Голям кеф е 
Ох Миличка, много ми харесва хотела
Оставила съм сайта отворен Любо да го види 
Много сте сладки тримата и личи , че сте си изкарали добре

Ще те питам нищо на ЛС

Честит Рожден ден на Елина

страхотни снимки 
направо полудявам вече в това гадно време
голяма тъпотия е.

млада си не си съсипвай живота, ти най-добре знаеш как да постъпиш 
еййй...какви са тези снимки бе момиче?! Милост нямаш ли, не мислиш за нас... сега как да спя с тия релакс мечти дето ми ги вкара в главата. на моя мъж няма да ги показвам, че и той няма да спи, но не заради хотела 

И май за първи път се показваш с новата прическа. Ама хич не ти стои лошо. 

и аз като Кали показах само една част на мъж ми от страх да не му наруша съня 

Дейзи
това с нарушаването на съня на мъжете ви много ме разсмя(няма начин,щом си имат такива страхотни жени ,като вас някой да им наруши съня още по малко пък аз с моите настоящи минусови гръдни размери или по скоро с липсата на такива:hug:)Безрезултатно си търсих бански с подплънки 
всъщност беше първа,къде ли се губи)всички имате нужда от почивка а там има на кой да се оставят децата.И промоции има и си е съвсем достъпно.
не се сърди ама си принтирахме една снимка на Али ,защото Б постоянно ме кара да ви разглеждаме последния албум за да види" бебето"тоест Али включително в 5 сутринта.Сега си говори с нея-май е любов 

моля те пусни снимките от Неделя
много ме е страх да давам съвети,защото не съм наясно със ситуацията ти.Прегръщам те обаче силно и ти желая много любов
Между другото твоя бивш правили някакви опити да те спечели отново,променил ли се е.Не го ли е страх ,че те губи 

много хубава идея с книжките.
писах ти на лични ама нещо ми забива форума-получи ли нещо
нещо ми е домъчняло за теб-драсни един по подробен отчет ,нещо много не пишеш 

До довечера ще стане ясно.
..................След което последва отговор от моя страна , че детето се държи така лигаво само в нейно присъствие и ако и се карам е заради нея.....И че няма да и позволя да ми се меси в личния живот.
стискам палци на бабата изследванията да са добри пък вие ще се успокоите -това е ясно нормално е когато има напрежение вкъщи хората да са по изнервени ,но това бързо минава

еиии, умирам за твоите снимки 
нашия педиатър все повтаря ,че нищо им няма ,дава им бележка да си ходят на градина и с деца се събираме и действително ,че никой не са заразили ама ми писна да ги слушам кашлиците чудя се дали нещо противоалергично да започна да им давам ?