Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 848
  • 509
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
и аз така мислех, barfly, че е добре да се пише до редакции, особено както някой писа за предишен опит с NG, обаче нали ще пратят доста, доколкото спомена Lavender, може би е по-добре за сега да се изчака с питане в издателствата

ако искате първо вижте какво ще пратим и тогава пишете Peace
тук списанията са за коли и женски (най-разли4ни)....Из4акайте до края на седмицата Crazy

# 301
Днес говорих с един диджей, като бях почти убедена, че ще се включи в карнавала....реакцията  му беше по-скоро подигравателна " Вие сега след Могилино всички се втурнахте да правите благотворителни акции", с което разговорът приключи.
Съжалявам за което, но моят вариант за диджей отпадна  Sad

Гледам, че много се задълбочава темата за списания- нека изкачаме- не са ни нужни промишлени количества, а и както някой каза не е това най-важното. Списания можем да събираме и помежду си...всяка като намери5-6 списания...ето ти ги 100 Simple Smile

Имаше предложение да работим по екипи- аз съм ЗА  Peace

Имаше и предложение за подаръци....на мен това ми беше и първоначалната идея когато помолих за списък с децата. Ще подредя децата по рожденни дни, така че да знаем кое след кое следва и да можем да им приготвяме ИНДИВИДУАЛНИ подаръци. Те наистина са чувствителни на тема лични вещи и съм сигурна, че биха оценили индивидуални подаръчета Simple Smile

# 302
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
наистина е добре да се направят екипи и за Брестовица, но нека ги дефинират майките, които ходиха в събота, или на срещата в неделя да се обмислят

# 303
  • Русе
Шумът около Могилино абсолютно ни играе лоша шега... Sad
Тъпо е...,но е и вярно че провокира хора да се включат и такива да ни оплюят...такъв е живота просто.
   Коте,надявам се че не си се засегнала от репликата на въпросния господин,м*****а му...
   Но както вървят нещата за диджей трябва да си платим най -вероятно.Или да видим уредбата на Рига която ни предлагат и за която също трябва да платим...и да преценим дали някоя от нас би се справила с диджействането на място.Ще уточним каква музика ще ни трябва за фон и за самата програма...ще си я набавим на 1-2 диска и готово.И ще спестим 50-70лв за този изключително важен професионален кадър.Братя-сестрички нямате ли?те могат да се включат със седене зад пулта....едва ли ще са ни необходими скречове Laughing

Чут Чут ,много ще се радваме на почетни гости Mr. GreenОт Горна ни обещаха присъствие също Hug

На всички Новоприсъединили се към нас- Добре дошли Hug,надявам се да се почувствате добре в компанията ни и да се заразите от ентусиазма ни и съпричастността ни към децата Heart Eyes

Дидката,много си задобряла...бравос  bouquet...Ама аз искам и от ония кукли...Къдравата Сю и сие Joy

# 304
Ама къдравата Сю и Африканската принцеса пак ли Дидката ги беше правила??? Аз така и не разбрах кой ги направи, ама бяха страхотни  Hug

# 305
На някоя от предходните страници беше станала дума за детско караоке. Идеята е прекрасна, особено за по-големите деца. В Русе няма никъде караоке, което е... да кажем недалновидно от страна на собствениците на заведения. Ще бъде истинско шоу мамите и татковците, които дойдат, да попеят "Хей ръчички, хей ги две" или "Зеленчуци който не яде" примерно. Ако се реши да има караоке, лично аз мога да опитам да взема плейбеци на някои песнички - може и да не са съвсем бебешки, но достатъчно весели като за карнавал от типа на "Бански на лалета".  Относно диджея - може би не е чак такъв проблем. Ако в "Рига" има уредба, човек ще се намери.

# 306
  • Русе
Добри си ни дошла Европа.  
Чут Чут наистина ще се радваме много да се запознаем с теб.
За срещата в неделя незнам дали ще мога да дойда че много ми се събират ангажиментите.

# 307
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз имам един вариант с познат за диджей, ако искате мога да проверя дали ще се съгласи на нещо, при това по-безвъзмездно

# 308
и аз имам един вариант с познат за диджей, ако искате мога да проверя дали ще се съгласи на нещо, при това по-безвъзмездно

Би било супер, ако намерим алтернатива някаква....търсим си диджей със собствена техника по възможност, тъй като в Рига искат наем 15лв/час.

Идеята на Европа за караоке ми хареса  Hug примерно дует- дете и родител, че да се забавляват всички.

# 309
Момичета, днес следобед ходих до Рига да погледна ресторанта! Има доста промени, дори ми се струва, че е по-широк отпреди! Според мен 300/майки и деца/човека ги събираме със сигурност, за повече вероятно ще стане малко по-тясно, но каквото стане! За съжаление нямаше с кого да говоря, след 16ч щяло да има човек!

# 310
Ако ще даваме 30лв.само за техника е по-добре да дадем 40 за диджей и техника за повече от 2 часа ,каквото беше моето предложение.А той детски дискове има ,миналия 1 юни озвучава тържеството в парка.Въпросния диск го имам иаз.Имам и мн.руски детски песнички.
ако се намери по-добър вариант,музика има.обещали са ми дъга от балони.

Момичета,тази седмица трябваше да доуточним в карнавалния м-н в Евас украсата и да видим дали са склонили окончателно да е дарение.Молбата ми е 2 от вас да поемат моя ангажимент,че сме под карантина и няма мърдане.
Аз също ходих вчера и ми хареса ,много е просторен и подходящ за целта.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 19:59 от mona25

# 311
Ами ние от екип 1 май трябва да се заемем,нали това ни влиза в задачките. Grinning

Мона пиши ми на лични ако искаш подробнисти за тоя магазин и какво сте се разбрали,че незнам за какво става въпрос изобщо.

# 312
  • sofia
пролетният ви карнавал ще бъде отразен в аванс в сп."Журнал за жената" Peace
не знам как са разбрали ,но днес с Деси давахме инфо и щом знам кога ще излезе ще ви кажа Hug

# 313
не знам как са разбрали ,но днес с Деси давахме инфо и щом знам кога ще излезе ще ви кажа Hug
Супер!

DjastaPrasta,
Не ми е дошла музата за шити кукли,сега експериментирам с плетени и ми е интересно.
peonia,
Африканската принцеса всъщност беше Шака Зулу Joy.

# 314
супер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт