45 Американска, с малко тъжно начало... но с надежда за по-добър късмет

• 17 234
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Хихи, Хиър, заминахте си и захладня  Simple Smile Екстра ни е времето, бебето досега изкара предимно с бодита. Тая година май е по-топла от предната. Топнахте ли телеса?

Сигурно съм аз с лецитина  Mr. Green Индиана, ако случайно усетиш запушване или започне лека болка, увеличи на 3600-4800 мг дневно, докато отмине и естествено кърмене с цел разкарване на запушването.
Количеството храна няма връзка с кърмата. Аз съм пример, защото не ям, не остава време. Ама и аз като Пумпал, на безалкохолна бира не отказвам   Laughing

А, да...Пумпале, наличието на слуз не е повод за тревога. Писах по-горе за кръвта, тогава е обезпокоително.

# 106
Бистре, най-после! Честито виза, то направо и за нас празник  Laughing голям зор беше!
Joy Joy преди лягане да се посмея. мерси на всички за подкрепата!  Hug аз нали време нямам за социални контакти и добре че е нета и форума да ми създава илюзията за това  Whistling

Мишолина, и аз кат' теб, ама с 2 часа по-късно  Mr. Green. Марияна много прилича на теб май (каквото съм видяла от снимките ви преди, не съм снуупвала специално Simple Smile) много сладки са Simple Smile
Аз пък в отчетни не съм ходила хич, сега почнах повечко Нашите деца да посещавам, щото нали възпитавам уча там уж Simple Smile

Хиър, ама сватята красавица  Mr. Green а вие сте много сладки и двамата. Финанси ли ви учат мъжете, кажете сега?

# 107
Биз, съвсем забравих, честита ви виза и много приятни емоции в Русия! На мен така ми се ходи там и то точно през зимата, ама май няма скоро да ме огрее. Ще чакаме с нетърпение да се видим тук, ако ви остане време.

Уф, казах ли колко мразя да попълвам за данъците  Close Имам чувството, че вече цяла вечност само това правя.

# 108
Хиър, чудни снимки, много щастливи изглеждате. Сватята верно красавица  Laughing Мойта не е чак толкоз убава.

Атти, не се втелясвай! Вероятността да намерите причината е малка, само ще си причиняваш негативни емоции..
За детските градини, не се притеснявай отсега. Като му дойде времето, ще си изтровиш нервите подобаващо.
За майките, виж дали във вашия район има Mothers' club. Имат си разни социални мероприятия, събират се, ходят си на гости, сменят се при детегледането. Обикновено е много евтино, и доста полезно.

# 109
Хиър, теб съм почти сигурна, че те познавам, ама не мога да се сетя откъде  Thinking. Замръзна ми душата само като гледах снежно-ледените снимки. Флоридските ги пропускам като злостна провокация  Laughing

Аtti, ша са трудиш, за да заслужиш да ти върнат данъците, душа  Naughty. Тези пари, дето искаш да ти ги връщат да не би да са твои to begin with Wink

За часовата разлика съм съгласна, че е част от проблема. Като пишех в ИБ, сутрин имах чувството, че съм отсъствала от час - то целия лаф ставаше докато аз спя и баш сама си пишех по нощите. Ама се напаснахме, де  Party

мишолина, много са ти сладки малчовците  Hug. Абе, ти ли беше дето се ядосваше, че Мариана няма къдрава коса  Thinking, защото на мен ми се струва, че нейната е ако не къдрава, то поне чуплива.

# 110
Хайде, Биз, слагай обувките-пешеходки, или по-скоро, скачай на летящото килимче и се наслади на заслужените визи и посещения! Браво. Всичко ще се подреди, може и бавно, но ще стане.

Тандури, виж за playhouse за РД.

София е чудна. И Елла е страхотна. И Мариана. И Антон. И Иван. И Александра. Хм, това последното звучи познато. Grinning Да не пропусна Ноли само! Wink

Хиър, друго си е да опънеш снага на пясъка през Дек-Януари-Февруари, нали?

миз, имаме си стабилен последовател. Преди две-три седмици показах на Антъни как се шредва, той откачи от кеф следователно, но понеже е опасно занимание, изключих шредъра и не съм му привличала вниманието повече към него. Е, днес човечето си взе една хартийка, съвсем спокойно и целенасочено отиде до шредъра и пусна в пролуката бумагата. Забавя, но не забравя... Thinking

# 111
Хиър, теб съм почти сигурна, че те познавам, ама не мога да се сетя откъде  Thinking.

Ми обади се на лични и да го разгадаем!  Laughing

Кво знаете вие за сватята - освен, че е хубавица (мъжът ми на нея се е метнал, либов моя ненагледна кривокрака и шкембеста), е и хубаво оплътнена с Ботокс. Май и на устните нещо е сложила, много хубави са й станали. Новата й работа е в медикал спа в мола на Бока Ратон.

Биз, къде в Русия отивате, все забравям да те питам!

# 112
Мацки, мерси за предложенията, но при нас част от тях са неизпълними.
Не познаваме никой, дето да е в комплекс, нашия град са само къщи с дворове, има само един единствен комплекс ( имаме познати там), но със сигурност нямат такава зала.
В Библиотеката питах, казаха, че не правили, защото щяло да има много желаещи  #Crazy Блажка, тез твоите колежк направо ми спират тока! Разреваха ми един път Калин, щото бил на 4.5, не на 5 години и не можел да участва в едно от забавленията за хлапета.  ooooh!
В музея повече от 12 деца не пускат в група, в училището им ( нали е Монтесори) рождени дни не се празнуват с подаръци и т.н., имат си само birthday walk около елипсата и така. Rolling Eyes
Мисля си дали да не го правим в някой от парковете, ама тогава пък ще трябва да осигуряваме и забавленията, иначе ходихме на един закрит футболен стадион на РД, където е смислена цена, ама пък там вече бяха целия клас и няма да им е интересно.  newsm78 Май ще се задържа на варианта за Майкълс... newsm78

# 113
Девойки, как се готви catfish? Че аз хубаво я купих, ама сега какво да я правя  Grinning

И друго. Някой да е чел нещо хубаво напоследък и да препоръча?

# 114
Tandoori ,az bih заложила на елипсата (не знам за какво баш иде реч newsm78), важното е да е с приятели; аз и без това имам ужас вече от подаръци,кутии и боклуци,затова и в у-ще е супер,няма подобни,детето се чувства специално за ден,което ми е важно,песни,танци,почерпка по мой вкус Laughing и толкоз..у дома с най-близките, има 3-4 подаръка колкото да мине от ред и толкоз..в нашия Майкълс е ужасно тясно,водила съм децата на арт в събота там,иди виж дали ти харесва,аз там не бих правила лично,особено 20 деца..
*
Зора,като всяка бяла риба..аз пека във фолио с подправки и домати/сметана понякога; харесва ми Jodi Picoult сега,чета наред,в момента плейн трут

# 115
Хм, мен много- много в нетя дали си говоря сама или не не ми прави впечатление... и тук и в отчетните се чувствам прекрасно само ще кажа...

Обаче в реалния живот имам проблем, който в БГ не съм имала- има някои asshole майки на близкия плейграунд, които изобщо не желаят да общуваме, и аз се чувствам нелепо, чак се зачудих да не приличам на реднек или нещо... ама, не... накрая както винаги реших, че на тях нещо им има (т.е. проблема не е в мен) и не правя и опити да се сближавам, още повече, че с постоянното присъствие майки, баби и нанита си имаме приказка и се знаем вече...
Та така... кучките, извинявам се за израза са 2-3, ама много им се дразня, ейй.... поне да бяха нещо кой знае какво, а те едни никакви такива...
Е, оплаках се  Laughing... може и просто културни различия да имаме... нейсе...

Понеже по 2 часа пиша едно съобщение и изпускам течението на нещата... сорри!

# 116
  • usa
Мисля си дали да не го правим в някой от парковете, ама тогава пък ще трябва да осигуряваме и забавленията, иначе ходихме на един закрит футболен стадион на РД, където е смислена цена, ама пък там вече бяха целия клас и няма да им е интересно.  newsm78 Май ще се задържа на варианта за Майкълс... newsm78

за парк трябва да си сигурна, че времето ще го позволи. това че класът вече е бил някъде на рожден ден, не значи, че няма да им хареса да повторят - 3/4 от рд на класа на даниел са в пъмп-ит-ъп. при нас също е популярна една пицария с голяма площадка, при вас няма ли подобни?
правят рождени дни също в шоурумовете на Rainbow Play Systems, виж има ли около вас. хубави детски рождени дни стават и по гимнастическите школи.

# 117
Зора, а къде да ги търся тези клубове? Май съм много clueless по тези въпроси. Simple Smile

Сега погледнах детската градина на уни-то, ми то се чакало по 18 месеца! Обаче цените са доста прилични (в сравнение с това, което тук се дискутираше), пък и казват, че била много добра. Най-много да се запишем още от сега и да си чакаме. Simple Smile

Juturna,  то поне да имаше награда за тези мъки, ами накрая май ще се окаже, че имаме не да взимаме, а да даваме.  Laughing

# 118
  • usa
миз, имаме си стабилен последовател. Преди две-три седмици показах на Антъни как се шредва, той откачи от кеф следователно, но понеже е опасно занимание, изключих шредъра и не съм му привличала вниманието повече към него. Е, днес човечето си взе една хартийка, съвсем спокойно и целенасочено отиде до шредъра и пусна в пролуката бумагата. Забавя, но не забравя... Thinking

браво на момчето! умее да цени важните неща в живота очевидно!
но внимавайте, че даниел си беше заклещил пръста в процепа между ножовете. прилоша ми като си представих на какво ще му заприлича пръста ако вземе, че се намести вътре  Sick...

# 119
но внимавайте, че даниел си беше заклещил пръста в процепа между ножовете. прилоша ми като си представих на какво ще му заприлича пръста ако вземе, че се намести вътре  Sick...

O, покривам го аз. И на мен ми прилоша само като го видях как се е запътил и с каква цел към него. Още откак се е родил го гледам тоя шредър и му мисля скривалище.  Twisted Evil

Нашата шефка прави анкета искаме ли да има дей кеър в работата ни - познайте с какви букви отговорих YES на имейла. Дано стане. Преди Антъни да мине в първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт