Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 832
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Bezmerna  И аз ще ставам леля в началото на Май Hug Голям кеф е  Heart Eyes

Ох Миличка, много ми харесва хотела Heart Eyes Оставила съм сайта отворен Любо да го види Joy
Много сте сладки тримата и личи , че сте си изкарали добре Hug
Ще те питам нищо на ЛС Heart Eyes

Честит Рожден ден на Елина Hug Hug Hug

# 211
  • София

Тасинка, намерих сайта на издателство Хермес са книжките, ето ги: http://www.hermesbooks.com/products.php?catID=126

Мерси! Hug

# 212
Мила ,забарвих да кажа ,че сте многог хубави  Hug страхотни снимки  Grinning

Нас вече нещо вкъщи въобще не ни свърта и сутринта бяхме в МОЛ-а в Гео Милев , а сега като станат децата отиваме в другия на Стамболийски Crazy направо полудявам вече в това гадно време  Tired голяма тъпотия е.
Дейзи ,видях мъжа ти в Скай с някъкви двама приятели беше,но бяха на горния етаж ,а ние слизахме с ескалатора надолу та се оглеждах за теб и Али но не ви видях  Rolling Eyes

# 213
Привет , милички Hug
Да драсна и  аз някой ред .
Първо : Честит Рожден Ден на Елина !!!
Честито и на Преско , на патерици !!! Да са здрави ,весели и усмихнати деца!!!!
Силве, и аз ще се присъедниня към съветите на останалите !
Дани , голям номер ти е скроила Писи , а пък и в твоето полижение сигурно си се уплашила страшно. И на мен ми допадна идеята за книжката , ще я кажа на някой баба за подарък за р.д.
Мила , блазе ти за почивката.
Аз от 2 седмици почнах шофьорския курс. Като в началото е само теория , имах 2-3 пъти и кормуване вече. Малко ми е притеснено още. Днес бяхме и с мъжа ми да потренирам малко , ама повече няма да ходя с него, че той хич няма търпение да ми гледа глупостите , по-добре само инструктора да ме учи ,че си е много търпелив човек. Докато съм на курс майка ми гледа Стела и се справят много добре , дори след като се събуди вика първо баба си ( Малко ревнувам де) . Рисуват, четат , правят гиманстика ,... пълна програма.
Хубава вечер от мен Hug

# 214
Честит Рожден Ден на Елина  bouquet

# 215
здравейте момичета,
 Честит рожден ден на Елина  Hug

Мила много хубава почивка сте си направили, Боби определено има и доста черти на татко си.
Дани, Благо ми прави такива номера засега в гардероба, скрие се и си мълчи, но навън си е опасно, представям си как си се изплашила  Sad
Силве ще изгрее слънце и на твойта улица Hug млада си не си съсипвай живота, ти най-добре знаеш как да постъпиш Hug

лека вечер ви желая

# 216
силве, ИЗОБЩО недей да съжаляваш, недей да имаш колебания, угризения и каквото и да е. който иска да ти помага, да помага. който не иска, да не ти пречи поне.
всъщност Алекс кой я гледа през деня? баща й с какво се ангажира? прави ли ти проблеми, претенции някакви има ли? извинявай, ако с ами прекалено директни въпросите, и не ти се говори, недей да казваш.
на мен ми иде понякога да стигна до крайности, но планът е една седмица при мама, една при тати...

ей голям зор е с тия баби и дядовци. само се месят значи... и ние ли ще изкукаме така не знам...

погрижи се за себе си. това, че имаш дете не би трябвало да те превърне в жертва. имаш свой живот. Алекс ще порасне, няма да сте все заедно. с баща й също, явно. грижи се и за себе си.

