Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 937
  • 509
  •   1
Отговори
# 180
Прати ми тел. на ЛС мой шофьор тръгва тази нощ за Полша .

# 181
  • Русе
Дени, стига бе  Hug няма за какво да се чувстваш виновна. Първо, си права, че трябва да станат до другата седмица. И второ, ти на мен ли ми се връзваш  hahaha На МЕН?  Mr. Green

# 182
Ами за времето поне  мога да ви информирам. МагиА утре на лични ще ти пратя инфо с актуална информация.

Илияна кой трябваше да прати тел на ЛС?

Деб аз не съм се вързала, ама понеже няколко пъти натъртвахте на крайния срок и реших, че може би нещо си го приела лично:) Аз нали най-много държа и настоявам да работим със срокове Simple Smile)))  Joy

ПП. Утре трябва да си купим Утро и Бряг....надявам се да има поместени статийки за нас Simple Smile

# 183
Ами за времето поне  мога да ви информирам. МагиА утре на лични ще ти пратя инфо с актуална информация.

Илияна кой трябваше да прати тел на ЛС?

Деб аз не съм се вързала, ама понеже няколко пъти натъртвахте на крайния срок и реших, че може би нещо си го приела лично:) Аз нали най-много държа и настоявам да работим със срокове Simple Smile)))  Joy

ПП. Утре трябва да си купим Утро и Бряг....надявам се да има поместени статийки за нас Simple Smile
Ами аз ви обърках и пратих на Илиана  #Crazy newsm78 съвсем се ошашках и притесних
Мъжа го чакам толокова време и сега дано да нямам проблем с пибирането

# 184
а между другото навън снега е вече 2 пръста по климатика Sad

# 185
  • Русе
Ох, не знам направо-шофьорките да казват какво ще правим.

# 186

Ами те всички са се изпотръшкали да спят Simple Smile Абе хора нощем спи ли се бе????
Я се размърдайте малко и да решим какво да правим за утре

# 187

Ами те всички са се изпотръшкали да спят Simple Smile Абе хора нощем спи ли се бе????
Я се размърдайте малко и да решим какво да правим за утре

Май ще го решавате сутринта според ситуацията. То и аз трябваше да спя ама се захванах да оправям проблем с компютъра и се утече работата, но вече ви казвам (на будните) лека нощ и отивам да спя че утре в 7 алармата Гого ще ме събуди Simple Smile
ПП пък нали и утрото било по-мъдро от вечерта ще видим

# 188
Момичета стискам палци за утре,дано да се оправи времето!

# 189
  • Русе
аааа,спим бе...зер...
 поне аз не спя  Mr. Greenкефя се на снега Crazy

Момичета,моля бъдете на линия сутринта пред компютрите...към 8.30 за да преценим ще е удачно ли да тръгнем.Лека вечер на всички Heart Eyes

# 190
аааа,спим бе...зер...
 поне аз не спя  Mr. Greenкефя се на снега Crazy

Момичета,моля бъдете на линия сутринта пред компютрите...към 8.30 за да преценим ще е удачно ли да тръгнем.Лека вечер на всички Heart Eyes

Djasta нямаш грижи...ей сега пия няколко мартинита да ме държат будна до 8-8.30 , че да съм на линия ...да не пропусна ходенето или не-ходенето  Joy

# 191
  • Русе
Момичето навън май спря да вали.Дано не ви провали ходенето.Ако тръгнете ви желая лек и безавариен път.И после бързо да се включите с новини.

Дидка че то на карнавал без костюми за къде миличка  Grinning.Ще ви чакаме с нетърпение, особено аз.

# 192
Мисля ,че времето все пак става за път.MagieA не си се объркала ,но  щом peonia има прясна информация няма да звъня на шофьорите си.
Лек път и весело изкарване в Брестовица!

# 193
  • Русе
Айде добро утро на всички,...да тръгваме ,а?]

# 194
В здравец изток пекна слънце  Mr. Green
Да не си забравите слънчевите очила за изпът Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт