45 Американска, с малко тъжно начало... но с надежда за по-добър късмет

• 17 253
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Boston, MA
Не пише при каква скорост е станал удара. Някъде съм чела, че колкото и да го водят надеждно едно столче, краш-тестовете  се правят при макс. 30-35 мили в час.

Пумпал, данни от консултацията на 4 мес.  Laughing - 12 паунда и 14 унции. 24 инча и половина.

Да, аз също знам, че с толкова (30-40 мили) тестват, сигурно ако тестват 60, всички ще отпаднат. Аз по принцип не се шашкам много, но рикол да направят (толкова много пари им струва) си е голяма врътня, сигурно има нещо.

Бенсън, и аз мисля, че вече не може нищо никъде да се оставя, за безопасност.

За градината - не ги извеждат, уж над 32 Ф (с вятъра) трябвало да са навън, за 6 седмици само веднъж са излизали. Един път, беше топло, питам, ще излизат ли, не била изчистена площадката им. Ами ако е само температурата проблем, да намерят някой да чисти, а то някой нямал ръкавици, някой не знам какво, и така чак напролет ще видят въздух.

Не яде, не го закопчават след тоалетна и ходи с развято боди... Харесва му една друга стая, с деца около неговата възраст, явно там си четат и играят и повече го кефи. В неговата стая са все по-малки, може би не му е интересно, но не могат да го прехвърлят. Дразни ме, че заради плаващото разписание на учителките сутрин го оставям на различен човек в различна стая, и заради това периодът на адаптация още продължава.

Сигурно така е на повечето места де, ама очаквах повече индивидуално внимание, предвид претенциите им. За всичко пари искат. Вторник - пица дей - по 1 долар на парче. Понеделник идвал музикант да им свири - още $120 долара (това май е годишно де). Днес ще имаме сбирка на родителите на нашата стая - донесете храна. Сакън ако не ядем.

За Валентин ден трябва ли нещо да се прави - сложили са списък с имената на всички деца, да не получим картички, а ние да не сме пратили?

# 91
Бубка, не ви ли казаха дали трябва да правите картички? На нашие още в началото на месеца ни казаха, ние ги почнахме да ги правим от миналата седмица, щото те много, не стават за 1 ден, а и не исках да го изтормозвам детето наведнъж. Ние правихме 12 картички за децата и учителката + той поиска за още 5 приятелчета да направим отделно, та така.  Rolling Eyes

Я кажете хубаво и евтино място да заведем 20 деца за РД на Калин, щото не можем да се споразумеем как да го направим.  Rolling Eyes Него го канят на всичките РД, събират цялата група децата от училище и няма как и ние да не ги поканим, а пък те 12 деца, не е шега работа. После той си има и приятелчета тука 5, още едно ще дойде от ПА специално за това, направо не ми се мисли.  ooooh! В къщи и е изключено да правим такова нещо, аз ще направя тортата и ще я носим някъде, обаче се чудя къде. Засега имам вариант за музея, ама там приемат само групи до 12 деца, което значи, че трябва да правим 2 пъти РД, и другото ми е в Майкълс, правят разни артс енд крафтс РД, пък той си избра тема Супер Рийдърс, че и тортата трябва да е такава...не ми идват никакви други иде.
Макдоналдс и подобни ( Чъки Чийзес, Джийпърс етц) отпадат тотално. Ще се радвам на споделени идеи!

# 92
Тандури,аз реших ? така-нося в у-ще почерпка,целия ден е посветен на нея,радост голяма; отделно у дома 4-5 бг приятелчета в неделя заран,от 11 до 1,ин енд аут ; не съм фен на "готовите" рд,по ред причини,и с горния сценарии всички са доволни;
тук може в зоо,в детския музей,в един бая голям магазин за играчки,в пъмп ит ъп,в спортен център с каране на кънки, в зала за игри с джаги,стени за катерене и пр. Моят опит с подобни места е ужасен,детето не се вижда с никого,страшно безлично,гадно и ссссссс ми е (да не говорим за яденето е отврат,не дават са се внесе нищо,скъпо е и пр.)

# 93
Тандури,имате ли приятели,които да живетя в компелкс?Ние имме такива,а там си имат парти зала.Та,ако измислиш такива познати,запазват ти залата за уречения ден,ти си я украсяваш както си знаеш,нареждаш масата и да започва купона.
  Не зная дали има лимит с $,инак детските музеи и всякакви такива закрити забавачници имат и парти зала.
Тук има едно безплатно списание,месечно издание е,"Чикаго парентс".Там бъка от идеи за града и околност.Нямате ли подобно там?Попитай в библиотеката.

# 94
Благодаря ви за отговорите Simple Smile

Ще надниквам тук и ще се включвам, когато мога, ако нямате нищо против разбира се  Peace

# 95
Честити ходещи крачета на Антъни!

Тандури,  много съжалявам за дядо ти Sad Гуш ... Hug

Много пораснала София и хубава, хубава...А мама, майстор фотограф:-)

Бенсон, няма изискване да имаш кар сийт ако взимаш място за AJ. No мисля, че с кар сийта ще ти е по-удобно да пътуваш, единствено вътрешните полети в Европа са обикновено с по-малки самолети и няма достатъчно място за него. Ако е така, го прибират в багажното за полета. А и това е най-добрият начин да си занесеш столчето в БГ, за да го ползваш там, ако правилно съм разбрала де, че ще пътувате до Бг:-)

Дженна, надявам се да не е сериозен проблемът и да сте само превантивно в болница.

Изабела, дано се оправя детенце бързо:-)

Тандури, аз също съм за идеята "празнуване на детски РД в КабАната на някой комплекс", след като у вас е невъзможно.

# 96
Ето ви малко снимки от Флорида и от снощната ледена буря.

http://outdoors.webshots.com/album/562457659yAgORA

http://outdoors.webshots.com/album/562456035zUxyuH

Ще ги заключа след няколко часа.

# 97
Мерси на всички  bouquet
Аз не искам да нося кар сит от тук, защото искам да му купя следващия от Б-я на Maxi-Cosi (харесват ми повече)

Забравих, че заради безопастност, няма да има такива локъри по гарите Rolling Eyes

Хиър много сте сладки, бе Hug
Така ми се до иска сняг за малко ( днес е джапанки, шорти и къс ръкав време)

# 98
Бубка, супер градина няма що...Сигурно ти е много притеснено?! Как знаеш, че не яде, като записват колко е изял ли?

На мен шефката ми се обади преди няколко дни да ме пита дали не искам да се връщам на работа. Което не го очаквах и беше много мило. Аз със сигурност й отказах сега,но тя каза, че ще ме чака когато искам и говорехме за юни месец. И аз сега като съм се размислила за тези детски градини.. От една страна съм на мнение, че детето трябва да е с други деца, да е навън, да си прави групички с едни, да е срещу други, да се обижда, да се сприятелява и т.н., да се хвърли в нормалния свят както се казва. От друга страна ми е жал, ми ето те не се хранят както трябва, не се гледат както трябва... А плащаш все едно само в очите му гледат!

Бистре, най-после! Честито виза, то направо и за нас празник  Laughing голям зор беше!

Кейси, да изпадана в подробност, защото ме попита - имаше разстройство и сега все още слуз. И затова съм се притеснила, т.е. дали това не му влияе на качването. Иначе брей в сравнение с вас сме слонче. Но ако сравним теб /size 0 на тахан и мед/ и мен 70кг на чай за кърмачки и "кога се сетя ям каквото ми падне" Laughing може би е нормално, че е по-дребничък Борис  Grinning

И сега, защото аз пуснах бомбата за отчетни, май трябва да се доизкажа. Октомври са много задружна група и всички са много симпатични. Аз затова и почнах да чета там, защото Ноември не ми допадаха. Но са доста момичета и все пак всеки има някакво време за писане и се получава така, че когато аз пиша за каквото и да е, не нещо конкретно, ми отговарят две три момичета, при положение, че аз съм обърнала внимание на много повече и оттам чувството че си говориш сам. Но те се познават и излизат заедно и е нормално да има предпочитани отговори и разговори.  Аз така или иначе трябва да намаля писането и четенето там, защото не ми остава време за нищо. Така че и Зори и Джена са прави. А аз като имам проблем с бебето честно казано питам вас, защото сте ми по-близки като мислене.

Бенсън, макси кози не са ли по-ефтини тук и с по-голям избор? И аз искам от тях  Wink Въпреки, че четох за една седалка, която била уж най-безопастна, но й забравих името. Беше със самолетни материали някаква.

Хиър, много сте готини  Grinning Леле колко е топло там, ми то тук си е чист студ в сравнение  buria

Сори сега ако съм пропуснала някой  Laughing Поле ще продължа, че сега Иван се опитва да си извади очите  Confused

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 00:39 от Пумпал

# 99
Благодаря за комплиментите! Бенсън, идвайте направо на снега! Ние ще се изнесем у вас по джапанки и тениски.  Laughing

Пумпале, забелязваш ли на плажа мъжът ми какво четиво е отворил?  Mr. Green

Много се радвам на хората в тази тема, които отделят по редче на всеки. Много е мило да прочетеш коментар дори и за нещо тривиално, което си казал. Много ме радвате, момичета. Аз се старая да споделям големите моменти на всеки, но ми е трудно като сме двайсетина жени в темата.

# 100
МрсГ, страшна снимка! Като слънчев лъч е тази кукла.

Честити ходещи краци на AJ  Simple Smile И пожелаваме здрави такива на мама,  Joy, започва гоненето!

Биз, браво за визата!

