Много хубаво си го казала, Сиска.
А виж, значи кемерки определено не съм опитвала...
Засегнах майка си точно на именния и ден
Ама и тя си е виновна. От повече от половин година е без работа и все ни приказва като чуем нещо да и се обадим. И най-вече за един магазин, който се намира на 2 минути от блока и и го държат наши приятели. Тя отдавна е магазинерка, та ако нашите приятели търсят персонал, веднага да и се обадим. Тези приятели вчера ни се обадиха, че търсят хора за магазина, ние после ги издирихме, за да уговорим среща с майка ми, обадихме и се, казахме и кога да отиде. И по обяд ни се обаждат приятелите, че са я чакали и тя не е отишла на срещата. Обаждам и се да я питам какво е станало - ми отказала се е , баща ми не бил съгласен, ще чака един курс за камериерки да изкара, че и писнало да бъде магазинерка. А като изкара тоя курс, кой знае кога ще я вземат на работа, тя си е на възраст вече, строят един голям нов хотел, ама койзнае кога ще го открият. А и се намира на майната си, ще дава пари за път, пък това и е под носа. Стана ми криво, поне да беще отишла или да ни се обади да кажем на хората да не я чакат. Казах си и го и тя се обидила. Преди малко ми пише, че следобяд е отишла до магазина, говорила е с тях и ще си помисли. Пуу, сега пък ако се съгласи само заради мен и приказките ми....много тъпо. Пък даже забравих да и честитя именния ден.

за теб и много целувки за малчовците 

Съжалявам,че ви развалям празника,но ми трябва рамо да поплача и да споделя 

относно сладоледа съм голяма лакомия 
но казвам наздраве на празнуващите!Нашият тати ще си дойде за неделя и мисля да отпразнуваме всичко накуп...и така...
нещо друго за избягване на разболяването /което евентуално е започнало/ сещате ли се 

, ама най- се зарадвах на Дианка дето ми би шута... май от това имам нужда аз, че да вляза в релси

...не си слагай такива епитети "опасна" за децата си...просто емоциите идват в повече, стреса...идеално те разбирам...Лора редовно ме изпитва например- играят с Теа и тя изведнъж започва да вика и аз си мсиля че Теа и е направила нещо и и се карам...а се оказва че няма такова нещо...Лора изпитва ми реакциите...взема играчките от ръцете на кака си...изобщо...опасни маймунчета са...тепърва ще откриваш нови и нови неща...моите много се обичат и гушкат и в следващия момент можеш да видиш как си посягат...