Мила... да те почна сега теб Joy еййй...какви са тези снимки бе момиче?! Милост нямаш ли, не мислиш за нас... сега как да спя с тия релакс мечти дето ми ги вкара в главата. на моя мъж няма да ги показвам, че и той няма да спи, но не заради хотела Joy

# 217
Кали, не ми пречи, че си директна. Алекс я гледа една жена до към 14 и после баба ми, и тъй като нямам друг избор засега, трябва май само да си трая и да си правя, каквото си знам, ама пуста овнешка уста, не може да мълчи, какво да се прави: ))). А аз Алекс засега сама при баща й не мисля да я давам, но знам че след време ще се наложи, ама той е доста вятърничав и малко ме е страх.
Дано само детето ми ме разбере един ден, както и да протече живота ни.
Лека нощ и приятни сънища

# 218
Мила, много хубави снимки......................и аз му бях хвърлила око на този хотел, ама вие и цяла седмица сте почивалиииииииии, браво, супер.
Ние решихме да избягаме от студа и отидохме да проверим хотел Виталис в Пчелински минерални бани. Зори, ти беше пуснала линк. Ами с 2 думи- не е лош. Не е от нивото на добрите СПА, но има 2 предимства- водата е страхотна за деца и Сара много се изкефи, Другото е, че е близо до София, на час път, не е скъп. Но храната- все едно на селски сбор както готвят- хвърлят в чинията от всичко.Аз не съм чак такъв каприз, ама мъжа ми....., накрая само яйца ядеше и ги оглеждаше на цвят и миризма,  тазгодишни ли са..................
Дейзи, знаеш ли, и аз съм се запътила към онова клубче на твоите приятели, утре сигурно ще го посетя. Абе те имат ли сайт?
Силве, живота е толкова кратък човек да го прахосва ей така! Направи правилното нещо в правилният момент.Никой не ти дава гаранции за нищо в живота, но не трябва и да си губиш времето там, където не е останало нищо, ако е така, де......................

# 219
  • Варна
Да поздравя и аз Елина Преди да е минал празника. Честит рожден ден!  bouquet
Мила, много хубави снимки, чудесно изглежда всичко. Heart Eyes И май за първи път се показваш с новата прическа. Ама хич не ти стои лошо. Heart Eyes
Силве, и аз да кажа. Гледай си живота и детето и въобще не се терзай. Присъствието и на двамата родители под един покрив не прави семейството. А детето всичко усеща. По-добре щастливи разделени, отколкото нещастни заедно, "заради детето". Naughty
На Преско ръчичката още е зле. Confused Пукнаха се вече мехурите, дано бързо да минава. Praynig

# 220
трябва май само да си трая и да си правя, каквото си знам, ама пуста овнешка уста, не може да мълчи, какво да се прави: ))).

аа... не е така.. и мойта е овнешка, ама с бабите знам, че со кротце, со благо трябва.. че са по-зле от тийнейджъри.
та тази баба ли ти обяснява за нуждата от татко на всяка цена? на ясла ще ходи ли алекс?

стискам палци преско да се оправи по-бързо.

# 221
Добро утро,

Честит рожден ден на Елина! Да расте здрава, усмихната и щастлива!

Мила, снимките ви са разкошни. Толкова си красива  Hug и аз като Кали показах само една част на мъж ми от страх да не му наруша съня  Laughing опитах междувпрочем да направя резервация за почивните дни по 3 март, ама всичко е фул, сега ще чакаме евентуално някой да не плати, за да ни вмъкнат.

Дани, случката с Писи и мен много ме уплаши, представям си какъв ужас си изживяла  Shocked

Силве, и мойто мнение го знаеш...знам, че е много лесно на чужд гръб да се дават съвети...като дете на разведени родители мога да ти кажа, че Алекс ще те разбре и няма да те обвинява, ако се държиш с нея като голяма - говориш, обясняваш, правиш я свой приятел...като възрастен пък съм свидетел на две разведни приятелски двойки и от гледна точка на родителите виждам какво мъчение е да се напъваш да живееш с някой, непрекъснато скандали и накрая, ако не си някоя кротушка дето до края на живота си да се завре да спи в кухнята и да носи чехлите и вестника на мъжа си, пак се стига до тук...излишно е според мен.

