Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 851
  • 509
  •   1
Отговори
# 285
Мими,много хубави фибички,започвай серийно производство Laughing.
Идеята за подаръчни комплекти е хубава,но нека пижамите не влизат в тях,за да можем да ползваме отсъпка при закупуването.Да не стане едни да имат пижами сега , а други след 11 месеца например,в този случай едни ще имат летни , а други зимни.Според мен  е добре пижамите да се вземат накуп за всички .Произнесете се и вие по въпроса.

Всички болни да оздравяват бързо!

# 286
Момичета, само да ви питам тези фибички, които са направени и имаше още нещо изработено за кой базар са? Става ли, например, да се изработи нещо на великденска тематика? Ако евентуално имам някакъв промеждутък да се опитам да направя нещо такова.

# 287
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
да, Дили, разбира се, че става

тъй като организацията по пролетния карнавал е доста изискваща време и сили, бе взето решение да не се прави Великденски базар по Великден, но на карнавала ще има щанд, на който ще се продават домина за маскиране и други неща пак за маскиране, и решихме на него да се продават и неща приготвени за Великден, ако някой е направил нещо - така в общи линии да обединим щанда на карнавала с Великденски базар. Ако имаш време да приготвиш нещо за тогава, ще приемем на драго сърце. В екипа за щанда сме Дидката, Мона25, Силвето и аз, така че може да се свързваш с някоя от нас ако има въпроси, а и с останалите момичета

# 288
Благодаря за отговора! Ще видя ще мога ли да съчетая нещата във времето!

# 289
Здравейте всички! Дойде време и аз да се включа, макар и неуверено като за пръв път  Embarassed Личното ми мнение е, че децата в домовете по принцип са изключително чувствителни към СОБСТВЕНИТЕ вещи. Те нямат нищо лично и това им е проблем /психолозите имат цели книги по тая тема/. За пижамките - отлично е да имат като подарък от ДБМ, като това може да стане и по Великден. Инак за всеки рожден ден мисля, че няма да е лошо това да бъдат истински техни си неща, които друг няма да посмее даже да пипне.
Не било страшно да напиша два реда....  Shocked

# 290
МАЦКИ ЗДРАВЕЙТЕ
ОТ ВАС САМО ДЕСКА МЕ ПОЗНАВА  Heart Eyes
ОФИЦИАЛНО СЪМ ПОЕЛА АНГАЖИМЕНТА ДА ПОМАГАМ И КООРДИНИРАМ ДБМ РУСЕ - ТОЕСТ ЗА ВСИЧКО, ЗА КОЕТО ИМАТЕ ВЪРПОСИ, НУЖДИ, Помощ ИЛИ СЪВЕТ - АЗ ще СЪМ Насреща
РЕШИХМЕ ДА СИ РАЗДЕЛИМ КООРДИНАЦИЯТА ПО ГРАДОВЕ, Защото LAVENDER НЕ МОЖЕ ДА ОГРЕЕ НАВСЯКЪДЕ  НЕ Е ПРАВИЛН ВСИЧКО ДА МИНАВА САМО ПРЕЗ НЕЯ, щото ще ПОЧНЕ ДА ДАВА ЗАЕТО В ДАДЕН МОМЕНТ.
ЗА ТОВА, МОЛБАТА МИ Е - ще СЪДЕЙСТВАМ КАКТО И КОЛКОТО МОГА, АКО МАТЕ НУЖДА ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО - ТУК, В ТЕМАТА ВИ, ще СЕ ВКЛ ВЪВ ВСЯКА, НА ЛИЧНО, ПО ТЕЛЕФОНА - ТЕЛЕФОНИТЕ МИ ГИ ИМА НА 1-ВА СТРАНИЦА НА ДБМ, КАКТО И ПО МЕЙЛА НА ДБМ Hug
НАДЯВАМ СЕ И ДА СКОЛАСАМ ДА ДОЙДА ДО РУСЕ, ОСОБЕННО ЗА КАРНАВАЛА, НО НЕ Обещавам ЗА СЕГА Confused
ТА ТОВА Е, ДАНО НЕ СЪМ ПРОЗВУЧАЛА ТЪПО - ИДЕЯТА Е ДА СИ ИМАТЕ ОТГВОРНИК, ЗА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО Е Насреща ВИ ЗА ВСИЧКО И Е ЧАСТ ОТ ВАС МАКАР И ОТ Разстояние Hug

# 291
извинявам се за огромната картинка, която съм вметнала!
От друга страна - няма лошо, че сте разбрали за друга авторитетна организация, каквато е WWF

# 292
  • Русе
ЧутЧут Hugидеята ви е добра вие определено имате повече опит от нас и е хубаво, че има към кого да се обръщаме когато имаме проблем.
europa, няма страшно ние не хапем много hahahaвсеки  е добре дошъл при нас идеята за подаръците и личните вещи е добра и аз си го мислех, но реших, че първо трябва да се заемем с по-големите проблеми.Трябва да се съберем и да го обсъдим.
Добре дошли и на всички други нови попълнения към екипа Hug

# 293
  • Русе, у дома
браво на плетачките. списанията са ни най-белия кахър.имаме много др. важнинеща да осигурим.ако сметнем,че обувките и чорапите са осигурени,трябва да помислим за пижами,препарати за мухал,дезинфектанти,лекарства...може би и тук е добре да работим по екипи.
Аз  доста време няма да съм от полза,че май сме със шарка.
хубав ден и седмица на всички.
Значи за сега да не пиша до Санома. Така ли да разбирам? Просто дадох идея. На мен ми направи впечатление, как децата са се нахвърлили на списанията, и за това реших, че е важно да задоволяват и потребностите си от знания.

