"Стенли Колев"ООД............

• 53 758
  • 60
  •   1
Отговори
Не се връзвайте, поредните измамници.Скоро ще изгърмят.Ако ви се обадят и ви кажат, че печелите.....не изпадайте в ролята на наивник!Просто отговорете на лигавата говорителка подобаващо!А да ги пуснете в къщи......да огледат обстановката.А пък ви питат и колко души живеете там, като какъв работите........................ newsm78 Twisted Evil Shocked

# 1
  • Хасково
Обясни повече?
Какво ще правят във къщата ми ?
 Peace

# 2
По телефона ти обясняват "че печелиш награда от фирмата"! Определят час, когато да дойдат и м/у другото ти обещават демонстрация на кухненски робот/без да те задължават да го купиш/.ДА НО НЕ ДОЙДОХА, НЕ СЕ И ОБАДИХА!Поразрових се по форумите и установих, че мненията са негативни. Тъй че, препоръчвам ви ако ви се обадят с тъпите си въпроси, ги отсвирете и не изпадайте в ролята на будали!

# 3
  • София
Ма ти добре ли си  #Crazy как ще се навия да пусна нЕкой у дОма обадил ми се по телефона, 'щото щял да ми демонстрира нещо.
Аз само не разбрах ти си недоволна, че си пропуснала демонстрацията ли   newsm78

# 4
Въобще не съм и имала намерение да ги пускам у дома! Просто изявявам недолство от поредните лъжци. Ако някой беше дошъл, щях да си поискам "наградата" и да си ги изпроводя. Преди 1 месец спечелих награда от томбола на "Шаума". Е, нещата си стояха съвсем по правилата. Така ,че е добре да не се хващаме на всяка въдица като шарани /като мен/.

# 5
  • София
Здравейте, аз пък ги пуснах в къщи, изгледах демонстрацията, получих си подаръка и вече съм и горд собственик на парочистачка термо. Супер сме доволни в къщи и цената си заслужава. Вече дори и съпругът ми мие прозорци Simple Smile
Момичета не са измамници, ако не друго поне шоуто което правят си заслужава Simple Smile)

# 6
Добър ден! Ако някой има техен телефон, би ли го написал - искам да откажа час за демонстрация за днес.

# 7
Здравейте!

Аз поработих в тази фирма около 6 месеца и.... бягайте далеч! Същата история като пахосмукачките Rainbow и всички фирми, занимаващи се с разносна търговия. Правят анкети, където се попълват имена и телефони и след това от събраната информация почват да звънят на всеки с "Печелите" и да уреждат демонстрации на прахосмукачката. Могат да бъдат изключително досадни! Радвам се, че напуснах, въпреки, че сега съм без работа, защото тази фирма е само за сектанти и болни хора.  Вече се водят и под друго име: “AiO”. Преди бяха "Kirby"

А, за телефон:

9507715

# 8
Искам да те попитам дали поне заплащат без да лъжат много силно ме интересува и то не за търговските представители,а за телефонистите знеш ли нещо?

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 01:53 от ffifarnika

# 9
 :ami az bah na edno intervu na koeto mi kazaha 4e sam se spravila mnogo dobre i 4e 6te mi zvannat no taka i ne polu4ih otgovor ,,,A za zaplatite neznam kak e!!!!! Thinking

# 10
  • София
Здравейте, аз пък ги пуснах в къщи, изгледах демонстрацията, получих си подаръка и вече съм и горд собственик на парочистачка термо. Супер сме доволни в къщи и цената си заслужава. Вече дори и съпругът ми мие прозорци Simple Smile
Момичета не са измамници, ако не друго поне шоуто което правят си заслужава Simple Smile)
Майка ми също от вчера е собственичка на такъв уред, днес като видях как са изчистени фугите  newsm75 определено се втрещих, все едно току що бяха фугирани (говорим за плочки с бял кант и бяла фуга).
Надявам се скоро да я пробвам и у нас и ще си изкажа мнението.

# 11
  • София
казах ви че уредът е супер. пробвайте върху печката, прозорците и огледалото .... ефектът е поразителен  Laughing

# 12
А какъв е "подаръкът"?
И на мен ми се обадиха, че съм спечелила такъв и се чудя дали си струва да се занимавам с тях. А парочистачка си имам, така че едва ли че купя техния профукт.

# 13
Да, и на мен се обадиха преди минута и за това се ровя тук да разбера повече за тях Sad  Дали не сгреших като се уговорихме утре да ми гостуват? Thinking

# 14
А някой може ли да каже колко струва парочистачката ?

Общи условия

Активация на акаунт