Ние вчера имахме две големи събития за неделния ден. Едното е, че на гости ни дойдоха Кайо и Кали и имаше подобавъчно дивеене /Мики, мъж ми го пратих сам на пазар/. Кайо игра предимно с прахосмукачката, уважи с внимание и няколко кабела  Laughing Алис пък, докато не позираше на Кали, го гонеше да  му дърпа всяка играчка от ръцете  Crazy
Другото, все пак за да има уравнеловка, то 'дет се вика не може все да ни е хубаво, е един гадничък инцидент вечерта. Като се прибирахме /бяхме на гости на нашите/, изгасна лампата на стълбището, аз нося Алис и една торба. Тръгвам назад, за да я светна, но забравям, че съм качила две, а не едно съпала. Последва кълбо назад, при което хвърлих леко Алис нагоре, за да падне върху мен. Изтърсих се с цялата си тежест, изпука ми глезена, а лакътя е натъртен. Али слава богу се размина само с уплахата. А мен ме болииии, едвам се завлекох пълзейки до входната врата да извикам мъжа ми, който прибираше колата в гаража. Качи ме горкия почти на гръб и мен и детето. Сега съм малко по-добре, ама ходя като куцо пиле. Ама много се уплаших, това ми е един от страховете, свързан с детето, да не падна, докато е в мен и да не я затисна.

Айде стига толкова фермани от мен, лека и спорна седмица  Hug

# 222
Леле какви комплименти Embarassed-много сте мили,благодаря Heart Eyes
За Бобата ми е странно,че ви се струва толкова голям-измерих го сега е 91см(приблизително,че се въртеше)това много ли е,малко ли е newsm78
За мен комплименти,като "красива""перфектна".........май отдавна не бях получавала .Аз пък имам чувство,че много съм остаряла и имам сенки под уморените очи Rolling Eyes
Кали Heart EyesДейзи Heart Eyesтова с нарушаването на съня на мъжете ви много ме разсмя(няма начин,щом си имат такива страхотни жени ,като вас някой да им наруши съня още по малко пък аз с моите настоящи минусови гръдни размери или по скоро с липсата на такива:hug:)Безрезултатно си търсих бански с подплънки Crazy

За хотела-направо ви агитирам (Теди  Heart Eyesвсъщност беше първа,къде ли се губи)всички имате нужда от почивка а там има на кой да се оставят децата.И промоции има  и си е съвсем достъпно.

Дейзи  Heart Eyesне се сърди ама си принтирахме една снимка на Али ,защото Б постоянно ме кара да ви разглеждаме последния албум за да види" бебето"тоест Али включително в 5 сутринта.Сега си говори с нея-май е любов Heart Eyes
А за крачето ти-стискам палци да се оправяш бързо Hug

Кали Heart Eyes моля те пусни снимките от Неделя

Силве Heart Eyes много ме е страх да давам съвети,защото не съм наясно със ситуацията ти.Прегръщам те обаче силно и ти желая много любов Heart EyesМежду другото твоя бивш правили някакви опити да те спечели отново,променил ли се е.Не го ли е страх ,че те губи  newsm78
Голяма прегръдка от мен Hug

Дани Heart Eyes много хубава идея с книжките.