# 294
и аз така мислех, barfly, че е добре да се пише до редакции, особено както някой писа за предишен опит с NG, обаче нали ще пратят доста, доколкото спомена Lavender, може би е по-добре за сега да се изчака с питане в издателствата

# 295
браво на плетачките. списанията са ни най-белия кахър.имаме много др. важнинеща да осигурим.ако сметнем,че обувките и чорапите са осигурени,трябва да помислим за пижами,препарати за мухал,дезинфектанти,лекарства...може би и тук е добре да работим по екипи.
Аз  доста време няма да съм от полза,че май сме със шарка.
хубав ден и седмица на всички.
Значи за сега да не пиша до Санома. Така ли да разбирам? Просто дадох идея. На мен ми направи впечатление, как децата са се нахвърлили на списанията, и за това реших, че е важно да задоволяват и потребностите си от знания.
направи го,разбира се,щом имаш възможност.не си ме разбрала правилно,
благодаря за пожеланията за бързо оздравяване.
Хубаво е ,че има много нови сред нас и,че имаме подкрепа от София.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 15:49 от mona25

# 296
МАЦКИ ЗДРАВЕЙТЕ
ОТ ВАС САМО ДЕСКА МЕ ПОЗНАВА  Heart Eyes
ОФИЦИАЛНО СЪМ ПОЕЛА АНГАЖИМЕНТА ДА ПОМАГАМ И КООРДИНИРАМ ДБМ РУСЕ - ТОЕСТ ЗА ВСИЧКО, ЗА КОЕТО ИМАТЕ ВЪРПОСИ, НУЖДИ, Помощ ИЛИ СЪВЕТ - АЗ ще СЪМ Насреща
РЕШИХМЕ ДА СИ РАЗДЕЛИМ КООРДИНАЦИЯТА ПО ГРАДОВЕ, Защото LAVENDER НЕ МОЖЕ ДА ОГРЕЕ НАВСЯКЪДЕ  НЕ Е ПРАВИЛН ВСИЧКО ДА МИНАВА САМО ПРЕЗ НЕЯ, щото ще ПОЧНЕ ДА ДАВА ЗАЕТО В ДАДЕН МОМЕНТ.
ЗА ТОВА, МОЛБАТА МИ Е - ще СЪДЕЙСТВАМ КАКТО И КОЛКОТО МОГА, АКО МАТЕ НУЖДА ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО - ТУК, В ТЕМАТА ВИ, ще СЕ ВКЛ ВЪВ ВСЯКА, НА ЛИЧНО, ПО ТЕЛЕФОНА - ТЕЛЕФОНИТЕ МИ ГИ ИМА НА 1-ВА СТРАНИЦА НА ДБМ, КАКТО И ПО МЕЙЛА НА ДБМ Hug
НАДЯВАМ СЕ И ДА СКОЛАСАМ ДА ДОЙДА ДО РУСЕ, ОСОБЕННО ЗА КАРНАВАЛА, НО НЕ Обещавам ЗА СЕГА Confused
ТА ТОВА Е, ДАНО НЕ СЪМ ПРОЗВУЧАЛА ТЪПО - ИДЕЯТА Е ДА СИ ИМАТЕ ОТГВОРНИК, ЗА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО Е Насреща ВИ ЗА ВСИЧКО И Е ЧАСТ ОТ ВАС МАКАР И ОТ Разстояние Hug

Криси,благодаря ти!Права си за всичко.А ако успееш и да дойдеш за карнавала,ще е супер!

Мимитобг,харесват ми фибичките ти.

Европа,добре дошла сред нас!Вярвам,че всеки може да бъде полезен,макар и с малко.Тук не се напреварваме кой да направи нещо повече или по-голямо,всеки според възможностите си и свободното време помага.

# 297
ами 23-ти е почивен ден
ПОЧТИ 100 % Е ЧЕ щЕ ДОЙДА Peace

# 298
ПОЧТИ 100 % Е ЧЕ щЕ ДОЙДА Peace

Супер,ще е хубаво да можем да се запознаем. Hug

Добре дошли на новодошлите,май нашето място до театъра за срещи няма да ни побира вече Joy

# 299
 Hug Чут Чут, ще ни зарадваш много да споделиш емоциите ни точно на карнавала

Общи условия

Активация на акаунт