Пумпал, да кажа и аз за отчетните: има го и момента с часовата разлика...Като пишеш, когато всички спят, те го виждат рано сутрин, и забравят после  Crazy Аз имах такъв момент с мартенските мами 2005, докато бях в НЙ  Crazy И сега малко с вас, защото рано сутрин като мина за първо четене, вие спите още  Joy Анет първа става, да знаете, или просто най-рано пише  Simple Smile И сега си лягам, вие ще натракате още 2 страници - и аз какво да ви приказвам пост-фактум  Crossing Arms

Хиър, супер са снимките! Много сте сладки, направо имам чувството, че ви познавам. Ох, плаж, кога! Стискам палци за изпита; аз така и не се наканих да го взема  Blush

# 101
хайде на хорото и аз с момите Simple Smile

Антъни Кайл, да са ти честити крачетата, топуркащите... на мама са и здрави нервите, не се притеснявай  Party

МрсГ - Впечатлена съм! Прелестна е малката, а майката колко е талантлива всички виждат!  Blush

Вики - Страхотна идея, страхотно изпълнение! Давай все така!  Heart Eyes

Зора - по-добра формулировка от твоята на ситуацията в отчетните скоро не бях чела  Mr. Green

Джена - ще проверя какво става с вас, но стискам палци болничните емоции да са за кратко!  Praynig

Атти - грабвай малчо напролет и да ги водим до БГ! Моята баба така си почина през 2007 и до последно питаше "Имаме ли бебе!?!" Sad  Аз забременях месец след погребението, за което ми казаха часове преди да стане, та да не ми хрумне да хукна към БГ!  #2gunfire

Биз - ВИЗА!? Честито!!!  Grinning

Бенсън, за съжаление и моето инфо е като на Бубка!

Бубка, дай да направим една детска градина по нашенски критерии, че и някой долар може да изкараме  Crazy Ох, смея се, но като знам колко бързо ще ми дойде до главата   ooooh!

Хиър Simple Smile Ама твоя любим с тези графики на плажа наистина претендира за титлата най-начетен съчлен форумски  Laughing А теб за първи път те виждам и да питам, само да не те засегна - руска кръв имаш ли, защото аз бих те объркала с руско момиче без проблем Simple Smile А се имам за експерт, след толкова години руско образование  Blush

Айде аз да си пия антибиотика, че нещо такова секциото ми цъфна и съм напълно неоперативна, та се нервя и ми спира кърмата... кой какво е ял за кърма да докладва, че лошо! Индианчето е лакомо... апропо, коя девойка ме посъветва за лецитина  Hug Hug Hug

# 102
Мишолина, одеве се опитах да ти пиша на лични и ми даде пълна кутия.

Пиши, пиши, тук е много по-бавно и сме много по-малко. И така всяко мнение е интересно и в полза  Wink

Много са ти хубави сладкишцовците Grinning Много хубави снимки правиш!

МисГ, забравих да отбележа колко порастнала изглежда София, сладка розова гъбка  Heart Eyes

Хиър, който учи той ще сполучи  Naughty Моя мъж така пропусна изминалото лято и сега го е яд, защото нали не се яви тогава..

Ати, от 40години насам нищо не е направено или ново измислено за преждвремените раждания. И да, вероятността да родиш/им пак преждевременно е много голяма  Sad

Индиана, в хранителните магазини Whole Foods например продават Mother'sMilk Tea, Fenugreek, купувай си и безалкохолна бира, най-хубавата е Бекс, а в TraderJoes има и други все хубави, разлика с истинската няма. И моята кърма е намаляла, но това е от небрежно помпане  Rolling Eyes и малко ядене май. Ама аз пак изкарах бая време, та не съм се притеснила ужасно.

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 01:03 от Пумпал

# 103
Индиана, ти мъ уби! Има руска кръв на тия снимки, ама не съм аз. Да не ме обърка със свекървата?  Laughing И мъжо, и свеки са от Новгород, руснаци та дрънкат.

# 104
Ох, Пумпал не знам, болна тема ми е това. Аз се чувствам лично отговорна, че така се получи с бебчето и все търся какво може да е била причината и много ми тежи, че никой не можа да ми обясни. Сега даже съм си поискала целия medical record, да си чета и да разучавам. Не че нещо ще излезне от това де, ама за собствено успокоение.

Индиана, не ми подхвърляй такива идеи, че какъвто съм пътешественик веднага се мятам на самолета. Simple Smile Само дето не знам дали ще намеря билет на нормална цена - NWA са се побъркали напоследък и искат луди пари до БГ, а това ми е най-удобния вариант.

За детските градини не ми се мисли даже. Но се сетих, че на една от колежките ми от университета майка и има такава и то май не е далеч от тук. Та може да ида пробно да погледна. Но като цяло не мисля да се връщам на работа преди септ-окт.

Да ви питам, как намерихте други майки за разходка с бебенцата? Аз нямам приятелки с деца все още, а пък ми се иска да имаме компания, след като таткото се върне на работа. Иначе живеем в район с доста soccer moms, ама аз не съм виждала много много да разхождат количките.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт