Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 898
  • 509
  •   1
Отговори
# 405
Знам аз, че сте умници  Hug Тука съм аз, чета и ви се радвам  Sunglasses

Мисля за карнавала да се маскирам като слаботелесна. Ще си нося и конец да се крия зад него  Mr. Green Mr. Green

# 406
Мадам Вейдърица мартеничките са за децата от домовете няма да продаваме.
Мда, сега видях Embarassed Идеята ми беше да замоля бандата фотошопки да направим малко картички. Макар че, май е късно вече Sad
С какво мога да се включа - това ми беше основното питане Blush
Тогава ще е минал 1 и 8 март,може на Великденска тематика.  bouquet
Или някаква универсална с цветя,тревички и горски птички. Grinning

# 407
Мадам Вейдърица мартеничките са за децата от домовете няма да продаваме.

С какво мога да се включа - това ми беше основното питане Blush
В момента има нуждА от сръчни ръце,за да направим повече неща за щанда,на тема карнавал и Великден.
вижте това:http://192.168.11.4/modules.php?name=News&file=article&sid=16507&mode=thread&order=0&thold=0

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 19:30 от mona25

# 408
  • Русе
Мадам Вейдърица  здравей и добре дошла.Както вече са писали другите мами аз няма да се повтарям, но само ще кажа че в момента най-важното е да разпространим сред познатите си за карнавала и съответно да си продадем кувертите.От тях има в Деб,ако искаш пишеш и и се уговаряте примерно колко искаш и как да ти ги даде.Ще има реклама и плакати, но нямаме място където да продаваме кувертите и за това разчитаме най-вече на себе си и своите познати.Отделно знаеш вече ще се продават и на входа , но ние поне 2-3 дни по-рано трябвада знаем долу-горе колко куверта сме продали,за да могат да се направят грамоти за дечицата.
За дрешките мисля newsm78 че склада беше в EASpirit .Ако греша другите да ме поправят.Там ги събираме и когато има нужда ги даваме където трябва.Айде стига съм досаждала с моите дълги постинги  Mr. Green.А и мартеничките ме чакат, ама в момента една малка хала  smile3512   се е залепила за мен и едва я удържам, та затова като я приспя smile3524 и се захващам за работа.

# 409
  • Русе
Момичета, мисля, че можем да обединим идеите за фотошопските картички и снимките на децата. Ако се направят някакви примерни варианти с картички за Великден, в които да се вмъкват снимки на децата (подобно на фоновете, които предлагат на фотото), но не знам по-нататък как могат да се вадят тези снимки?  newsm78 

# 410
Момичета, мисля, че можем да обединим идеите за фотошопските картички и снимките на децата. Ако се направят някакви примерни варианти с картички за Великден, в които да се вмъкват снимки на децата (подобно на фоновете, които предлагат на фотото), но не знам по-нататък как могат да се вадят тези снимки?  newsm78 
По принцип бяхме правили подобно нещо преди време, пак с великденска тематика. Много момичета се бяха захванали(това към ДБМ пак, но мащабно), показва се картичката без снимка, харесва си майчето някоя "картичка" и си поръчва на автора като съответно дава снимката която иска да се вмъкне. Мисля, че доста парички се събраха тогава. Русенски мами сме няколко, които се занимаваме с фотошоп, но колко от тях ще се съгласят - нямам идея. Всяко едно нещо такова се разпечатва във фото, цената е колкото за една стандартна снимка - т.е. около 20-30 стотинки ако не се лъжа. Не знам, не е лоша идея, но трябва да се обмисли Thinking Ани69 пише ли тук? Като се замисля, може да се направят и готови такива Party После само се слага снимката. Може, може! Ще направя тези дни няколко примерни и ще ви ги покажа Peace Аз първоначално мислех за нещо такова:
Що се отнася за поканите - ще събера информация тези дни колко майки биха дошли с мен. Предупреждавам обаче, че повечето ще са с големшки деца Mr. Green Моите момичета са на 7 и 10 години, съответно и приятелчетата са тази възрастова група, но предполагам, няма да е проблем, нали?
Продължавам да мисля с какво и как ще се включа, а ако в крайна сметка не успея да направя нещо за щанда или по организацията то със сигурност ще се помъча да продам няколко поканки. Ще се включа да упомена бройка, а като ми оздравее детето и хукне на школо (а аз по кафета Mr. Green) ще се постарая да се видим и доуточним.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 19:20 от Мадам Вейдърица

