Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 935
  • 509
  •   1
Отговори
# 195
На Борово вчера е имало 15 см сняг.Тръгваме ли ,че аз трябва д изляза по-рано?

# 196
  • Русе
И аз съм тук в пълна бойна готовност.Не е толкова зле положението въпросът е кък е извън града ама няма как да знаем.И аз викам да тръгваме пък ще видим.

# 197
Да тръгваме.Аз съм на линия.

# 198
Тръгваме!

# 199
  • Русе
Хей двете мами eva01 и dily включете се недейте само да надзъртате  Grinning.Винаги се радваме на нови запознанства  Hug

Ох навън вали дано момичетата да пътуват добре и да се завърнат безпроблемно.

# 200
Благодаря за поканата Hug,с каквото мога ще помогна

# 201
Благодаря за поканата Hug,с каквото мога ще помогна
Добре си ни дошла! Hug

# 202
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
от тея, които останахме в Русе днес, добре си дошла Eva01

# 203
Добре дошла и от мен!  bouquet
И изкам да кажа едно голямо БРАВО на нашите смели мами! Дано и по пътят времето да е като в Русе. А то тотално е откачило, пече, вали после и двете  newsm78 #Crazy След малко Гого като се наспи ще си покажем носовете да видим как е положението, че през прозореца изглежда добре, ама дали е така ...
Ще чакаме новини от Брестовица

# 204
И аз гледам-слънце пекна. Party
Нашите момичета са пристигнали вече Hug

eva01 добре дошла  Peace

# 205
И аз гледам-слънце пекна. Party
Нашите момичета са пристигнали вече Hug

Как са пътували всичко наред лие

# 206
върнахме се!:)там децата са страхотни,много ни се зарадваха и най-вече на вафлите и списанията Grinningох момичета сега в главата ми е каша от емоции,после пак ще пиша,пък и очаквам другите мами скоро да се включат Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 14:15 от ани4ka

# 207
И аз бързам да пиша и да кажа, че се върнахме...събрахме много впечатления и емоции- след малко ще ви разказваме Simple Smile

# 208
  • Русе
Браво момичета ще чакаме да разкажете повече.Сигурнасъм че емоциите са много.
eva01 надяваме се че ще се включиш за карнавала както и да кажеш и на други приятелки за него, защото кувертите ще си ги продаваме ние,така че ако желаеш или някой друг мисля че Деб не съм сигурна точно ще бъдат в нея.Обаждаме се казваме колко куверта, вземаме ги, даваме ги и  вземаме парички  Mr. Green и така.Разчитаме на познанствата си защото няма подходящо място където да застанем да продаваме кувертите.Вече имаме медийна реклама като днес във в. Утро на първа страница, който не може от нас ще си купи на място.Но трябва долу горе ориентировачно поне 2-3 дни преди карнавала да знаем колко души ще присъстват.

# 209
Здравейте и от мен!Пътувахме добре.Децата наистина много ни се зарадваха.Директорът и персоналът също.Желаят да ги посещаваме,защото разбират,че децата имат нужда от това.Както повечето знаят,там децата са с увреждания,но няма някакви тежки случаи.

В няколко стаи леглата бяха подменени с нови,както и там имаше нови гардеробчета.
В другите стаи имаше двуетажни легла или от старите модели тръбни легла.Не погледнахме дюшеците в какво състояние са.

Основното забавление на децата в свободното им време е гледане на телевизия.Иначе имат кабинет по приложни изкуства и там децата наистина творят.Видяхме много красиви маски,гердани от макарони,пана с камъчета.

Децата там имат ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ОБУВКИ.Всички бяха обути,но обувките на краката им не са в най-добро състояние.
- имат нужда и от пижами,чорапи,чорапогащници

- има деца,които са на памперси - от това също много се нуждаят

Децата там са доста любопитни и много се зарадваха на списанията Нешънъл джеографик - по-големите.

Всички мами,които днес бяхме в Брестовица,сме на мнение,че трябва основно да насочим усилията и грижите си към децата в този дом.Аз лично видях три деца,които не могат да говорят,не разбрах дали чуват.Предлагам събраните средства от карнавала да ги насочим изцяло към тях.

Там са стотина деца.Всяко е красиво и чаровно,много са гальовни и всички искаха да бъдат гушнати и да им се обърне специално внимание.Аз се чувствах добре с тях и съжалявам,че нямам сто ръце,за да прегърна всички тях.

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 15:34 от kabzimalka

Общи условия

Активация на акаунт