Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 837
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Мерси милички
Мери Heart Eyes ама как така на баща си-на мен е копие Б Joy,но може би се бъркаш, защото и двамата аз съм ги подстригала Joy

Весе Heart Eyes Честит Рожден Ден на патерици-много щастие ти желая от все сърце и скоро ново бебче красиво ,като Маги Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Катенце  Heart Eyesнацелувай Преско по ръчичката от мен
Нелче  Heart EyesЧЕСТИТОООООООООООООООООООООООО(знаех си аз,че емомиченце Hug)
Герчо  Heart Eyesстрахотни снимки-мерси за пустинните,разгледах ги с огромно удоволствие.Много си хубава с пусната коса Hug и бебо Иван е страхотен на снимката ,която Зори е изнамерила Hug
Нук Heart Eyes и твоя Иван е страхотен невероятен сладур
Дейзи Heart Eyes Али е прекрасна,даже какво стана  ,като и разглеждахме снимките с Б,нали има едни на които тя плаче и Б като я видя му се наляха очичките със сълзи и почна да я гали и успокоява през екрана.После на тези снимки на които Али държи едни мокри кърпички Б изтича и той си взе една мокра кърпичка от неговите и уж си играеха двамата  Hug

# 196
Мила Hug много сте хубави! Hug Хотела наистина изглежда много приятен  Peace и явно е доста спокойно през седмицата. Simple Smile

# 197
Мила страхотни снимки , а Боби определено е цяло твое копие . Hug
Моляте дай кординати на този хотел , имат ли страница в интернет , че и ние искаме да заведем детето някъде за 1 седмица .От снимките виждам ,че е доста удобно за почивка с дете .

# 198
мерси за комплиментите Hug
cica ето го сайта,ако имаш още въпроси съм насреща Hug
http://parkhotelpirin.com/
лекичка от мен Hug

# 199
Мила  Hug, добре дошла и от мен! радвам се , че си си отпочинала, от снимките наистина "струи" релакс  Grinning Направи ми впечатление колко хубаво Бобко държи молива като рисува, като голям човек, браво!

Днес водих Писи на куклен театър на Халифът щърк, беше весело, а и трая само 40 мин, успя да издържи с малки разходки между децата. Всички се бяха наредили на първия ред на една пейка. После обаче ми се разказа играта от умора щото си е измислила ново забавление както си вървим изведнъж да ми висва на ръцете и да се търкаля по тротоара и се залива от смях, а пък аз не смогвам да я държа дълго наведена в тази поза . Та по едно време й казах,ч е я оставям да си лежи на троатоара и се правя,ч е си тръгвам, обръщам се буквално след няколко метра и нея я няма. Сърцето ми слезе в петите от притеснение за няколко секунди, хем разсъждавам, че трябва да е там някъде, хем не я виждам и като се разкрещях Пресияна, Пресияна -никой не се обажда и в следващия момент я гледам скрила се зад една кола и се хили....Добре, че не беше изскочила на улицата...та такива изпълнения не бях имала досега, ама ми се насълзиха очите от напрежение. после геройски висяхме още 1 час на студа да се "разхождаме" с още няколко приятелчета.

Все се каня да ви се похваля, ама забравям - ще ставам леля  Grinning бебчето на брат ми се очаква началото на май, един месец след моето, много се радвам и се вълнувам сякаш ще раждам още едно  Joy

А и да ви изрекламирам едни книжки са пуснали с по няколко пъзела в тях и мелодии, та хем приказката четем, хем пъзели редим и натискаме бутоните (имаме за Бременските музиканти), та мисля, че е много добра и полезна занимавка за децата, Писи поне като ги редим всеки ден и малко по малко ги научи и сега вече сама ги реди с малка помощ от моя страна Grinning . Лошото е, че като сме ги разработили толкова и като обърна страницата пъзела не се задържа и пада, ама няма значение, важен е резултатът.

лека нощ от мен!

