Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 832
  • 266
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет,милички! Hug

Дейзи Hug,Мики Hug,много гадни инциденти сте имали,милите,аз мноооого отдавна не съм падала,ама, да не чуе дявола Twisted Evil

Кали Hug,страшни снимки си направила на Али,а тя е като кукличка Heart Eyes,толкова нежна и красива...

Цеци Hug,добре,че новините са хубави,а за скарването...,виждаш ли ,бързо ви е минало и на двете,пък и явно сте си доста близки.Аз пък съм от тия дето си траят до последно,имам ненужно слонско търпение и до сега не съм  казала една дума на криво на свеки,не че не съм искала понякога,ама това изобщо не го имам за плюс,защото само си трупам някакви негативни емоции,и към всички съм така,дори към родителите си,мъжа си Rolling Eyes

Мила,как е Боби?Дано не е нещо сериозно Praynig

Аз се надявам да дойда на срещата тоя път,дано не си остана само с надеждата.Къде ще се виждаме,а?

Пускам ви едно клипче на Дани от днес,да се посмеете,опитва се да пее,по-скоро рецитира ,ама с много смешен задгробен глас Laughing,малко дългичко се получи, ама то пеенето е в началото Wink
http://tasinka.multiply.com/video/item/8/MOV09782.MPG

Много цунки на всички! Hug

# 241
Тасяяяяя, това с "язък" много ми хареса!Ама много ти е паметлив сина, ей?Аз като се замисля, ние по-простички песни пеем, като" лала-ли, нека ли, ах, стах........"/б.а. "2 калинки"/ и другата е "мама ми купи днес нови палони, джочета дънкат семки бобони". Много му се избадвах, браво на детето!
Мики и Дейзи наповняте ми на мен- един колега ми казваше"вървящ инцидент", винаги и навсякъде нещо ми се случва
Ауууууу Кали, по други мадами ходите, а? И то при Али- голяма конкуренция е тя, неустоима!И ние имаме прахосмукачка, ако това е зарибяване де! Майтап!Сега ми хрумна Кайо с двете да го събереш!
Зори, появи се...........абе кой е този атлет, където сте играли в неделя?
Абе сетих се да ви питам, има ли някой, който да кандидатсва за 8 ОДЗ?Ние се включихме в 11ч и сме 147 номер, там и с връзки е трудно.......Обиколих и частните в района - без площадки за игра, ужас!Ходих в Марита и Мария Магдалена май беше. В 1-та за минути престой навън ме опудриха 2 камиона от близките строежи. Другата- няма двор въобще, играят в муждублоковото пространство. Знаете ли някоя друга в района?
Мики, къде ще е срещата?

# 242
Ееее ама голям сладур е Дани ,умряла съм от смях  Grinning
Алекс също е по песните знае 5-6 и започна доста добре да ги пее /от както ходи на ясла  Mr. Green/ там явно главно с това се занимават  Crazy

bea , незнам къде ще е срещата  Rolling Eyes трябва да го решиме тези дни,та по този повод давайте предложения Hug

# 243
  • София
Ама вашите сладури докарват ли мелодията Grinning,щото Дани ги кара като стихотворения,пък уж е с родители музиканти newsm78 Laughing А тази песничка от "Войната на таралежите" му е любима.

Уф,аз хич не съм по заведенията,казвайте вие

# 244
  • София
Тася, много е умен Дани Hug И между другото .........много подредено у вас , бе  Shocked Shocked Shocked Аз докато оправя едната стая в другата е  #Crazy
А, да кали ме подсети Flutter много хубаво пееш...........беше ми приятно да те слушам, писни още Flutter

Нали срещата щеше да е в ресторанта на Зори  newsm78

Дейзи, Мики Големи случки са ви се случили Shocked Аз не съм падала от доста време Thinking Но  преди си спомням, че една приятелка все ми казваше , че пазам много елегантно Joy А аз просто си пазя дупето и винаги си подлагам ръката  hahaha

Да ви разкажа една смешка. На Дени напоследък любимата дума му е Камъни и го повтаря постоянно Камъни, камъни, камъка, камъка и накрая казва само мъка,  мъка  Joy и защото му казвам да не го повтаря това мъка и сега само това му е на устата Crazy
И пазаруваме днес, той в количката и се протяга да вземе каквото може Crazy и докопа едни бонбони, като лукчета и аз му казвам " Не, бе мамо, тези не можеш да ги ядеш, ще вземем други" и той......... "мъка, мъка" и една жена до нас ме изгледа ей така  Shocked .............Ейййй, умрях от срам ви казвам ooooh! после съм се смяла сама в колата  Joy

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 01:33 от ketito

# 245
ТАСЯЯЯ! пееш страхотно! много ме впечатли!
Дани ми е много смешен, утре ще го пусна на Кайо, той много обича да гледа (дени с калинката около 3 дни беше хит).
Кайо изобщо не може да помни стихчета (аз също) но се опитва да си пее с негови измислени мелодии.
Ако успея да срежа един клип, ще пусна , на мен ми е много смешен.

