за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 585
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Благодаря Миленка  Laughing

Ама ако може и мама да слуша, няма да е зле  Mr. Green

Такъв купон му спретнаха в градината Каспър, че вече спи  Laughing

# 181
  • Пловдив
Вчера с Елена Крумова  и Доника ходихме до Асеновград. Взехме рисунките от децата. Трябва да ви кажа, че има такива хубави неща, че аз останах като гръмната като ги видях. Честно казано очаквах типично детски рисунки, но бях приятно изненадана със съвсем професионални картини, различни техники на рисуване, даже и картини с прежда.
Взехме списъка с номерата на обувките, надявам се че ще успеем да съберем пари за всички. Но, доколкото вчера говорихме, става въпрос за голяма фирма с много клиенти, включително гости и от чужбина, така че се надявам на успех.

Взехме и номерата на пижамите. Поръчах ги, чакаме само да ни преведат парите от София и ще отидем да ги вземем. Решихме да ги опаковаме в торбички за всяко дете, вътре ще пъхнем чорапите от София и останалите  календарчета.

Рождениците за месеците февруари и март са 7. Ако искате можем да организираме парти след първа пролет и да отпразнуваме и рождените дни. На партито ще им подарим и пижамите.
Ето ги рождениците:

Богомил- 8г. / автомат и войници /
Ангел- 9г./ уокмен /
Елена- 20г.
Божидарка- 10г.
Ангелина - 9г. / блуза и диск на Ивана /
Тодоро- 15г. / голямо плюшено куче /
Шакир - 9г.

Относно ремонта на стаята на малките. Кандидатствали са с проект за цялостно обновяване на сградата и има надежда че ще бъде одобрен в близките месеци. В момента тече  ремонт на столовата, но не достигат пари за сцената, за боя и работа на майсторите. Помолих директорката да разговаря с тях за цената и да ми се обади, ако може м да помогнем.

пп. Малко дълго стана, но то и нещата са много.

# 182
Дано да успея да се включа този път.
Поне за подаръците ще помогна.

# 183
  • Пловдив
Аз искам да купя подарък на Божидара  Simple Smile
За тържеството този път не знам дали ще мога да участвам, та поне подарък да купя  Simple Smile
За озвучаването ако искаме пак да дойде същото момче, ще трябва да го предупредя по-отрано  Peace

# 184
  • Пловдив
Бистре, то няма определена дата все още. Разбрахме се само да е в края на март. Само да не е 27-ми, че тогава е разпродажбата на рисунките. Ако искаш говори с него дали ще е съгласен пак да дойде и за кога ще му е удобно.
Имаше деца които бяха все още на училище и не успяхме да ги попитаме какво искат за рождения си ден.

Elisir, ако се чуеш с Теменужка, можеш ли да е помолиш да ги попита? Става въпрос за Елена- 20г., Божидарка- 10г. и Шакир - 9г.
/той не може да говори, но батко му може да каже какво обича/.

пп. Някой може ли да свали песни на Ивана от интернет?

# 185
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Aз ще направя диск
мп3 или сд
на какво ще го слуша, 4е ако е мп3 мога да сложа пове4е песни

# 186
  • Пловдив
Aз ще направя диск
мп3 или сд
на какво ще го слуша, 4е ако е мп3 мога да сложа пове4е песни
Доколкото знам всяка група си има касетофон, но не знам дали чете МП3.

# 187
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Вчера взех пижамките за дома в с.Търнава и днес ги пратих по куриер - ще ги получат в петък  Peace

За пижамките за Асеновград чакам обаждане от шефката на фирмата Peace

Вчера като си говорехме с нея и тя ми сподели, че търси адреса на Димитрина с 9-те деца. Иска да й прати колет. Така, че ако може Мили като се чуеш със София поискай да ти дадат адреса на Димитрина и най-вече възрастта на децата Peace

# 188
  • Пловдив
Браво Джони, радвам се че пижамките вече пътуват за децата.

Ние вчера с Доника пак ходихме до Асеновград, за да занесем дрехите за бебето на Мирем. Оставили сме и 3 големи торби Метро с дрехи, така че на този етап няма нужда от повече дрехи. Има и юрганче, столче за маса. Носихме и корито, но се оказа че си има, има и количка. Единственото от което има нужда е Фризолак.

Момичета вижте тази тема, ако някой може да се включи с нещо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275202.0

Аз мога да взема хранителни продукти и ако детенцето е близък размер до моите деца мога да дам и дрехи.

# 189
  • Пловдив
Връщам се на рождениците. Вчера успяхме да видим и Божидарка, поиска си слушалки да слуша музика. После с Доника като си говорихме си мислихме че трябва да им вземе нещо като дискмен или МП3, понеже само със слушалки няма как да слуша музика. Ако някой знае къде се продават да пише. Ани към блузата добави и ново панталонче Laughing, остана само Елена и Шакир да кажат какво искат.

Богомил- 8г. / автомат и войници /- Доника
Божидарка- 10г. / слушалки да слуша музика / - bugaboo
Ангелина - 9г. / блуза и диск на Ивана /- блуза от mili.m  и диск от mom4i
Тодор- 15г. / голямо плюшено куче /- Доника
Ангел- 9г./ уокмен /
Елена- 20г.
Шакир - 9г.

# 190
  • Пловдив, но иначе от Бургас
mili от този склад до Вяра мога да вземам фризо на доставна цена
мога и с фактура, да взема ли, фриз 1 нали
няма да е лошо да отидеш някой път до склада, те нали имаха някаква оферта за мами от дбм-да се запознаеш с хората  Grinning
а за РД дайте и на мен нещо

# 191
  • Пловдив
а за РД дайте и на мен нещо
Каквото си избереш Hug

А за склада, ако искаш преди рождения ден ще отидем.

# 192
  • Пловдив
Гледам, че уокмена за Ангел е свободен - аз го вземам  Wink

Не търсете адреса на Димитрина - дадоха ми го Peace

# 193
ЕХОО Stop
Привет и от мен най-сетне.Ще почна с оправданието,та да ми олекне Simple Smile.Нали сега е сезона на счетоводителите,та и аз съм се включила сериозно и малко съм ви освободила от присъствието си,но това е временно и не напълно. Mr. Green
При мен има една рисунка за партито.Кажете кога ще се събираме да ги направим като за изложба Simple Smile
При мен има вече доста дрехи за бебета,та ако има и някой друг събрал такива ,да организирам транспорт до Широка лъка,или искате да ги занесем до 4 МВР ?
Поемам и други задачи,но без пътуване поне за сега навън.Просто нямам време.

# 194
  • Пловдив
Вярче, предлагам да направим една пролетна акция за събиране на дрехи, обувки и играчки и след това събраното бебешко да го изпратим за Широка Лъка.
Напомням че се търси помещение за събиране и сортиране на дрехите. Ако някой има нещо което може да предостави, можем да насрочим и дата за акцията.

Общи условия

Активация на акаунт