за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 599
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив, но иначе от Бургас
mili когато кажеш, ама да е през седмицата

# 151
Здравейте момичета и от мен!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!

Поздравления за успешния базар.  bouquet
Бъдете здрави и нека Бог ви закриля и помага.

# 152
Поздравления и от мен за успешния базар!
Мартеничките бяха много хубави. Накупих си от тези дето са плетени на една игла, много красиви и разнообразни бяха. Браво на майсторката   bouquet

# 153
Момичета, много добра търговия с мартенички, за което ви поздравявам  Hug БРАВО!!!   bouquet Не очаквах, че ще се съберат чак толкова парички  Embarassed Няма да питам как сте привличали клиенти  Laughing Важното е, че крайният резултат е така добър  Peace

# 154
  • sofia
еха,супер сте се справили.Не 4е се е о4аквало друго,ама 800 лв.са си пари PeaceИ то от мартени4ки,много се радвам моми4ета  bouquet

4акам инструкции за превода HugКолко и на кого Crazy

# 155
  • Пловдив
lavender , днес Джони ще провери точно колко ще излязат пижамите за с. Търнава и ще ти се обадя. А пък превода нека да е с парите от базара, така или ниаче ние ще плащаме и нашите тогава.

Благотворителната продажба на рисунки има промяна. Новата дата е 27.03. поради това че на 19-ти е католическия Великден и гостите от чужбина не могат да присъстват.
Така че ако искате ние да си действаме, да организираме нашето ходене в Асеновград. Може да отпразнуваме рождения ден на децата родени през месец февруари и месец март. На празненството, освен подаръци за рождениците,  да им подарим пижамите и чорапите. А като мине разпродажбата на рисунките, ще купим маратонките и ще им ги занесем началото на април. Какво ще кажете?

mom4i , искаш ли да се уговорим за петък за ходенето в Зелениково?

# 156
  • Пловдив, но иначе от Бургас
става
какво ще носим, някой друг ще дойде ли и с коя кола

# 157
  • Пловдив
става
какво ще носим, някой друг ще дойде ли и с коя кола
Нямам претенции за кола, ако искаш с моята.
Тръгване в 9.30ч. на 07.03., който иска е добре дошъл. Hug
Ще се носят забравените книжки и лекарства, може пак банани да им вземем да си хапнат.

# 158
Мили МОМИЧЕТА,поклон пред Вас ЗА МАРТЕНИЧКИТЕ И ТРУДА ВИ!!!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ!исках само да Ви помоля, ако са Ви останали от флайерите save-darina,или да ги раздадете по свое усмотрение или да ги запазите за Великденския базар-благодаря!

# 159
  • Пловдив
Аз пък искам да благодаря на Виолета Японката, предполагам, че тя е момичето, на което дължим по-голямата част от дарението в касата   bouquet
Слагахме флаер във всяка торбичка с мартенички, дано повече хора откликнат.

# 160
Браво момичета... справили сте се страхотно. Поздравления за всички   bouquet.
Айде и аз да се похваля... вчера взехме и роклята на Теменужка. Сега трябва да се направят  само няколко корекции, защото тя е много слабичка. Наистина е много хубава. Тя си я беше харесала... била като на Ивана от последния и клип... ама аз като не съм го гледала  Thinking. Сега само включвам от време на време Планетата , ама все не мога да го хвана.Оказа се , че Ивана наистина е рекламно лице на тази фирма, от която е роклята.  Като е всичко готово ще кача и снимки. Взехме и бельо и чорапи с дантела. Останаха ни само бижута и чантичка. Тя е много щастлива.
Хубав ден на всички.

# 161
Eли, браво!

Утре кога ще се върнете, защото ако до 15 часа, мога да дойда и аз.

# 162
  • Пловдив
Браво Ели, много се радвам  smile3501
Ще чакаме снимките с нетърпение. Hug

Обаче се сещам, че трябва да се поръча вече тоалета и за другото момиче.

# 163
Аз пък искам да благодаря на Виолета Японката, предполагам, че тя е момичето, на което дължим по-голямата част от дарението в касата   bouquet
Слагахме флаер във всяка торбичка с мартенички, дано повече хора откликнат.
Виолета, благодарности и от мен! Simple Smile

# 164
  • Пловдив

Утре кога ще се върнете, защото ако до 15 часа, мога да дойда и аз.

До обяд трябва да сме се върнали. Предния път се прибрахме към 14ч.

пп.Виолета, всичко което е останало ще го изпратим за Великденския базар. Peace

Общи условия

Активация на акаунт