ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 963
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 150
и бойко сигурно няма да я приеме, оставката
 а относно спонсорството съм против, що за човек ще стане дете чийто родители го "бутат"
ако имат много пари нека е при богатите деца

# 151
# 152
е и какво като си подаде оставката, нашите искания и проблеми си остават
като се махне тя(в което се съмнявам), все ще сложат друг
все ми е тая дали е фандъкова или друг, аз искам до септември да се вдигнат 55 детски градини и искам да действам по този въпрос, а вие?
и още нещо- пише че всички предвидени срокове остават, значи няма промени,   newsm78така ли го разбирате?

# 153
# 154

да вьобще ми е все тая за нейната оставка  Close  #Cussing out която най вероятно няма да бьде приета,всичко е замазване на очите  #2gunfire  Sick

# 155
  • София
Чиста проба измъкване  ooooh!

# 156
  • София
За какво не я подаде тая оставка още миналия понеделник,вторник. Цяла седмица това ли можаха да измислят?  #Cussing out
А тоя одит си е "мижи да те лъжем"  #2gunfire

# 157
В 15.00ч. в новините на ББТ ще кажат подробности или поне така изписват в момента.

какво казаха?

# 158
http://bulgaria.actualno.com/news_147970.html , за сега тук е най-подробно.

# 159
  • София
Така. И какво следва от всичко това?
Доколкото схващам, проблемът май няма да бъде решен кардинално.
Продължавам да смятам, че трябва да се върне факторът адресна регистрация.
За да се премахне поне бройката на хората, които реално живеят в Перник, Волуяк и т.н, а искат да запишат децата си в София.
Всъщност както е тръгнало, освен да ме принудят да емигрирам, друго не виждам да се случи.
Много песимистично съм настроена, особено след тази нова бройка недостатъчни места - 5000.
Като се изясни картината, ще коментираме как този път Наистина можем да протестираме.

# 160
  • София
Въпреки скандала, столичният кмет Бойко Борисов смята, че този начин на записване е единственият, който ще даде реална представа за необходимите места в детските градини. Той заяви, че единствената цел на виртуалния подход е да преодолее корупцията и ходатайстването при записването на децата, но че реалният проблем в София не е начинът на записване, а липсата на места. Затова и той се ангажира на 28 февруари да предложи проект за създаването на нови 10-15 детски градини, построени по европейски стандарт.

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&ct=1&id=14113

# 161
това което чета, е:
Най-проблемните райони са "Триадица", "Красно село", "Люлин", "Възраждане" и "Младост", Цитат от изявлението й
Но се строят градини в кремиковци, волуяк, подуене  #Crazy- линк дадох по- напред
и още Той се ангажира на 28 февруари да предложи проект за създаването на още 10-15 нови детски градини, които да бъдат построени по европейски стандарт, като някои от тях може да струват до 3 000 000 лв., но има и други от 800 000 до 1 000 000 лв. добре, но как ще поемат 5000 деца до септември?!
смятам и аз да протестирам за районирането, съжалявам, но при недостиг за половината деца, смятам че е нужно  Crossing Arms

# 162
и как така не са имали представа колко места не достигат?! ако са искали да видят колко ше са кандидатите, можеха да пуснат сайта за регистрация още преди 4 февр,а не да ни правят на маймуни  #2gunfire

# 163
  • София
това което чета, е:
Най-проблемните райони са "Триадица", "Красно село", "Люлин", "Възраждане" и "Младост", Цитат от изявлението й
Но се строят градини в кремиковци, волуяк, подуене  #Crazy- линк дадох по- напред
и още Той се ангажира на 28 февруари да предложи проект за създаването на още 10-15 нови детски градини, които да бъдат построени по европейски стандарт, като някои от тях може да струват до 3 000 000 лв., но има и други от 800 000 до 1 000 000 лв. добре, но как ще поемат 5000 деца до септември?!
смятам и аз да протестирам за районирането, съжалявам, но при недостиг за половината деца, смятам че е нужно  Crossing Arms
Toва с построяването на градини хубаво, ама как ще се записват хората в тях или те ще са за догодина чак?

# 164
  • София
"Не се съмнявам, че заложената инвестационна програма на общината ще бъде изпълнена", каза Фандъкова и допълни, че до две седмици работа ще започне детска градина в "Подуене".

Коя е тая ДГ? И как си събраха деца за нея?

Фандъкова предложи да бъде създадена работна група и с участие и на родителите, за да бъдат разяснявани всички въпроси по кандидатстването за детски градини и да бъде осъществяван контрол от тях.
Нали такива работни групи има и сега и като Клео ни разясни всичко какво стана?! Какво ни залъгват с вчерашен обяд?!

Общи условия

Активация на акаунт