# 200
Здравейте  Hug

Мила, снимките са страхотни, Бобчо е прекрасно дете, а ти изглеждаш чудесно  Hug
Толкова ме запали по този хотел, че сега правя планове след р.д. на Тино да отидем за няколко дни

Bezmerna, тези книжки са страхотни.Ние имам такава с Пинокио, но все още не сме редили пъзелите с Тино, защото иска да къса и мачка всякакви такива части.За сега само му чета приказката, а той натиска бутоните.
Честито за това, че ще ставаш леля, страхотна новина!  bouquet
Представям си как си се почувствала, като си видяла, че Писи я няма.Аз имам панически страх от това, да не ми изчезне Тино и даже май понякога прекалявам с контрола....ама да се оправи времето и ще поработя по въпроса

Весе, за колата не се притеснявай, само бъди уверена в себе си.Карай сама, защото ако не усетиш колата, каквото и да ти казват все тая...Тука на Панчарвево имаме цели 2 полигона  Peace

# 201
Честит Рожден Ден на Елина! Да расте живо, здраво и усмихнато дете!
В последните дни ме е обзела една депресия или и аз незнам какво. Нашите като са започнали да ми говорят за мъжа ми, как детето щяло да расте без баща, колко трудно ще е, какво ще обяснявам, а аз не искам да се събирам с него, само заради детето, но се питам дали не съм егоистка, направо ми иде да се  #2gunfire. Уж съм винаги усмихната, колегите даже ми се възхищават, но като ме обземат такива моменти...
Хайде стига с глупости съм ви занимавала, желая приятен ден.

# 202
Силве, един мъж може да бъде баща на едно дете и ако живеят на 20 000 км един от друг, а друг може да не е добър баща и живеейки в другата стая. А и тези притеснения са били типични за 82-ра година края. сега е нормално родителите да не живеят заедно... Слушай си сърцето, не слушай останалите.

# 203
Силве, един мъж може да бъде баща на едно дете и ако живеят на 20 000 км един от друг, а друг може да не е добър баща и живеейки в другата стая. А и тези притеснения са били типични за 82-ра година края. сега е нормално родителите да не живеят заедно... Слушай си сърцето, не слушай останалите.
На абсолютно същото мнение съм  Peace оправи си настроението и не го мисли  Hug

Честит Рожден Ден на Елина да е здрава ,усмихната и безкрайно щастлива  Hug  bouquet Hug

# 204
Силве, напълно подкрепям казаното от Герчо и аз!Важно е какво мислиш и чувстваш ти самата!

ЧРД на Елина!  bouquet Нека е здрава, късметлийка и много щастлива[/b][/i]

# 205
4естит рожден ден на Елина,да расте здраво и щастливо детеНаскоро си мислех за това къде из4езна Терина,ако влезеш днес драсни два реда да кажеш как сте Hug
Силви и аз подкрепям това,което е казала Гер4о.Представям си колко ти е трудно.
Мила снимките са страхотни,Боб4о ми се видя много голям,а ти както винаги изглеждаш перфектно Hug

# 206
     ЧРД на Елина!!!Да бъде здраво,щастливо и много усмихнато дете!  

Силве  Hug ти знаеш какво мисля,само и аз ще добавя слушай сърцето си! HugДа не страдаш после и мъничката също!

# 207
Благодаря момичета за подкрепата. Честно казано аз мисля като вас, че не лишавам детето от баща, защото поне засега може да я вижда, когато пожелае, но че съм още млада и имам право на личен живот, и въпреки че незнам дали ще срещна човек, който да е до мен в бъдеще, предпочитам да си дам шанс.
Лек ден

# 208
  • София
Честит Рожден Ден,Елинка!Бъди здраво,щастливо и весело момиченце!!!

Мила Hug,браво за хубавата почивка,много сте красиви и тримата на снимките!

Силве Hug,много жалко ,че близките ти не те подкрепят Sad,но и аз бих ти казала абсолютно същото като Герчо.Той ако е човек на място ще си бъде пълноценен баща на Алекс,независимо от обстоятелствата...Няма смисъл ти да страдаш и да си нещастна,както казват някои "в името на детето"!Гушки! Hug

Дани,страхотен номер ти е спретнала Писи Crazy,големи са шмекерчета Simple SmileСтана ми интересно за тия книжки,непременно ще ги потърся,на Дани мисля,че също много ще му харесат,на кое издателство са?Много хубаво,че ще ставаш леля и децата ще са на една възраст...,просто чудесно!

Веси,има един полигон и то беше някъде близо до Младост,аз ходих там да карам с мъжа ми.Доста е голям и върши чудесна работа срещу 2 лева Wink,но ще питам мъжа ми точно къде се намираше,че съм много зле с ориентацията Crazy и ще ти пиша на лични. Hug

И ние вчера ходихме на разходка в Северния парк и умряхме от студ cold,днес май няма да повторим,ще си седиме в къщи.
Целувки! Hug

# 209
Честит Рожден ден на Елина! да е жива и здрава, да радва много мама и тати, нека късметът я съпътства винаги!

Тасинка, намерих сайта на издателство Хермес са книжките, ето ги: http://www.hermesbooks.com/products.php?catID=126

Общи условия

Активация на акаунт