# 411
В момента има нуждА от сръчни ръце,за да направим повече неща за щанда,на тема карнавал и Великден.
вижте това:http://192.168.11.4/modules.php?name=News&file=article&sid=16507&mode=thread&order=0&thold=0
[/quote]

Прочетохте ли този линк? А какво ще кажете за хората в Средна кула? Изобщо не ви ли се струва, че е редно да се вземе отношение по въпроса с къщичките, Могилино, изоставените деца, безхаберните родители.... много темички, нали

# 412
  • Русе

Би ли ни споделила с какво ще се включиш в инициативата ни за карнавала? Flutter

# 413
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
....
Другият ми въпрос - няколко кашона с играчки - идея къде и как да даря? Също и дрешки (за момиченца основно).
.........

добре дошла и от мен, радвам се, че си сред нас

на срещата в неделя Деси помоли ако можем да намерим варианти някой магазин за детски играчки, навит да спонсорира, да дари малки играчки, за да има нещо интересно и хубаво за томболата за децата на карнавала

така се сетих, ако някои от тези играчки са неразопаковани или небутнати с допълнителна интересна опаковка, може точно за това да се ползват

# 414
Прочетохте ли този линк? А какво ще кажете за хората в Средна кула? Изобщо не ви ли се струва, че е редно да се вземе отношение по въпроса с къщичките, Могилино, изоставените деца, безхаберните родители.... много темички, нали

Eвропа,а ти какво ще кажеш по тези темички?Заповядай на следващата ни среща и сподели мнението си с нас,както и ти какво би могла да направиш по тези въпроси! Peace

Също ще чакаме предложения с какво би могла да ни помогнеш за карнавала.

# 415
добре дошла и от мен, радвам се, че си сред нас

на срещата в неделя Деси помоли ако можем да намерим варианти някой магазин за детски играчки, навит да спонсорира, да дари малки играчки, за да има нещо интересно и хубаво за томболата за децата на карнавала

така се сетих, ако някои от тези играчки са неразопаковани или небутнати с допълнителна интересна опаковка, може точно за това да се ползват
Всъщност не са Confused Има доста запазени, но все пак не са нови. Не знам...май няма да е удачно... Но ако кажете съм готова да ги дам. Hug

По въпроса на europa - не виждам какво и как бихме могли ние нещо точно по този въпрос да направим. Да им се скараме? Да се възмутим? Да направим протест?
Ако имаш някакви идеи - дай да ги обсъдим Peace

# 416
Peonia,
Успя ли да прегледаш данните за рождените дати на децата?

Ако имаш нужда от помощ - давай.

Също и по проектите...

# 417
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
за какви проекти става въпрос, май нещо съм пропуснала или не се сещам

# 418
Рождените дни съм ги прегледала и съм направила списък до края на Април. Скоро ще направя и за другите месеци. Февруари вече ги изтървахме, но мжем да почнем от март. Първият РД е на 8-ми март, а на 21-ви и 23-ти имаме двойни РД-та. Общо през март са 8 рожденика, като 3 са момчета и 5 са момичета. Остава да решим какви подаръци ще купуваме/ за колко пари/ от къде ще събираме пари...такива неща.

За проектите...за тези, които ги нямаше или може би не са чули, обмислям един проект заедно с една моя приятелка. В момента все още нещата са в много суров вид, така че нека когато имам точна и конкретна информация да я споделя с вас Simple Smile Peace

# 419
  • Русе
Момичета току що приключих с мартеничките  Grinning. Остана ми само да им навържа панделките,но това е лесно и да купя малки безопасни игли за да ги закачаме.Значи направила съм 80 бр.обикновени гривнички за мъниците и 40бр. от тези които ви показах на снимката на предната страница.По мои сметки, защото последно време помня като патките по 2-3 мин Mr. Green Blush трябвада стигнат нали newsm78.Ако не казвайте докато е време да правя още.Искам само да питам как ще процедираме с тях- кога ще ги носим.А какво стана с Брестовица ,ходихте ли да им занесете техните?

П.п. Ама къде се изгубихте всички newsm78 newsm78 newsm78. Силве да се оправяте по-бързо и на следващата среща да си на линия  Peace.
Мадам Вейдърица много ми хареса снимката.Може да се възползваме лично.Но тя и нашата Деб също прави страхотни неща-кувертите и плакатите са изцяло нейно дело.Да я похваля малко ,не че не си я знаем  Hug.Айде аз отивам вече да спинкам -ЛЕКА НОЩ

Общи условия

Активация на акаунт