Пловдивчанки не се чудете, в новата тема бързо се разпишете (Пловдив-15)

• 14 521
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Привет.
Отдавна не се бях включвала и за малко и срещичката да изпусна. И аз съм ЗААААА  Laughing Ама и аз да питам къде мислите да се развихрим.

Добре дошли на всички нови мами.   bouquet

# 91
  • Пловдив
Здравейте и аз съм ЗА за срещичка,но да видим само къде и кога:)
Добре дошли и от мен на Барбуранова и Деси   bouquet

# 92
добро утро на всички мами,лек и спорен ден valeria.kмного хубави подаръци браво на съпруга ти.да се похваля и аз Blushпарфюм ''армани IMPORIO SHE''

# 93
  • Пловдив
Само аз ли не получих подарък от моя.... ама ние май не сме вече влюбени  newsm78 Или поне не зачитаме св. Валентин.
Иначе аз му поднесох торта-валентинка собственоръчно направена  Blush

# 94
smile3501  Joy
Аз нали и имен ден празнувам, пък съм и католичка тъй, че моя не може да се измъкне Whistling hahaha

# 95

[smilie=smile3501.gif]OOOOO TOВА Е СТРАХОТНА ТОРТА поздравления

# 96
Аууууууууууууу Пепи,една такава да ни спретнеш за срещичката.

# 97
Привет   bouquet
Пепи тортата страхотна  изненада , аз и другите ти творения видях  smile3501

# 98
Найстина са страхотни, поздравления, голям майстор си Heart Eyes  bouquet

# 99
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всяка една от вас  Hug
Тортоправенето ми е хоби, и за сега само се  уча и тренирам когато някой близък има повод. Но се надявам и поръчки да имам, че като остана по-дълго с малкия в нас и ме хващат лудите. А това хем ще ме разсее, хем и някой друг лев ще влезне в касата Wink

kremena, ние нека се уточним ще я бъде ли таз среща, къде ще я правим и т.н. пък тортата ще я измислим   Mr. Green

# 100
Само аз ли не получих подарък от моя.... ама ние май не сме вече влюбени  newsm78 Или поне не зачитаме св. Валентин.
Неееееееееее и аз не получих подарък  Cryсамо една увяхнала червена роза и като ми каза че е дал и 5 лева #Crazy за нея щях да го погна с нея! Иначе се бяхме разбрали винаги по случай вместо такива цветя да ми купи саксийка поне ще краси за по дълго време ама -мъжеееее! #2gunfire
Пепи тортата тие велика Crazy направо си поръчвам същата такава за 23 март- мъжа ми прави 30 годинки. да го изненадам с нея поне!

# 101
  • Пловдив
Пепи тортата тие велика Crazy направо си поръчвам същата такава за 23 март- мъжа ми прави 30 годинки. да го изненадам с нея поне!
Юле, аз и роза не получих мила.... а за тортата ще се уточним на скайпа  Wink

# 102
  • Пловдив
Пепи страхотни творения,направо ме разби,  #Crazyизобщо няма да показвам на мъжа ми че ще ме зачете за пълна 0 пред теб ......мале ето такива жени вдигат нивото ужасно:) Браво още веднъж   bouquet

# 103
  • Пловдив
Айде и аз да се изкажа за св. Валентин. Моя мъж преди ми подаряваше плюшени сърца, обаче като станаха 3 броя и спря. Сега за по-лесно казва, че това е католически празник и той щял да празнува Трифон Зарезан.

Конкретно за този св. Валентин и аз не получих нищо и за по-лесно минахме само с по една целувка... Heart Eyes Преди празника търсих упорито ароматизирани свещи под формата на сърце, със свещници, ама така и не можах да намеря в махалата, а по-далече и специално за това не ми се ходеше...

Забравих...бях купила предварително шок.бонбони Линдор, в метална кутийка под формата на сърце, ама не беше кой знае каква изненада...

# 104
ех пак нашата темичка е на 2 стр.Днес се очертава хубаво време момичета, newsm44 хайде весел ден на всички lalalala 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт