще не бих казала, че е спокоен. Доста често по селата се случват такива неща  Tired Дано се оправят нещата. Но наистина, ако сте настъпили някой неподходящ, те само така си решават проблемите  Tired #Cussing out
Дано Б се оправи бързо  Hug

Аз от службата не мога да заредя нито снимката, нито филмчето. И нищо не мога да видя  Tired

Вашите деца вече рецитират песни, моята щерка още си говори с половин думи  Tired Де да я знам кога ще тръгне да говори това дете  newsm78

Магдаленка днес е на ясла за цял ден сефте. Ще видим как ще се справи. Много ми е интересно как ще заспива в 1 и ще става в 3. Тя в нас спи по 3-4 часа следобяд  Laughing Ще видим колко време ще изкараме без болести. Че, като я водех се чу едно дете така се изкашля  ooooh! Ама трябва да се калява. Колкото и да ми разправят всички лекари, че много щяла да боледува и била много податлива на инфекции  Tired

И какво последно в ресторанта на Зори ли ще се виждаме  newsm78 Аз може да дойда със сестра ми. че нали сега се уча да карам, ама още ме е шубе да се пусна сама. То днес ми беше сефтето на градско - до яслите и от там до службата с мъжо до мен. Той май беше по-стресиран и от мен  Laughing Представям си как се е чувствал с моето каране  Laughing

# 265
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Симонка!!!! newsm59
Мила,Ади,много неприятни случки разказвате и двете.Дано всичко да се оправи и да няма повече такива изпълнения Shocked
Мила,съжалявам че Боби е болен и стискам палци бързо да се оправя.Иначе снимките ви от Сандански са разкошни и много им се радвах (още повече че виждах познати картинки Simple Smile) Двете момичета в детския център наистина бяха много мили,добрички и усмихнати.Виктор за първи път там остана сам с тях спокоен и без аз да седя до него.
Тедито повчеле крак за тоя хотел  Laughing брат ми са си запазили места за 8ми март, сигурно и ние ще отидеме, ама още не сме решили, Благо няма кой да го гледа и трябва да го водиме с нас, а на мъж ми му се лудее
tanyta25,идете,няма да съжалявате.И за детето ще е хубаво.Иначе ние правехме един номер и вечер като го сложим да спи си излизахме на ресторант или на бар(в хотела де).Използвахме си телефоните като бейбифон и така можехме да го чуваме ако се събуди или плаче докато ни няма.
tasia,браво на Дани и   bouquet за майка му че така хубаво пее.
ketito,много се радвам че бебенцето ще е момиченце. Simple Smile

# 266
  • София
Хайде в новата темичка Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268550.0

Общи условия

Активация на акаунт