Напомням че се търси помещение за събиране и сортиране на дрехите. Ако някой има нещо което може да предостави, можем да насрочим и дата за акцията.
Здравейте момичета,
отдавна ви чета и искам да се запозная с вас, но все не успявам да се включа за срещите ви и посещенията в домовете. Имам голямо желание да помагам с каквото мога, но досега съм била само купувач на вашите базари, но да се надяваме това да се промени. С радост бих се включила където има нужда. Реших се да пиша по повод на това, че си търсите помещение. Не зная дали ще е от помощ, но в момента едната ни стая в апартамента се ползва за склад, тъй като и трябва ремонт. Поне в близките 2 месеца, а може и повече да се проточи, не се очертава да започне такъв и може да се складират там някой неща. Идея си нямам за какви обеми дрешки, играчки и др. неща става въпрос и дали изобщо е уместно предложението ми. Но кажете, ако става - с радост бих помогнала. Искам също да се включа и със символична сума за купуването на подаръци за предстоящия рожден ден, който подготвяте.
Лек и усмихнат ден на всички: Еми