"Стенли Колев"ООД............

• 53 765
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Фирмата е регистрирана по Търговския закон и по ЗДДС, работи с Булбанк , не е менте. Напразни са страховете от присъствието на дистибуторите на фирмамата по домовете ни. В цял свят ги има тези търговски агенти предлагащи стоки по домовете, просто ние сме наплашени и доста мнителни. Confused Втълпили сме си, че всеки чужд дошъл в "крепоста" ни е с цел да я руши. #2gunfire Всичко ще отмине с времето. Laughing
СТЕНЛИ КОЛЕВ
07.05.2009
Данни от Търговски регистър
ЕИК: 160107449
Фирма, правна форма: СТЕНЛИ КОЛЕВ Еднолично дружество с ограничена отговорност
Транслитерация: STENLI KOLEV
Дата на вписване: 07.05.2009:15:26
Седалище и адрес на управление: ГР. СОФИЯ , общ. СТОЛИЧНА , ЖК. КВ. ОВЧА КУПЕЛ , КОСТУР 14А
Статус: Действащ
 Данни за регистрация по ЗДДС
Дата на регистрация: 18.07.2007
Капитал:
Размер: 5000 лв.
Внесен капитал: 5000 лв.
 Собственици:
Име: СТАНИСЛАВ ПЕНЕВ КОЛЕВ , ЕГН 7305204464 , Едноличен собственик на капитала
 Управляващи, представляващи:
Име: СТАНИСЛАВ ПЕНЕВ КОЛЕВ , ЕГН 7305204464 , Управител
Прибора е добре замислен и използва перфектно законите на физиката и термодинамиката, но струва ли толкова пари. Един нагревател,помпа,2 кг- ламарина (та дори и неръждавейка) и 3 кг. пластмаса не могат да струмат 4000 лв.Разтеглено във времето тя ще се изплати от цените на използваните препарати за миене на прозорци, плочки, и  мебели, мопове и др., но първоначалната инвестиция е шокираща. Въпрос на избор и финансови средства.

# 31
Зависи от приставките и консумативите в комплекта. От 3800, 4500 и т.н. лв.

# 32
Разни дребни душици,които не могат да си позволят да си вземат и бутилка водка на лизинг,пишат пълни глупости от елементарна злоба и завист че не могат да я имат.Машинката е супер и деиствително върши всичко което рекламират.Всеки може да отдели 80лв. на месец за да я има.А тези които не могат,да непишат глупости от злоба.Реинбоу, стиммоп ,цептер и другите подобни не могат да свършат и една десета от това което може тази машинка.

# 33
Здравейте,
опитвам се да се свържа с бивш/настоящ служител на фирмата за съвет.
Опитваме се да върнем прахосмукачка, която ни доставиха преди няколко дни срещу капаро от 100лв. Не можем да я изплатим и това е причината. Не сме ползвали уреда, работил е само няколко минути при демонстрация от служител. От фирмата отказват да си я вземат, искат неустойка 800лв. Писахме им официални писма, ходихме 2 пъти на място с уреда, но без резултат.
ако някой има инфо моят тел е 0888 818556

# 34
Здравейте, аз пък ги пуснах в къщи, изгледах демонстрацията, получих си подаръка и вече съм и горд собственик на парочистачка термо. Супер сме доволни в къщи и цената си заслужава. Вече дори и съпругът ми мие прозорци Simple Smile
Момичета не са измамници, ако не друго поне шоуто което правят си заслужава Simple Smile)

А какво трябваше да купиш, за да ти дадат подаръка? Не ми казвай, че са ти го подарили ей така, без да дадеш пари за нещо  Thinking

# 35
бях помолила за съвет или контакт със свестен служител, а вие просто им правите реклама; вероятно срещу заплащане?
истината е, че със сладкодумие, заучени фрази и практика за зарибяване успяват да продадат уреда на хора над 60 години. В нашия случай на 64 год.дядо, който не може да го изплаща. Самият факт, че срещу капаро от 100лв. са доставили уред на ст-т 3600лв, без да са убедени в платежоспособността на клиента, е подозрителен. След като клиента(дядото) размисли и види, че не може да плати остатъка, пожелава да върне уреда на следващия ден, в законоустановения срок, съгл.ЗЗП, удря на камък. От Стенли Колев искат 800 лв.неустойка. Сами преценете колко са коректни.

# 36
  • София
бях помолила за съвет или контакт със свестен служител, а вие просто им правите реклама; вероятно срещу заплащане?
истината е, че със сладкодумие, заучени фрази и практика за зарибяване успяват да продадат уреда на хора над 60 години. В нашия случай на 64 год.дядо, който не може да го изплаща. Самият факт, че срещу капаро от 100лв. са доставили уред на ст-т 3600лв, без да са убедени в платежоспособността на клиента, е подозрителен. След като клиента(дядото) размисли и види, че не може да плати остатъка, пожелава да върне уреда на следващия ден, в законоустановения срок, съгл.ЗЗП, удря на камък. От Стенли Колев искат 800 лв.неустойка. Сами преценете колко са коректни.
Има Комисия за защита на потребителите обърнете се към тях. Защо нападате хората пишещи тук?
И ако не почне да плаща дядото вноските, те как точно ще го принудят да го прави това?
Какъв документ са му дали?

# 37
А, няма да се учудя ако са му дали да подпише Запис на заповед  Thinking

# 38
Някой иска от пусната тема да направи реклама.Модератора да обърне внимание на този неприкрит опит за реклама.За парочистачката може да е хубава ,но не си заслужава цената!Дойдоха ,показаха ,видях и не я пожелах.Върши същата работа като тази от 200 лв.Мисля че е неуместно затова че хората не искат да си закупят продуктите Ви ,да ги обвинявате,че са дребни душици,които от злоба че нямат пари да си я закупят я плюят.Може самата фирма да е напълно законна, не мисля че е редно да звъните на хората да им казвате че са спечелили някаква награда и накрая служителят Ви да ме убеждава че наградата може да е това да си купя кърпичка за 20 лв.Нима са Ви такива наградите?Или така влизате по -лесно в домовете на хората.Хора ако се обадят и във вашия дом с новината че сте спечелили нещо от АИО ,не им вярвайте просто това е начина да дойдат в домът Ви и да Ви убеждават че 4000лв са малка цена за този уред.А това със злобата заради невъзможността от закупуване на уреда сте много смешни.Защо се обаждат все на пенсионери - По-лесно ли се лъжат.Само да Ви дам сравнение.Мой познат който може да си позволи много повече от АИО,ако пожелае може и до Германия да отскочи да си я купи.Той си купи пак немска парочистачка с всичките и приставки и с ценообразуване 400лв.Нима и той е дребна душица?
Мога само да кажа да спрете да лъжете хората и да я продавате на реална цена.Не е нормално да почвате да я предлагате от цена 4000 лв и да смъкнете до 1900лв.На мен това ми говори ,че тя не струва и толкова!!! Sick

# 39
  • София
Здравейте, аз пък ги пуснах в къщи, изгледах демонстрацията, получих си подаръка и вече съм и горд собственик на парочистачка термо. Супер сме доволни в къщи и цената си заслужава. Вече дори и съпругът ми мие прозорци Simple Smile
Момичета не са измамници, ако не друго поне шоуто което правят си заслужава Simple Smile)

А какво трябваше да купиш, за да ти дадат подаръка? Не ми казвай, че са ти го подарили ей така, без да дадеш пари за нещо  Thinking
ЛИЧНО АЗ СЪМ ДОВОЛНА, НО НЕ РАЗБИРАМ КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ОТ ВАС. ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА ДАЛИ ЩЕ ЗАКУПИ УРЕДА ИЛИ НЕ. НА МЕН ЛИЧНО НИКОЙ НЕ МИ Е ЗАВИРАЛ НОЖ В ГЪРЛОТО ЗА ДА ПОДПИША ДОКУМЕНТИТЕ. А ОТНОСНО НАЧИНА НА ВЛИЗАНЕ И ПОДАРЪКА, МИСЛЯ ЧЕ И РЕЙНБОУ РАБОТЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН. АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ДАЖЕ МОИ ПРИЯТЕЛИ СИ ГО ЗАКУПИХА И НЕ СЕ ОПЛАКВАТ.

# 40
Защо крещиш? Никой не казва, ча са те заплашили с нож да им купуваш боклуците? Просто попитах  подарък по какъв повод получаваш, какво трябва да купиш, за да ти дадат подарък?

# 41
Някои хора (дребни душици) без да знаят точно за какво става дума,продължават да се изявяват.Аз вече от доста време иплащам уреда и не съжалявам,но не съм на 62 или 85 години а само на 40.Поразровете в нета и ще видите много парочистачки дори и за 50лв.Загледаите и рекламите на стиммопа и вижте как се качва на мръсно петно и веднага се сменя кадъра.За 250лв. толкова.А относно продавачите,хората са готини и оставят подарък (дребен наистина), но ако имате търпение да изгледате демонстрацията.Че кои ще ви звънне да ви подарява каквото и да било еи така.Дори да не купите нищо,самата демонстрация е интересна и нищо не губите.

# 42
На вниманието на дамата с коментар за (боклуците),бих препоръчал да изгледа поне демонстрацията и тогава да дава "компетентното си мнение".Има англииска поговорка: Не съм толкова богат че да купувам евтини работи. newsm78

# 43
Не се касае до злоба, а до стария изпитан трик да ти се продаде нещо, за което нито си питал, нито си молил.Въпросната телефонистка мънка и не обяснява нищо..Представителя ти губи времето 2 часа,надничайки из цялото ти жилище, докато не изстиска цялата информация за финансовото  състояние на домакинството и не намери наи-трудните за почистване места (от което да се почувстваш като пълен немарливец), след което ти обявява астрономическа цена, непосилна за повечето семейства и не можеш да го изгониш.Задължен си да купиш на момента и изпадаш в положението на човек в магазина, забравил си портмонето у дома!
При мен въпрпосният представител настоява да дойде още веднъж, в присъствието на съпруга ми, та и той да се съгласи!!
А внимавайте и при варианта за разсрочено плащане, защото тогава парочистачката излиза не 3800, а над 5000 лв.
Приветствам иновациите и новите продукти, но не и начина на зарибяване и третиране на потребителите като пълни глупаци!!

# 44
dnes hodih na intervu i mi obe6taha dohodi nad 1000 lv kato targovski predstavitel, realno li e tova i ima li veroqtnost ot razpraviq s nedovolni klienti   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт