Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 911
  • 509
  •   1
Отговори
# 420
Рождените дни съм ги прегледала и съм направила списък до края на Април. Скоро ще направя и за другите месеци. Февруари вече ги изтървахме, но мжем да почнем от март. Първият РД е на 8-ми март, а на 21-ви и 23-ти имаме двойни РД-та. Общо през март са 8 рожденика, като 3 са момчета и 5 са момичета. Остава да решим какви подаръци ще купуваме/ за колко пари/ от къде ще събираме пари...такива неща.

За проектите...за тези, които ги нямаше или може би не са чули, обмислям един проект заедно с една моя приятелка. В момента все още нещата са в много суров вид, така че нека когато имам точна и конкретна информация да я споделя с вас Simple Smile Peace

За рождените дни смятам, че ще е редно сега да предвидим подаръци и за тези, които сме пропуснали януари и февруари. Можем да купуваме за месец или два наведнъж, предвид отстъпките, които ще се ползват. От друга страна си мисля, че подаръците може да не са материални, а например разходка в Русе....предполагам ще има и други идеи.
Според мен задължително следва да потърсим финансиране, в т.ч. и по всичко друго което ще предприемем.
Пеони, ако искаш просто дай тема на проекта и ако някой има идеи - да ги споделя с теб.

# 421
peonia тук има артикули , подходящи за спортния салон:
http://www.pokana.com/index_cpath-199_247.html
http://www.pokana.com/product_info_cpath-199_243-products_id-3511.html

А относно рожд.дни, не е ли добре да помислим за нещо ,като членски внос,от който да покриваме текущите нужди ,когато няма спонсори насреща?

# 422
Пазарувала съм за моята работа от Максима Римел- има спортни стоки,учебни помагала ,играчки ,ранички и канцеларски материали,цените им бяха доста приемливи,но там задължително се пазарува на едро.Ако трябва , ще обясня къде се намира.

# 423
Момичета,днес следобед ще ходим до Брестовица,тръгваме между 13 и 13.30ч.Знам,че в последния момент казваме,но така се стекоха нещата.Ако някой иска да дойде да пише бързо,или пък има нещо да дава за там да се обади на мен или Джаста.

По въпроса за РД,и аз мисля,че трябва да помислим и за рождениците от януари и февруари.А относно парите за подаръците - можем да ползваме събраните от благотворителните ни акции.Това го казах,ама не сте слушалиииии  Mr. Green.Естествено,ще трябва да вземаме фактури за подаръците.

# 424
Мадам Вейдърица много ми хареса снимката.Може да се възползваме лично.Но тя и нашата Деб също прави страхотни неща-кувертите и плакатите са изцяло нейно дело.Да я похваля малко ,не че не си я знаем  Hug.Айде аз отивам вече да спинкам -ЛЕКА НОЩ
Чудесно! Можем тогава да реализираме идеята - колкото повече, толкова повече Laughing. Ако естественно всички са за Peace Направих една примерна такава .... картичка да речем. Размера на бялото поле е колкото една стандартна снимка - 9/13. Идеята е с макетно ножче да се клъцне по контура на цветето и така самите цветя ще държат снимката. Това е само проект Stop. Трябва да се провери колко струва копирането на снимки с размер 13/18 (това е големината на самата рамчица), но мисля че не е скъпо. За целта ще замоля някоя от вас, която ще ходи по разходки (че аз съм арестант с болник у нас Tired) да запита в някое фото.  Praynig Ако ви харесва тази идейка - кажете, а аз ще замоля и бандата русенски фотошопки да направим такива неща за да има избор.
Чакам мнение по въпроса, за да го обсъдим нататък как ще стане Hug

# 425
Идеята с тези рамки за снимки е страхотна  Peace . Браво на мадам Вейдърица и добре дошла сред нас  Hug

Аз бих предложила самите картинки да са някакви по-карнавални, защото да речем се предполага, че родителите ще сложат в тази рамка снимка на маскираното си дете от карнавала...така, че нещо с балони, клоуни, парти шапчици.....знам ли  newsm78
Естествени и всякакви други на пролетно-великденска, детска тематика  Simple Smile

# 426
Идеята с тези рамки за снимки е страхотна  Peace . Браво на мадам Вейдърица и добре дошла сред нас  Hug

Аз бих предложила самите картинки да са някакви по-карнавални, защото да речем се предполага, че родителите ще сложат в тази рамка снимка на маскираното си дете от карнавала...така, че нещо с балони, клоуни, парти шапчици.....знам ли  newsm78
Естествени и всякакви други на пролетно-великденска, детска тематика  Simple Smile

Съгласна!Определено трябва да са по-детски и по-купондийски Laughing Това просто набързичко го спретнах за да се визуализира самата идея. Радвам се , че одобрявате.
Мисля си за разпечатването - единият вариант е всеки да хване и да разпечата по няколко бройки (ако е по трийесттина стотинки, както мисля ,10 бройки са 3 лева Rolling Eyes) , другият вариант е да се отдели някой лев от паричките от продажбата на покани, които пък после ще се върнат неколкократно, защото ми се струва, че дори и на по-ниски цени да се продават от тези на фотото, пак ще са с печалба Peace Всичко това си струва да се обсъди.
Аз междувременно ще пиша в фотошопската тема и се надявам , че ще има доста варианти от които да изберем кое да се разпечата Hug

# 427
Трябва да се провери колко струва копирането на снимки с размер 13/18 (това е големината на самата рамчица)
Проверих във фотото на бл.Воден - струва 50 ст.

# 428
Мацки едн молба

до десет дена всички протоки за дарения за лекарствата и други и Протоколите за посещенията, да сиги снимате и да ни пуснете оригиналите, трябват ни спешно
на Деси ще дам адреса си на ЛС Hug

# 429
Трябва да се провери колко струва копирането на снимки с размер 13/18 (това е големината на самата рамчица)
Проверих във фотото на бл.Воден - струва 50 ст.
Ха! Комшийка Laughing А сети ли се да видиш готовите им такива по колко ги дават? Но си мисля, че бяха около два лева Thinking

# 430
Има от типа на картичка за 8 март изложени с цена 1.00 лв,но май снимкатасе плаща допълнително newsm78.Не питах,просто ги мернах.

# 431
Мацки едн молба

до десет дена всички протоки за дарения за лекарствата и други и Протоколите за посещенията, да сиги снимате и да ни пуснете оригиналите, трябват ни спешно
на Деси ще дам адреса си на ЛС Hug

Крис,утре ги пращам.Сори за забавянето,виновата!!! EmbarassedНа теб или на Роси да ги пратя?

# 432
Момичета  Flutter
Вижте какво направих днес за нашето карнавалче  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223152

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 00:30 от peonia

# 433
  • Русе
 Hug smile3501 Браво!!! И за майсторлъка, и за търпението!  Mr. Green

# 434
Деб , скъпа...какъв майсторлък бе??? Абсолютен лаик съм, да не говорим колко съм схваната  в ръцете....виж за търпението, което проявих и аз се възхитих сама на себе си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт