45 Американска, с малко тъжно начало... но с надежда за по-добър късмет

• 17 249
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
И ние като сме толкова читави и, как успяхме да "изгоним" няколко души от темата  Naughty

Хайде, аз да разбуня духовете...  Laughing Не от любов към скандалите, а от любопитство, повече..
Според теб защо и как си тръгнаха тези хора?! Аз лично се сещам за Трънче-то, което има доста специфичен стил и внесе свежа кръв, приятно беше..

# 121
Нашата шефка прави анкета искаме ли да има дей кеър в работата ни - познайте с какви букви отговорих YES на имейла. Дано стане. Преди Антъни да мине в първи клас.

Успех, и дано стане!! При нас се отказаха окончателно, заради големите рискове за работодателя. Нямам шанс.

# 122
София е чудна. И Елла е страхотна. И Мариана. И Антон. И Иван. И Александра. Хм, това последното звучи познато. Grinning Да не пропусна Ноли само! Wink

Ъъъъ...нас с Тина нещо ни пропускате, госпожо. Може би трябва да напуснем темата, какво ли  Mr. Green

# 123
Зора, днес ме присетиха за една книга, която много харесвам и искам пак да прочета. What I loved на Siri Hustvedt.

# 124
София е чудна. И Елла е страхотна. И Мариана. И Антон. И Иван. И Александра. Хм, това последното звучи познато. Grinning Да не пропусна Ноли само! Wink

Ъъъъ...нас с Тина нещо ни пропускате, госпожо. Може би трябва да напуснем темата, какво ли  Mr. Green

Аз по аватари и подписи зяпам, госпожа. Вие с Тина сте авангардни, не мога да ви мисля. Всъщност, за аватара на Тинка мога да се изкажа, даже много подобаващо. Sunglasses Ох, какъв ми е сладък и хубав Саймънчо, бе Тинке, пу пу пу, да го цункаш по ....където си решиш. Mr. Green

# 125
Джи, Laughing,  тъкмо щях да кажа, че ще си имаш проблеми с Кейси и останалите  Whistling   

Аз май излязох сърдитото дете, а исках само да кажа, че в крайна сметка е загуба на време цялата работа. Полза от файдата никаква  Mr. Green

Кой е бил тук и си е тръгнал?  newsm78 И как въобще може някой да бъде изгонен...

Зори, аз чета само Икономист Embarassed Преди няколко седмици даже питах и аз за книги и Блажка ми препоръча една, която не съм я заела дори и сега се срамувам в ъгъла.

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 05:04 от Пумпал

# 126
Ииии, тоз Саймън, бре.Аз да доуточня и тук, че го харесвам за всичко друго, но не и да ми е лИбовник.

Цитат
Полза от файдата никаква 
, много ми е любимо това лафче.

Загледахте ли тези дни из новините в Яху.Някаква булка издъхнала в ръцете на съпруга си.По време на първия танц Shocked

Джи си знае, че на нея не мога да й се сърдя, и ми тества толерантността.Необятна е като Русское поле

# 127
Джи си знае, че на нея не мога да й се сърдя, и ми тества толерантността.Необятна е като Русское поле

И аз тъ убичам! Heart Eyes

# 128
В Библиотеката питах, казаха, че не правили, защото щяло да има много желаещи  #Crazy Блажка, тез твоите колежк направо ми спират тока!
И в нашата библиотека не е допустимо да се празнуват рождени дни - заради храната, мацаниците, шума, и т.н. Макар че са го правили някои майки на своя глава и против правилата. А това за "многото желаещи" може би са го казали, защото залите имат капацитет, и този капацитет се определя от пожарникарите, и библиотеката се подписва и поема отговорност, че ще слуша. Дори на места това правило го има залепено по стените. Никой не ще да му спират тока, библиотеките също.  Simple Smile
Но може и по други причини да са го казали, знам ли. Не ми е в сферата на отговорностите.

# 129
  • Boston, MA
Хиър, много си отивате с мъжа ти!

В момента чета Амазонката от Варое и се хиля сама. Препоръчвам!

# 130

... продават Mother'sMilk Tea, Fenugreek, купувай си и безалкохолна бира, най-хубавата е Бекс, а в TraderJoes има и други все хубави, разлика с истинската няма. И моята кърма е намаляла, но това е от небрежно помпане  Rolling Eyes и малко ядене май.

Ей, Пумпале, на стари години ша ма разваляш и развращаваш  Crazy Аз триесе годин бира не се научих да пия и що пари потроших на гаджетата по бърбънчета с бадемки и винца със сиренца... иначе съвестно си поръчах от Амазон чайовете и добавките, за който акъл съм изключително благодарна!   bouquet

Кейси, срам и позор така да изключа, но и теб ще споменавам в молитвите си!

