за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 590
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
И аз мисля да дойда утре до Зелениково,  ще мина да взема банани, нали 45 деца бяха?
Може ли да ме вземете от офиса в 09. 30?

Мили, събрала съм доста дрехи за бебето на Мирем от Асеновград, дали ще може да ги  закарате като ходите в дома , сестра й  да й ги занесе, че повечето са за 1-3 мес и ще станат малки!

# 166
  • Пловдив
donika.t , ще тръгнем с Оля от нас в 9.30ч., от там ще дойдем да те вземем. След това ще заберем Роси от Кършяка и евентуално Каспър .
Роси ще вземе вафли, ти банани. Ще носим лекарствата и книжките. И аз освен да отида до търговията да им взема кофичките и обръчите за двора които им обещахме.

За бебето на Мирем нещата мога да ги взема утре и аз като ходя следващата седмица да ги занеса.

# 167
За съжаление аз отпадам.
Но партито за Мария Луиза 100% го правя другата седмица, защото срамна работа стана вече.

# 168
Bugaboo,няма за какво да ми благодариш, това,което свършихте всички Вие-мамите от Пловдив, е достойно за дълбок поклон, едно голямо-БРАВО и благодаря Ви,че Ви има. Надявам се,повече хора да се трогнат от съдбата на децата от save-darina и от домовете, а ние да продължаваме да помагаме както можем и с каквото можем!
с мами като Вас съм убедена ,че ще успеем!!!

# 169
  • Пловдив
Виолета   bouquet
За съжаление и аз отпадам за утре  Sad
Все не мога да стигна до това Зелениково, не ми върви и това е  Tired

# 170
  • Пловдив
Посещението ни днес в Зелениково мина добре. Бяхме аз, Оля, момчи и Доника. Погушкахме децата, много ни се радваха. На тръгване искаха да ни целуват по бузите, не искаха да си ходим Cry
Да можеше по честитчко да ходим, щеше да е много хубаво.

Занесените неща са:
Кофички, лопатки, обръчи, топки и въженца на стойност:48.95лв.
Лекарства на стойност 62.80лв.
Банани
Вафли
Бонбони
Книжки

# 171
Поздравления за успешния базар! Браво на вас  Simple Smile

Само да кажа, че успях най-накрая да намеря кой да преведе парите от БГ (че от тук взимат по 25 лири на превод - и по-добре да се изхарчат за нещо по-добро от банкови такси!), и ще ги пуснат на сметката на ДБМ, "за Пловдив", около 300 лева. Както бяхме говорили, за роклята на третото момиче, и естествено, за каквото друго имат нужда дечицата.

Аз идвам в Пловдив на 23-ти март за няколко седмици, и ще се радвам много да се запознаем, и да се включа в някое посещение.

# 172
  • Пловдив

Бъдете все така всеотдайни и добри жени!

МАЙКА

Мамо!
Като тебе няма свято
Нищо друго на света.
Ти даряваш на земята
Най-красивите цветя –
На света деца даряваш,
Нежни песни им редиш,
В люти студове ги сгряваш,
Над креватчетата бдиш.

Мамо!
Благославям твойто име,
Твоя образ мил и скъп:
По лицето ти любимо
Никога да няма скръб;
Никога сълзи да няма
В твоите добри очи,
Само радостта голяма
Като песен да звучи.

Младен Исаев

# 173
  • Пловдив
Само да кажа, че успях най-накрая да намеря кой да преведе парите от БГ (че от тук взимат по 25 лири на превод - и по-добре да се изхарчат за нещо по-добро от банкови такси!), и ще ги пуснат на сметката на ДБМ, "за Пловдив", около 300 лева. Както бяхме говорили, за роклята на третото момиче, и естествено, за каквото друго имат нужда дечицата.

Аз идвам в Пловдив на 23-ти март за няколко седмици, и ще се радвам много да се запознаем, и да се включа в някое посещение.
мишолина , специални благодарности  bouquet
Аз в понеделник ще ходя в Асеновград и ще предам на директорката да поръчат тоалета на момичето.

# 174
  • Пловдив
 Честит празник, мили момичета!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268259.0;topicseen

# 175
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!!!  bouquet

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И  ВСЕ ТАКА ДОБРИ И МИЛОСТИВИ!

МНОГО НАСТРОЕНИЕ ВИ ЖЕЛАЯ НА ДНЕШНИЯ ДЕН И МНОГО ИЗНЕНАДИ ОТ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА!!!

# 176
  • Пловдив
Благодарности и от мен за Мишолина newsm10, много се радвам, че и за другото момиче нещата се нареждат!
Мили, колко часа беше тръгването днес, приготвила съм три торби с дрехи за бебето в Асеновград, корито, столче и други неща нали ще имаш място??????
За децата от дома съм накупила лакчета, гланцове, книжки и няколко играчки, на Наско маратонки  , дано другите не се сърдят!
Предвидила ли си нещо за хапване????????

# 177
  • Пловдив
Започваме седмицата с много хубава новина. Вчера се видях със Сава и Снежи. Дадоха ми 10% от тяхната маса. По точно 430лв., плюс допълнителни продажби от нашите мартеници 35лв., общо: 465лв. Парите ще бъдат предназначени за закупуването на нуждите на дома в Зелениково. На този етап това са чаршафи за леглата и ако останат пари за пързалка на двора. Ани е поела ангажимент днес да говори в Механотехникума дали ще се съгласят да ушият чаршафи безвъзмездно, а ние да купим хасето. В случаи че няма да могат ще търсим фирма с по изгодна оферта.

# 178
  • Пловдив
Мили, колко часа беше тръгването днес, приготвила съм три торби с дрехи за бебето в Асеновград, корито, столче и други неща нали ще имаш място??????
За децата от дома съм накупила лакчета, гланцове, книжки и няколко играчки, на Наско маратонки  , дано другите не се сърдят!
Предвидила ли си нещо за хапване????????
Ще им взема вафли.

Днес ще ходя в  Асеновград. С Елена Крумова/организаторката за
разпродажбата на  детските рисунки/, имаме уговорка с директорката за доуточняване на подробностите и да вземем готовите рисунки, а те хич не са малко 50бр. Ще взема също списък с номерата на дрехи и обувки на децата и ще видя колко рожденици са се събрали които не са празнували. Ако някой има нещо за изпращане или иска да дойде с мен, тръгваме от спирката на Тримонциум в 12ч.

# 179
  • Пловдив
Джони, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те радва, да слуша батко и татко!

Общи условия

Активация на акаунт