Иви, красотата е в сърцето, не се съмнявай, че си най_красивата майка, съпруга, дъщеря. Не е слабост да иzпиташ отчаяние, но е геройство да го преоодолееш. Каквото и да ви е приготвила съдбата, Теа и Лори ще бъдат щастливи, zащото имат теб.
За кой ли път се благодарям, че попаднах на Темите На Майчетата!Може би никой не ме познава толкова добре, колкото вие, или поне не знае толкова лични тревоги...Гушкам ви всички!И ви пращам тези сърчица- всеки да си вземе:

Явно в различните краища на България се казва по различен начин. Сигурна съм, че го има навсякъде. Това са най-обикновени питки с кайма и лук, доста вкусни ги беше направил мъжа снощи

.
)). За съжаление все още не мога да се преборя с това, че непрекъснато се чувствам грозна и дебела, което се отразява и на двама ни.

Звъни ми на вратата рано-рано сутринта и веднага в кухнята: аааа, здрасти, ааа, какви са тия чинии тука
Ама недей така да ги задържаш, после и миенето им трудно, и сушенето им 

) и сега даже ми е смешно 

,но аз се сдухвам много и физически и психически с тези две малки дечица
Чакам с нетърпение пролетта,да живнем малко.Още кърмя,започнах захранване,но на Радо му излезнаха дребни пъпчици по коремчето,та си мисля от какво е,дали не е от козметиката.Ей такива са моите грижи,имам чувство,че никога няма да изляза от тоя кръг на проблеми 

Удвоихме противоалергичното, започнахме и Синекод...
Странджанките в Бургас ги обожавам, принцесите с кайма по Враца не чак толкова, ама кемерките са друго. Те са питка, пълна отвътре с кайма и лук, тестена закуска.