"Стенли Колев"ООД............

• 53 762
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Така! Мина. След двадесет минутно закъснение, на вратата се появи мъж на средна възраст. Ухилен до уши, започна да се оправдава и да отваря голям сак. Започна и рекламата. Първо микрофибърни кърпи за 20 лв. След това парочистачка и някакви препарати. Подарък нямаше-понеже(казва той) подарък се дава на няколко души като се направи тази реклама. Сиреч на  5 или 6 човек след нас се падало. Явна измама си беше. Абсолютни мошеници. Много съжалявам, че ги допуснах в домът си. А парочистачката дори да е добра-има я и в телешопинг и на други места. Хич не им се доверявайте на тези. Naughty

# 16
nai-evtinata e blizo 4 000 lv. naistina na demonstraciqta iz4esti dosta  zamurseni povurhnosti bez nikakav problem. Sushto taka predlagat i matraci, no ne proqvih interes kum tqh.Paro4ista4kite sa 3 vida mini, midi i maxi => mini e 4 000 lv.Moje da se vzeme i na izplashtane, spored men si zaslujava Simple Smile

# 17
4000лв ? #Crazy  Не зная с какво толкова си заслужава, защото ако погледнеш това

http://new-era-shop.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1151

ще видиш че една професионална парочистачка не струва повече от 400лв. Абе хора за какви цени говорите. Просто се разровете и ще видите че тези са измамници.  Naughty Има и много модели на Цептер, които заслужават реклама. Но както и да е-това е мое мнение.

# 18
  • София
Кви 4 000 лева doh.
Наще си я взеха за 1900 лева - да наистина с отстъпки, които според мен са преувеличени, защото плащат в брой веднага, защото били в седмицата на Аио и други доводи.
Все още не съм я взела у нас, но това което видях у наще наистина е впечатляващо.

# 19
  • София
1900 лв. #Crazy

# 20
И 1900лв си е много за тази странна фирма. Ако толкова ви трябва парочистачка-поразровете се тук и там. Има качествени фирми на доста по изгодни цени.  Hug  Аз лично съм убедена, в това ,че тази фирма е пълна измислица.

# 21
  • София
За мен това не е обикновена парочистачка. Тя определено е от типа на Рейнбол.
А Рейнбол помните ли колко струваше а?

# 22
  • София
Рейнбоу помня колко струва.
Ама щом си я харесвате ползвайте си я със здраве.
За тез' пари обаче уреда трябва най-малкото да чисти без оператор.  Mr. Green

# 23
Да, и кафе да сервира  Joy kaffeetrmker_2

# 24
  • Нови искър
А какъв е "подаръкът"?
И на мен ми се обадиха, че съм спечелила такъв и се чудя дали си струва да се занимавам с тях. А парочистачка си имам, така че едва ли че купя техния профукт.
ножица за пиле ама не се занимавай първо ти се карат като ги пуснеш и след 1 час им кажеш че не искаш после ти спукват телефона от анкети и тем подобни. Жената която дойде при нас ми обясняваше че къщата ми била прекалено чиста и съм щяла да спестя време и пари като си купя техни уред. Пълна простотия като ми е чиста къщата за кво ми е тоя "уред" и ако съм си го купила да пазя кашона 15 години защото толкова е гаранцията  #Crazy.

# 25
ей хора , половината от вас са болни мозъци, това че дърржавата е пълна с измамници не означава че трябва да се затворите в мизерните си бърлоги и да не пускате никой. Хората идват показват ви разни неща и си отиват, ако нещо ви хареса си купувате , ако не, по живо по здраво. Просто фирмата се занимава с екология и ви предлагат неща с който да замените вредните си препарати, с които само си мислите че си чистите бърлогите. Елементарно

# 26
и не пускайте линкове на тия смешни парочистачки , че се излагате. Вижте първо това което ви предлагат и тогава говорете. Тия за по 300 , 400 лв. е все едно да си вземеш стимоп, което пък е равно на кофа с топла вода и парцал, размазва ли размазва и си мисли че чисти

# 27
Такам ... работих аз там и ... ако ги пуснете ... нищо лошо няма да ви направят ... 1 месец изкарах, но просто работата не е за мен ...
Наистина уреда е уникален, но наистина е и скъп. Пуснете ги, ако имате време - нищо няма да ви направят ... просто ще ви покажат това-онова ... има и едно препаратче, което е евтинко ... аз преди да си тръгна си взех 6 Grinning
Съветът ми е само, ако решите да закупите уреда ... покажете желание, че го харесвате, но така и така ... абе искайте си леко тактично отстъпка ... борете се да ви свалят Wink
Не се притеснявайте ... няма да ви изядат Wink

# 28
  • Gabrowo->Sofia
Сега, като разбрах каква е цената на "уникалния уред" (честно казано дали 4000, дали 1900... за мен са еднакво нереални) нямат никакъв шанс да се срещнат с мен.... а и да се срещнат в моя бюджет няма такава сума за тях  Simple Smile

# 29
на всики които имат интерес от това да чистят  по лесно и да не използват препарати да проверят в www.thermocleaner.de и ако мислят 4е това им харесва да се сварйат с фирмата.
а на останалите които и на идея си ниамат за какво става вапрос да ми намериа парочистачка със следните характериститки
Мощност 850 вата
температура на  парата 170 градуса
налягане на парата до 8 бара
и влажност на парата само 5 процента
на цена под 2500 евро защото това е цената  по цял свят само не и в България да пишат
приатно ровене

Общи условия

Активация на акаунт