за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 606
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Оборота от днешния ден е 250лв., без да броя стотинките и дребните които останаха за каса, а те са някъде към 50лв.
 Успех на утрешната смяна: Оля и Бистра. Дано като се върна в неделя, да прочета че има още толкова оборот.
Днес снимаха от Евроком, трябва да си ни дали в новините.
Цитат

БРАВО!
Имайки предвид по- лошото място от миналата година, резулататът е повече от добър!
Огромни благодарности на семейството което помага за поредна година и на всички включили се в изработването и продажбата на мартениците!
Аз напоследък не успявам да сколасам с личната си организация, за да бъда от помощ, но добре, че има по- оправни от мен хора!

Нямам търпение утре да се накича с вашите мартеници!  НАЙ- ХУБАВИТЕ!

# 136
Браво момичета! Страхотни сте!
И аз минах снощи и си накупих мартенички. Невероятни неща сте изработили. Закичихме се вече и къщата украсих с едни подкови.
Още веднъж Браво!

# 137
  • Пловдив, но иначе от Бургас
4ЕСТИТА БАБА МАРТА

МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

# 138
  • Пловдив
Честита Баба Марта!

Днес стояхме до 3ч. Много беше слабо, почти никакви хора не се спираха, но пак имаме над 100 лв  Simple Smile

# 139
Честита Баба Марта, Пловдив!!!   Hug

Как мина днес след 15? Simple Smile Като чета не е било зле, все пак това са мартенички  Peace
Браво, момичета!!!  Hug  bouquet

# 140
Честита Баба Марта, момичета!

Днес стояхме до 3ч. Много беше слабо, почти никакви хора не се спираха, но пак имаме над 100 лв  Simple Smile

След 15 ч. имаше и клиенти и оборот  Wink  Blush ...

Впечатли ме днес момичето, като каза, че от мартениците, които не са на ДВМ също, ще има % за децата и то не малък - 10%!
Благодаря Ви, мило, семейството!!!   bouquet

# 141
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Много здраве, щастие и радост на всички!

# 142
ЕЕйй взехте парите и се покрихте  Laughing
Каква е равносметката, ще вземем ли обувки

# 143
  • Пловдив
А, не сме се покрили. То и аз до вчера не знаех каква е равносметката.
Оборота е 700лв., плюс 100лв. от касичката, ОБЩО ИМАМЕ 800ЛВ.
Да не забравяме, че Сава и Снежи също ще ни дадът 10% от тяхната печалба, а ни предстои благотворителна разпродажба на детски рисунки.
Сега ще поръчаме пижамите за Асеновград, а с парите от рисунките ще вземем маратонки. Предлагам за Зелениково и Нареченски бани също да вземем гащички и чорапки.
 В неделя polinbg взе от София чорапите за Калофер и Асеновград. Дайте идея за Калофер как ще им ги предадем. Ще организираме ходене или ще ги изпращаме по някой.

# 144
аа прекрасно
въобще не о4аквах 4е ще съберем толкова пари
браво на нас
така съм съгласна и догодина да правим, 4е май се бях поот4аяла
 а за калофер както решиш, по кой можем да изпратим
в наре4ен ще ходим ли ние забраваните  Wink

# 145
  • Пловдив
И аз не очаквах такъв резултат. Много съм доволна и радостна, че ще можем да накупим повечко неща. Ще ми се да има за всеки пижама и маратонки. Дано да имаме успех и с картините. Praynig

mom4i , не беше ли Зелениково newsm78 Laughing

# 146
аз да си заслужа името ЗАБРАВАНА
да де зелениково

# 147
  • Пловдив
Ееееееееее, супер сме направо!  smile3501
Аз очаквах към 500 лв, но 800 си е много добре.
Ама хайде да вземем тоя път и на мъничетата нещо по-така, обувки или маратонки примерно или някакви връхни дрешки, че и те са като прошлячета миличките. Ако ни стигнат финансите де  Peace

# 148
  • Пловдив
Момичета - чудесно, доста парички сте събрали -   bouquet  bouquet  bouquet

Значи и тук да пиша - пижамките за децата от А-д ще ни ги дадат по 6-7лв. за 40 до 44 номер  и 8лв. за номерата 46 и 48. Ако искате и за по-малките ще питам на каква цена ще ни дадат бельо, че нали за тях по нова година имаше пижамки, ама и бельо им занесохме тогава  newsm78. Отделно ще ни ушият и 10бр. долнища за момчетата, които се напишкват. Мили - когато си готова ми пиши  Peace

# 149
  • Пловдив
Джони, аз към 10-ти ще ходя в Асеновград за да обсъдим нещата с рисунките и мога да помоля да направим списък с имената и номера за всяко дете. Иначе за децата от с.Търнава, списъка е готов. Роси до няколко дни ще ми изпрати и парите.

Нека не избързваме с решения за покупките при малките. Да видим с какви пари ще разполагаме и след продажбата на рисунките и колко ще са ни необходими за маратонките и пижамите.

Предлагам също за 1-ва пролет или за Великден да организираме акция за събиране на дрехи, обувки и играчки. Въпроса е че нямаме място за съхранение и сортиране.

пп. mom4i , кажи кога ти е удобно и да го плануваме.

Общи условия

Активация на акаунт