Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 836
  • 509
  •   1
Отговори
# 435
Пеония,чудесни са картичките!Поздравления!

Вчера ходихме с Джаста при децата в Брестовица.Оставихме само дрехите и плочките,също и мартеничките.Списанията и дисковете ги върнахме,защото искахме да ги дадем на децата,но те бяха на разходка.Почакахме около час да се върнат.Не се върнаха и ние тръгнахме обратно.

# 436
плочките?!

Скапа ми се подписа за карнавала,помощ!!!

А това за тези,които ще рисуват децата:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.facepaintingbym … 6hl%3Dbg%26sa%3DN

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 09:43 от mona25

# 437
peonia,  bouquet ще стане квилинг-майсторка от теб!
mona25,влез си в профила,изтрий си банера за карнавала и после си го копирай наново от втора страница от публикацията на ВалСтеф.

# 438
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Пеония,чудесни са картичките!Поздравления!

Вчера ходихме с Джаста при децата в Брестовица.Оставихме само дрехите и плочките,също и мартеничките.Списанията и дисковете ги върнахме,защото искахме да ги дадем на децата,но те бяха на разходка.Почакахме около час да се върнат.Не се върнаха и ние тръгнахме обратно.

а уточнихте ли кога ще се ходим отново всички, които желаем?

# 439
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,днес като слушах по БТВ за русенските недоволни мами дето ще местят децата от Могилино в техният квартал,казаха,че утре сутрин ще има директен репортаж от Русе,явно от квартала и мястото където е предвиден строежа,защо не се завъртите там да се изкажете и вий....да им кажете на тия дето се "чудели какво да обяснят на здравите си деца..какви са тези деца дето ще живеят там и защо са такива" какво биха могли да обяснят на дечицата си и как така ще ги научат да растат със съзнанието да се разбират и приемат различните от тях деца!Нали майката е тая дето трябва да научи и покаже добродетелите на детето си.....

# 440
Дидка права си,ама...съзнанието на повече българи не е узряло още за съжаление  Confused

Днес сутринта ли е бил директния репортаж?

# 441
Мимито бг,можем да отидем,когато искаме в Брестовица по принцип.Но първо трябва транспорт и пари за гориво.За един автомобил горивото в двете посоки е около 30лв,отделно винетка.Ако имаш нещо предвид,примерно автомобил и осигурено гориво,ще се съберем няколко мами и можем да отидем пак.Защото досега горивото го плащаме ние или е за сметка на мамите с автомобилите.А това не е никак малък разход.
Следващото ходене можем да съчетаем с рождените дни на децата,може да е преди карнавала.

Да помислим кога да е следващата среща.На нея ми се иска да обсъдим рождените дни на децата - подаръци,деня,почерпка и т.н.

# 442
и аз това имах впредвид предимно, че вероятно наближават техни рожденни дни

разбира се, че посещението е свързано с организация както във финансово отношение, така и на време, но понеже на срещата Джаста уточни, че при носенето на мартениците в средата на седмицата ще се реши кога да се ходи,  просто мислех, че наистина сте коментирали по-точен период

за съжаление не разполагам с кола, но при следващо носене на неща ще ви оставя дисковете с филмчета, а и дрешки, ако успея да събера достатъчно до тогава

# 443
Успях да осигуря100броя твърди листи за грамотите,формат А4.Мисля ,че са достатъчни.
Сега остава да уточним кой ще ги печата.имаше ли безплатна оферта за печат!?

За РД,ако са по-мАлки децата може да ги заведем на куклен театър.Надали им се е случвало.

# 444
това е оригинална идея

или пък да се говори с актьорите в кукления театър да направят представление в дома, например благотворително

# 445
Момичета,днес като слушах по БТВ за русенските недоволни мами дето ще местят децата от Могилино в техният квартал,казаха,че утре сутрин ще има директен репортаж от Русе,явно от квартала и мястото където е предвиден строежа,защо не се завъртите там да се изкажете и вий....да им кажете на тия дето се "чудели какво да обяснят на здравите си деца..какви са тези деца дето ще живеят там и защо са такива" какво биха могли да обяснят на дечицата си и как така ще ги научат да растат със съзнанието да се разбират и приемат различните от тях деца!Нали майката е тая дето трябва да научи и покаже добродетелите на детето си.....

Момичета, утре ще  се изказваме(ако е рекъл Господ)  в предаването на Бареков в подкрепа на къщичките.Ще бъдем от нашата махала, тези, които сме ЗА.Счетоводителя на дом " Майка и дете", който ми е съсед ще говори също, даже той инициатора да се съберем в отвт на тия простотии, които се наговориха против децата..Мисля, че  го познавате, покрай коледната  акция за домовете PeaceПисна ми от тези  мои  съкварталци ooooh!Ама най-накрая си показаха магарията пред цял свят.Бъдете мислено с нас Praynig Praynig Praynig.

# 446
  • Русе
Успех!   bouquet 

# 447
gerik успех утре Peace
Днес гледах сутринта, отвратена съм  Shocked

# 448
  • Русе
МОМИЧЕТА МАРТЕНИЧКИТЕ СА ГОТОВИ.КАЖЕТЕ КОГА И КАК ЩЕ ГИ ДАДЕМ.АЗ В СЪБОТА СЪМ СВОБОДНА ДО ОБЯД..Ако има среща тази седмица няма да мога да дойда защото мъж ми е на работа а с детето ако дойда няма да мога да разбера нищо.

gerik успех ,дано се вслушат повече хора във вас.И аз съм ЗА къщичките в Ср.кула

# 449
gerik успех утре!

Общи условия

Активация на акаунт