Кали ,аз както винаги нямам думи страхотни снимки  Heart Eyes Али на първата най много ми харесва ,а Кайо направо ме разби -където глади и после заспал с ютията /скапваш го от работа това дете  Joy/ А и тази тъмната с лампите е страхотна  Heart Eyes абе всичките са много хубави просто.

Mики, ти и другите си разглеждала... Simple Smile виж тази, от  онази паметна разходка до Мола е:
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/2274673270/
сигурна съм, че ще я оцениш Joy да ти изглежда познато?? Joy

Зори, Мики, Зои, много ще се радвам  да се видим и да снимам всички бебоци, на мен ми доставя огромно удоволствие. и ако има кой друг да снимам освен Кайо, ще се разнообразя добре. уикендите сме отворени за предложения за всякакви срещи и разходки, даже да ви кажа, голям проблем ми е, че не мога да му намеря компания. Кайо е много общителен и има нужда от деца, а аз като никога не го извеждам в квартала, и съседите не познавам. Кафето с вас си пия...
само не мога да ставам рано... преди 10.30 не мога да се организирам.

Аууу, Кали, страхотни снимки, не мога да си позная детето направо  Grinning отвори ти кутията на Пандора с този апарат вчера, сещаш се кого имам предвид нали  Grinning
Дейзи, красотата, с която мъжът ти се е оградил (теб и Али има пред вид), заслужава да бъде отразявана ежедневно с качествена техника и удоволствие. ако още имаш нужда от убеждаване, на лични, да не спяма Joy

абе дай му на момчето да си вземе един фотоапарат. знаеш ли колко е хубаво.

Беа, знаеш, че връзката на Кайо и Сара е далеч по-дълбока Simple Smile много верен беше!

# 246
Честит Рожден Ден на Симонка! Да е жива и здрава, и много весело детство!
Габи, весел празник, да ти е жива и здрава малката, и много послушна!

Благодаря на всички още веднъж за подкрепата, вече съм по-добре, аз нали ви казах, че по принцип съм оптимистка, но понякога ми се насъбира и имам чувството, че ще се пръсна.
Тася, Кали, много различни "овнета" сме, а  Laughing. Аз пък съм голяма кибритлийка, лесно се паля, но и лесно ми минава, ама помня като слон, и май повече лошите неща.
Кали, Алекс ще ходи на ясла от септември, ако я приемат, ако не, ще му мисля.
Мила, принципно "мъжът ми" иска да се съберем, но аз не искам, не му вярвам въобще, той е от хората, които постоянно си сменят мнението и с него никога няма да се почувствам сигурна, говоря за чисто битови и човешки отношения, а не за изневяра или друга жена.
Хайде лек и успешен ден

# 247
Честит Рожден Ден на Прекрасната Симонка
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да е жива и здрава и много да радва мама и тате

Габи  Heart Eyesцункай я от нас с неверния Б Joy(ама признавам си много е влюбчив моя син,от сега се шашкам, какво ме чака Joy)

Тасинка Heart EyesДани наистина е свръх надарено дете  bouquet
Ти също си страхотен талант Hug Hug Hug
Възхищавам ви се и на двамата,включително и за това  ,как си успяла да го научиш на толкова неща

Зоичка  Heart Eyesсъжалявам,че те е боляло слагането на спиралата
Дано няма проблеми Hug

Кали Heart Eyesснимката от Мола е върха-няма такава реклама,ако съм собственика на мола я купувам веднага Grinning

Б е доста болен Sad
Вчера вечерта пак вдигна 38.8,днес в 4 през нощта пак 38.7 Praynig
Час след слагането на ефералган свещичка получи разстройство(може и локално да е дразненето от свещта а някой имаше ли вирус с разстройство,Мики  Heart EyesАлекс изкара един с повръщане, но не помня дали писа да е имал разстройство newsm78)
Сигурно е пипнал вирус от някое от децата в клуба,но не мога да не го срещам с деца.
Педито утре си идва в София и ще го види
Бавачката пак не идва ,че да не се зарази-вашите бавачки идват ли като са болни децата newsm78
Аз по цяла нощ не спя-меря теператури,люшкам Б и му пея,после през деня пак го нося и приспивам а е доста тежък,но така ми е жал ,че е болен.Сега го приспах но от нерви не мога да легна.Искам нещо да ми дава енергия ,като парцал съм:crazyeyes:

# 248
Оооо, днес има и по-ранобудни от мен  Grinning

Честит рожден ден на Симонка! Да е много здрава, послушна и да радва мама и тати!

Тася, клипа прекъсваше, та успях да изгледам само няколко секунди в началото, при все това се възхитих на Дани, невероятно детенце, пък и сладъъъък HugАлис е далеч от докарването на верен тон, или пък на текста  Crazyне че няма на кой да се метне да е музикален инвалид  Laughing

Зоуи, честита ти спирала, боли казваш  Tired дано скоро се вдигнеш на крака от грипа Praynig малък как е?

Мила  HugПанадол не му ли действа, ртазстройството наистина може да е от свещичката, дано се оправи бързичко сладура Praynig

Кали, то за апарата вече е решено, само време да му остане и ще се засили...цял ден вчера ахка и охка по снимките ти  Laughing

Аз съм добре, крака май не ме боли вече  Grinningостана ми само уплахата, а Али всеки път като я гушна писка "мамо па/д/ни". Снощи й разказвах за Златка златното момиче /любимата ми приказка от малка/ и тя на всяко изречение кимаше с глава и дълбокомислено казваше мдам, мдааааа. После на средата "мамо, Али нани" завъртя се, стисна очите и заспа.

Деси, губиш се нещо, четеш ли?

Ази, добре дошла  Hug

# 249
Дейзи Heart Eyes като е полузаспал и с висока температура, предпочитам да му сложа свещ,че иначе реве и плюе панадола.

# 250
Честит рожден ден на Симонка!   Hug

Да се оправя вече времето, че с тези вируси ми писна Sad Все някой е болен  Sad

Тасинка клипчето е супер, браво на Дани, Благо още е на вълна ъъъъъъъ, за повечето думи.
Тедито повчеле крак за тоя хотел  Laughing брат ми са си запазили места за 8ми март, сигурно и ние ще отидеме, ама още не сме решили, Благо няма кой да го гледа и трябва да го водиме с нас, а на мъж ми му се лудее Crazy
От днес тръгвам на фитнес, мъжъ ми обеща да си идва на обяд за 2 часа да гледа малкия, дано този път се органазираме.
Лек ден

# 251
Милички не е истина, какво ни се случва,това като го гледам по телевизията ми седи така далечно,като филм а като се случи на мен чак не мога да повярвам.Сложили са бомба и са взривили всички стъкла(а те са страшно много-огромни и помещението е много голямо и половината е в стъкла) на дискотеката ни в Елин Пелинско(един от най дивите явно региони в бг)ако не са били металните врати са щели да избият посетителите(главно младежи-почти деца)
Направо ми се реве,искам мъжа ми да продаде всичко там и да се махаме от Булгаристан.
Преди ни бяха взривили магазина и не се разбра кой е.Сега обаче го водят атентат и са дошли сериозни спец.части от София на които имам доверие и се надявам да разберат кой е извършителя.
Извинете,че ви занимавам но съм в страшен шок най вече от това,че са можели да убият децата .
Като ни тръгне и всичко върви надолу едно след друго.

# 252
Милички не е истина, какво ни се случва,това като го гледам по телевизията ми седи така далечно,като филм а като се случи на мен чак не мога да повярвам.Сложили са бомба и са взривили всички стъкла(а те са страшно много-огромни и помещението е много голямо и половината е в стъкла) на дискотеката ни в Елин Пелинско(един от най дивите явно региони в бг)ако не са били металните врати са щели да избият посетителите(главно младежи-почти деца)
Направо ми се реве,искам мъжа ми да продаде всичко там и да се махаме от Булгаристан.
Преди ни бяха взривили магазина и не се разбра кой е.Сега обаче го водят атентат и са дошли сериозни спец.части от София на които имам доверие и се надявам да разберат кой е извършителя.
Извинете,че ви занимавам но съм в страшен шок най вече от това,че са можели да убият децата .
Като ни тръгне и всичко върви надолу едно след друго.
Мила прегръщам ви много, успокойте се, важното е, че не се е случило най-лошото! Ужасно съжалявам и за сетен път се убеждавам, че за нормалните хора е невъзможно да правят бизнес в бг....  Cry

# 253
  • София
Добро утро,милички! Hug

Честит Рожден Ден на Симонка!!!Да расте много здраво,щастливо и усмихнато момиченце!!!

Ех,Миличка Hug,ужасно е това,което се е случило Shocked,добре,че няма жертви PraynigАма наистина,продайте я дази дискотека,само неприятности имате покрай нея SadДано поне открият виновника #2gunfireДано и Боби се оправи по-бързо,милото HugМного гушки! Hug Hug HugДани пие Панадол,казвам му ,че му давам витамини,а той много обича,и си го изпива без проблем.

Благодаря много за комплиментите  Blush
Кали Hug,то това ми е професията (не че я практикувам,ама това е друг въпрос),аз на клипчето само тананикам,дет се вика Laughing Ще гледам в най-скоро време да ви пусна някоя песен в мое изпълнение BlushА снимката в МОЛ-а е жестока!"Кайо-светкавицата!" Grinning

Нели Hug,хич не ми е подредено даже,просто в тоя момент,в който съм снимала,явно тъкмо съм ги посбутала и понаредила нещата и Дани още не е успял да разбишка всичко,ама така ще е,няма начин...,а преди толкова обичах да ми е подредено,но вече посвикнах и не ми прави толкова впечатление разтурията. WinkА си представям тези които имат по-две дечица,за какъв двоен хаос става въпрос Crazy Клипчето на Дени с калинката и на Дани много му хареса,поне 10 пъти му го пусках!

# 254
Мила, ужас, незнам какво да кажа, в такива случаи трябва да се благодарите, че е бил малия дявол и няма жертви  Confused с вас съм  Confused

Общи условия

Активация на акаунт