Нелче Heart Eyes писах ти на лични ама нещо ми забива форума-получи ли нещо

Зоичка  Heart Eyesнещо ми е домъчняло за теб-драсни един по подробен отчет ,нещо много не пишеш Hug

Сега да ви се оплача-тази нощ Б вдигна 38.7 температура-или е изстинал сега в София (бяхме оставили апартамента да се проветрява и още не може да се затопли)или пак Соломоновия вирус да сме хванали в детския клуб.
Напрово ми се реве-всяко дребно удоволствие ми излиза през носа Cry

# 223
Мила , може да му се е отразило пътуването и разликата в климата , но ти не се притеснявай толкова.
Аз вече не искам да чувам за болести #Crazy
Ели се пооправи , но Бабето ни създава големи проблеми - първо нипертонична криза , след два дни и потече кръв от носа , тръшна я грипа , три дни повръща................................На мъжа ми майка му си пусна отпуска , за да ги гледа и двете.Оказа се , че някакви изследвания на кръвта са доста съмнителни и днес са на повторни в ракова болница.Всички сме доста притеснени , защото както беше здрава и права за един месец доста отслабна и и посиня около очите CryДо довечера ще стане ясно.
На всичкото отгоре снощи се изпокарахме със свеки - След дълга разходка в мола Ели се преумори и като се прибрахме стана много кисела и плачеше за всичко.Баба и както винаги се втурваше да я утешава , като че ли я колим и това ме изкара от равновесие.За момента си затраях , но след половин час рев в леглото с мъжа ми излязохме от стаята и тя пак се втурна да видела какво става с детето.Казах и да не влиза но тя не чу.Съвсем си изгубих контрола и и изкрещях да не влиза в стаята щом и двамата сме излязли от там , а тя каза , че ТОВА  ЗА НЕЯ НЕ Е МАЙКА , ДА СИ ОСТАВЯ ДЕТЕТО ДА РЕВЕ ПОЛОВИН ЧАС.ТЯ НЕ ПОЗВОЛЯВАЛА НА СИНА СИ ДА ПЛАЧЕ И 2 МИНУТИ Sick..................След което последва отговор от моя страна , че детето се държи така лигаво само в нейно присъствие и ако и се карам е заради нея.....И че няма да и позволя да ми се меси в личния живот.
След това и двете се разтресохме от нерви , защото колкото и странно да звучи - аз уважавам свекърва си и си споделям с нея повече отколкото с майка ми.И изобщо  не понасям да сме скарани.Гушнах си детето и някак си я успокоих , но мъжа ми веднага се застъпи за майка си и се почувствах сама на вселената Rolling Eyes.Цяла нощ не съм спала от мисли , толкова лоша майка ли съм , че от време на време не мога да се справя с емоциите на детето си и излизам от стаята , за да се успокоим и двете...............................

На сутринта и се извиних , въпреки , че това , което ми каза ми се заби като пирон в главата.Сега съм цялата подпухнала , а и тя не изглеждаше добре....и следобяд чакаме изследванията на бабата  ooooh!

# 224
Добро утро,

Офф ,Цеци много ти се е насъбрало  Sad стискам палци на бабата изследванията да са добри пък вие ще се успокоите -това е ясно нормално е когато има напрежение вкъщи хората да са по изнервени ,но това бързо минава  Hug

Мила ,дано да е само настинка и да се оправяте бързо  Hug

По повод СПА хотелите -да попитам какво става с нашата уговорка? нещо всички си мълчат ама то и по добре така да поотложиме защото в този кучи студ направо не е за мърдане.Ама ще го направиме нали?

Калиииии и аз снимките от неделя чакам  Crazy еиии, умирам за твоите снимки  Heart Eyes

Алекс и Симона са си от януари месец с хрема и кашлица и вече направо незнам къде да ги видя и какво да ги правя    Tired нашия педиатър все повтаря ,че нищо им няма ,дава им бележка да си ходят на градина и с деца се събираме и действително ,че никой не са заразили ама ми писна да ги слушам кашлиците чудя се дали нещо противоалергично да започна да им давам ?

Много вече ме тормози въпроса -къде да празнувам рождения ден на Алекс - ДЕЙЗИ ,моля те дай някъкви координатаи /най вече телефон/ на твоите хора ,че гледам всички натам сте се ориентирали ,ама аз въобще не разбрах къде е  Rolling Eyes да взема да проверя ако сте оставили някоя свободна дата да се запишеме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт