ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 908
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 120
ами съгласна съм, а защо тогава не направи райониране- само като предимство?за хората с непроменена регистрация поне 6 м предимство, за другите после?ама тогава ще гракнете че е дискриминация, нали
Ми аз няма да гракна, даже го предложих. Ама ме изрязаха, че не можело то така вече да стане. Нищо, че тук си плащам върлите данъци и ми се тъпчат коли на главата.
Вече няма и да ги плащам, щом всеки може навсякъде.
17.02. нали е в неделя? newsm78

# 121
  • София
Звъняхме до Общината и се оказа, че пресконференцията е само с журналисти, залата била много малка, затворена и щяло да е лудница. Посъветваха ме да не ходя с детето, че нямало да ни пуснат. До довечера щяло да има пусната информация по ИНет и в новините. При това положение не виждам смисъл да ходим сега. Аа, имало представителка на родителска асоциация, но не помнели името.
Иначе, за кръглата маса щом е в почивен ден ще има представител на семейството със сигурност.

# 122
за това кой какви данаци плаща да отбележа че има значение каква е заплатата по трудов договор, така че нека да не обсъждаме тук тази тема. агресията не е присъща на интелигентния човек защото не води до нищо конструктивно.
Основният проблем е че са нужни ясни правила, а не както столична община ги променя през ден

# 123

Основният проблем е че са нужни ясни правила, а не както столична община ги променя през ден
ето това мисля и аз

# 124
“Оценяваме интензивните атаки за блокиране на обслужването като престъпление с голяма обществена вреда, насочено най-вече към родителите”, каза Явор Джонев.

По думите му, Сирма е единствено изпълнител на заданието и спесификациите по договора, възложен им чрез обществена поръчка от Столична община. Проблемът според него се оказал в принципа на кандидатстване – прехвърлянето на физическата опашка във виртуална, и при следващото записване на децата методиката ще бъде променена, така че да не се налага такова струпване на заявки в един и същи момент.

Взето от тук- http://www.computerworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=19457&pn=3

Още в първите теми обърнах внимание именно на това Twisted EvilОт работната група казаха, че специалистите от фирмата са ги уверили, че това не е проблем, решено е и е изтествано.Аз на кой вече да вярвам???????Дреме ми вече за протести и за чудеса, честно ви казвам. TiredИ още малко размисли , ма вече без страсти-кой е писал заданието?М?Не ми казвайте, че го е писал чичко от общината.

# 125
ако сега и фандъкова каже на пресконференцията че родителите са виновни, както направиха сирма...

# 126
ми то реално това е основния проблем- виртуалната опашка, защо не решиха проблема с опашката, па после да я правят виртуална, че и казаха всички да са пред компютрите на 4 февр в 9,00  Joyта, стана едно мазалооо
смешно ми е вече, явно смятат че наистина сме много малоумни
айде на бас сега какво ще каже фандъкова в 14 часа  Wink

# 127
поне си постигнаха целта - родителите да се изядат помежду си

# 128
мамавасси, друго се опитвам да кажа....че сирма уверяваха, че това не е проблем, поне момичетата от работната група това казваха.Точно за това.Милион пъти попитах и милион пъти ми бе отговорено, че виртуалната опашка ще си е ок, и ще е който има цитирам-по добър и -нет и по-ловки пръсти....хайде дефиниция значи-що е то добър и-нет?????

# 129
пенелопа, съгласна съм с теб, и аз имах притеснения ощр от преди 4 феврурари- тази злокобна дата, но какво да правим сега, ей това е важното

# 130
поне си постигнаха целта - родителите да се изядат помежду си
Peace
В една нормална държава след подобно изпълнение ще хвърчат оставки и глави.
Тук хвърчат изсмукани от пръстите обяснения и прехвърляне на вината на чужда глава.
Апропо, одеве имах предвид не данъците от заплатата. А местните данъци.

# 131
  • София, Дървеница
Нещо весело за разсейване ми изпрати мъжо сутринта по този повод  Mr. Green  Mr. Green:

ресцентърът на МВР съобщи, че са заловени хакерите, причинили срива на информационната система за обслужване на детските градини. Това
са лицата И.П. на 2,5 години и Б.Б. на 3 години от град С., които не са искали да ходят на детска градина.Пред специалистите от Главна дирекция за борба с оплювателските постинги задържаните направиха пълни самопризнания в мерена реч:

Сайта с детските градинки
хакнахме го ний саминки -
Гошко, Мимето и Пепи,
геймъри заклети.

Няма да закусвам вече
с недопечено геврече,
и да спя следобед няма
в залата голяма.

Мама плачи, тати псува,
а пък баба се преструва,
че не иска да се връща
в селската си къща.

Регистрацията ужким тръгна,
ама базата така се сбъгна,
че пораснах на годинки вече,
бате Бойко - стой от мен далече.

# 132
  • София
Адски ми е тъпо, че продължават да ни правят на глупаци.

Преживях това, че детето няма да се класира... то така или иначе все някой щеше да остане отвън...

Но това което ме дразни най-много е, че никой не поема вината, никой не се изправи да каже, че има грешка, а напротив, обвиняват нас. Ние сме им виновни, че системата им е неефективна. Оправдания, оправдания... писна ми да ги слушам.

Очквах Бат Бойко да се намеси.. е, май не е бил такъв Супермен за какъвто го мислих. Дори вчера просто си изми ръцете и темата беше спомената - така междудругото...  разочарована съм.

Ще дойда в неделя. Само кажете къде и кога.

# 133
пенелопа, съгласна съм с теб, и аз имах притеснения ощр от преди 4 феврурари- тази злокобна дата, но какво да правим сега, ей това е важното

Обществен натиск, ма го нЕма никакъв.Щото а подеме някой да покаже грешките-то от там се почва, а го натикат обратно.Виновници-Община+ фирмата.Те са пряко свързани.Този тип задания се правят за определени фирми.Който е на власт си прокарва свои такива.Печелят си проектите по дефолт.Като как да е точно отпора, честно казано-идея си нямам. Confused

# 134
Цитат
Като как да е точно отпора, честно казано-идея си нямам.
ами то това май трябва да го решим точно- какво точно искаме, и да сме по- единни

Общи условия

Активация на акаунт