Хиър - ааа, не ме подценявай, аз свекървата я фокусирах бързо  Simple Smile и не мога да ви объркам, но твоето излъчване е много специфично... абе  лежи си ми душата у руско, та да не забравя да понаругая ТинаХрис за това прочувствено изпълнение на Русское Поле, което ме кара да обикалям фризера от 1/2ч като лисица и да хипнотизирам водчицата... даже мъжо избяга от рецитала на стари руски задушевни  Crazy

Атти - променям плановете - децата у БГ да опознават и обикват, а ние с теб в Русия  Mr. Green пак със същата цел! В Москва не съм ходила  Embarassed но Петербург ми е любов от пръв поглед и така ми се обикаля по тез земи! Апропо, да ти благодаря, че задаваш най-правилните въпроси секунди преди да ми хрумнат  hahaha - аз само си чета на спокойствие отговорите...  Joy

Мишолина - не съм споменала май твоите мишоци, обаче това не означава, че не съм забелязала изключителният им артистизъм  Heart Eyes и КЪДРИЦИ! Как ти даде сърце да кажеш "плешовци" никак не знам  Hug

Да си похваля златната библиотека /и страхотния екип/, която стратегически е на цели 200 м от нас Simple Smile Преди да зараждам забърсах оттам HOW MY BREASTS SAVED THE WORLD / Misadventures of a Nursing Mother //Lisa Wood Shapiro// - много, много свежо четиво, особено в момент в който собственото ти дете се опитва да разкъса плътта ти със /почти/ зъби  Shocked Апропо, онзи ден взех и Кавказки Пленник и такъв рев му дръпнах... Меншиков е ГЕНИЙ! И Бодров е гений и ще изгледам де що има руско по МА  Naughty

Хм, тук ще се съглася с Джена... специфичен е стилът в темата и някои хора не успяват да се впишат и напускат някак обидени... и аз на моменти не се чуствам съвсем на място, по скоро се чуствам като натрапник, ама като се налага да крада акъл се бутам  Mr. Green

# 131
Ей, безценни сте откъм информация  Hug ( като казах информация, че се сетих, че вчера видях написано иМформация на една табела)

Блажка, ама те редовно правят партита с вкарване на храна, но по други поводи  Laughing Ей на онзи ден имахме курс по early literacy, беше много интересно, бяха наслагали една маса, ще кажеш сме отишли да ядем, а не да вършим работа. Joy Залата им събира 75 човека ( не че паркинга събира толкова), ама карай Simple Smile Иначе на мен ми е наистина чуден довода, щото все пак ако има голям интерес, това не е ли приход за библиотеката?( или отива към каунтито? newsm78) Ама карай, ще ходим някъде другаде явно.  Peace

# 132
и аз на моменти не се чуствам съвсем на място, по скоро се чуствам като натрапник, ама като се налага да крада акъл се бутам  Mr. Green

Индиана, дръж се прилично  Naughty Иначе веднага в тайм аут те слагам  Laughing Как като натрапник...Мен много ме кефиш и си ми много смешна  Hug Серенада ли искаш да ти пратя сега като Тина на Джи, какво е това като натрапник?!
Ето ти една от готините реклами на супербола  Laughing  http://www.youtube.com/watch?v=anLqu77uTH0&feature=bz301

Бубка, щом е смешно аз съм навита  Grinning Купи ли я, или е от библиотека да знам къде да я търся?

# 133
ох на моят малък проклетник май му никнат зъби, то е едно ръфане, скубане, дърпане и ръмжене - каквото докопа, го изяжда. И като му чеша венците и замръзва... направо ме изнервя с това кърмене по 2-3 мин и после пак и пак и пак и пак.

И ние като сме толкова читави и, как успяхме да "изгоним" няколко души от темата  Naughty
Хайде, аз да разбуня духовете...  Laughing Не от любов към скандалите, а от любопитство, повече..
Според теб защо и как си тръгнаха тези хора?! Аз лично се сещам за Трънче-то, което има доста специфичен стил и внесе свежа кръв, приятно беше..

Зора ох бе много ми е сериозно това обръщение бееее, конфликтна личност, as I am, гледам да изплюя подадения кокал и да замълча овреме по темата. В тази тема и в отчетните гледам да си обуздавам езика, че не ми е приятно да се дракам с/пред познати хора.  Crazy

Хиър и аз да се изкажа, че снимките ви ми донесоха доста свежест и с кеф ги разгледах.
И да, на мене ми се ще да има повече хора тъй да кажат по нещо тук и там ей тъй, от куртоазия, ама хората са различни - за някой въпрос на възпитание и любезност, за други излишно фамилиарничене

ДжиJoy Joy Joy, на мама се метнало чадото, умрях от смях докато си го представях. Много ме кефят остроумните  ви диалози с миз и Тинка, забавлявам се като се развихрите  Laughing

Пумпалке, ти така и не каза какво работиш - с четки и боички нещо спомена, с Лио се срещаш (ама нали каза, че вече не си в този занаят)  Thinking

Индиана, ти пък кво си мислиш, че като не си си турила кг в лентичката, човек не може да сметне ли  Mr. Green Laughing
(сега си 65 при 1.71см)
За стимулация на кърмата чайчета и други работи при мене имат ефект на placebo. Имах 2 лактационни кризи и за 24ч ги оправих с помощта на едно лекарство, което ми докара лактация  Shocked преди години не бях бременна или нещо такова, когато го взимах за съвсем други болежки.
Дано се оправиш бързо от секцио-неприятностите  Praynig

Мишолина, сигурно се подесетвам, Антон е много сладък на новите снимки, а Мариана е просто страхотна - момченцето ти е хубаво, но момиченцето е направо принцеса.

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 15:45 от Jenna

# 134
Честит свети Валентин и Трифон Зарезан на всички, които обичат виното и любовта
Поздравявам ви с "нашата песен"
http://uk.youtube.com/watch?v=GGlKJDEI1Nk

Общи условия

Активация на акаунт