ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 963
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 90
иначе пише в голямата зала, и предполагам че е на московска
хайде, идва ли някой с мен - и без това имам работа в центъра

# 91
аз съм внесла жалба във виртуалното деловодство още на 5 февр, давах и линкове , но май и това, дето е без разкарване и пари, не искате да го направите
и съм наясно, че няма да се отмени, но май това ви устройва
обаче аз нямам пари за частна градина, и ще трябва да напусна работа, за да си стоя вкъщи

# 92
защо да е само за журналисти...шапчицата нали беше на предната пресконференция, или се лъжа?

# 93
  • София
иначе пише в голямата зала, и предполагам че е на московска
хайде, идва ли някой с мен - и без това имам работа в центъра
Там съм. Дай си тел на лични. И честито ти рожденниче .Да ти е живо и здраво и щастливо   bouquet.

# 94
Lovi, Naneto, супер сте!ще чакаме новините с нетърпение
н ател на фандъкова може да питате къде е конференцията 9377440

# 95
  • София
Много разсъждавах тези дни по темата.
Най-вече защо се получи така, че изписахме огромно количество писания във форума, изпълнени с емоции и страсти, които взеха превес над простичкия принцип да действаме хладнокръвно и систематично. Разисквахме хиляди частни случаи. Щеше да е по-добре да се съсредоточим върху 5 искания и да си търсим правата.
Моето мнение е, че няма голяма полза от единични жалби, трябваше да действаме единно.
Вероятно така се получава във форум  Sad
Всички сме равноправни, много трудно може да се появи личност, която да ръководи нещата.

Доколкото разбрах ,в момента изчакваме проверката.
Но ако действията на Столична Община не ни удовлетворят, този път трябва да направим нещо, момичета.

# 96
  • София
Ако има още желаещи може да се включат. От толкова майки, може една да влезе вътре, а другите да и гледат детето отвън  newsm78. Пък и с децата да влезем...

# 97
ред, аз всеки ден пиша, шапчицата и др също, но какво стана- и на срещата никой не дойде
аз моята жалба съм си я внесла, и като гледам виртуалното деловодство, е на бюрото на фандъкова
но съм си писала по моя проблем

# 98
  • София
Ами да ти кажа за срещата и по-специално защо се получи така, че аз не дойдох:
Предният ден непрекъснато проверявах в темите за уговорката, но докъм 10 и нещо вечерта (след това си легнах) никой нищичко не каза.
И тъй като се получи така, че инициативата е в ръцете на СНБМ и другата асоциация, реших, че няма да има такава среща.

Така или иначе, явно изчакваме проверката.
Предлагам като стане необходимо да се протестира след нея и действията на общината (почти убедена съм, че ще е нужно), да се организираме 5-10-20 майки (колкото се съберем) и на лични да се разбираме, защото с общите теми тук, нищо не се получава.

Или ако имате други идеи.

# 99
И аз съм това постоянния адрес да е също предимство.
Няма логика според мене до блока да имам детска градина, а да мъкна детето някъде си защото тя е заета с деца от други квартали...
Ясно е, 4е има недостиг на детски градини.Само откриването на нови и то предимно в квартали, които са по-гъсто населени ще реши проблема.
Абсолютно-районирането щеше да доведе до замисъл за нови градини преди години още.Няма как да се строи квартал без градина.
PeaceПреди 2 години в ДГ в квартала ми имаше такова предимство!На кой му хрумна да го премахне? newsm78

# 100
  • София
mamavassi , отговорих ти в другата тема.
Нещо не мога да разбера: има някаква комбинация от двете теми ли?  newsm78

# 101
Доколкото разбрах ,в момента изчакваме проверката.
Но ако действията на Столична Община не ни удовлетворят, този път трябва да направим нещо, момичета.
[/quote] Peace

# 102
  • София

Shocked Shocked Shocked

Тези вече наистина не знаят какво да приказват!!!!!!!!

"Категорични сме, че не подозираме конкурентни фирми за хакерските атаки на сайта на системата за детските градини. Конкурентните фирми на Сирма Груп са твърде малко и между нас съществува атмосфера на колегиалност. Големите фирми в България са достатъчно граждански отговорни".

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=457499 Пресконференцията вчера

# 103
Общински новини
Зам.-кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова ще даде днес понеделник в 14.00 ч пресконференция

във връзка с реда и процедурата за записване на деца в детските градини на София.

дали ще я дават пряко по някоя телевизия или да чакам резюме в някои новини

Някой знае ли къде може да се прочете повече за пресконференцията от вчера, която беше от фирмата изпълнител?

# 104
  • Sofia
Тези вече наистина не знаят какво да приказват!!!!!!!!

"Категорични сме, че не подозираме конкурентни фирми за хакерските атаки на сайта на системата за детските градини. Конкурентните фирми на Сирма Груп са твърде малко и между нас съществува атмосфера на колегиалност. Големите фирми в България са достатъчно граждански отговорни".

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=457499 Пресконференцията вчера

Ами ще ни изкарат нас - родителите виновни разбира се, еййй ама големи хакери сме бе да му се не  види, ама пусто поне да бяхме успяли и децата да си вредим в ДГ, а то ...... нищо.

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт