за мамите от ПЛОВДИВ 13-Мартенски благотворителен базар

• 14 578
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Вярче, предлагам да направим една пролетна акция за събиране на дрехи, обувки и играчки и след това събраното бебешко да го изпратим за Широка Лъка.
Напомням че се търси помещение за събиране и сортиране на дрехите. Ако някой има нещо което може да предостави, можем да насрочим и дата за акцията.

Здравейте момичета,
отдавна ви чета и искам да се запозная с вас, но все не успявам да се включа за срещите ви и посещенията в домовете.  Имам голямо желание да помагам с каквото мога, но досега съм била само купувач на вашите базари, но да се надяваме това да се промени. С радост бих се включила където има нужда. Реших се да пиша по повод на това, че си търсите помещение. Не зная дали ще е от помощ, но в момента едната ни стая в апартамента се ползва за склад, тъй като и  трябва ремонт. Поне в близките 2 месеца, а може и повече да се проточи, не се очертава да започне такъв и може да се складират там някой неща.  Идея си нямам за какви обеми дрешки, играчки и др. неща става въпрос и дали изобщо е уместно предложението ми. Но кажете, ако става - с радост бих помогнала. Искам също да се включа и със символична сума за купуването на подаръци за предстоящия рожден ден, който подготвяте. 
Лек и усмихнат ден на всички: Еми

# 196
  • Пловдив
Момичета, търсим кошарка за бебето от Асеновград, ако някой има излишна ще е супер, другия вариант е да купим втора употреба, ако имате нещо предвид   пишете !
Бебешки дрехи и аз мога да посъбера от приятелки за Широка лъка!
Момчи, хайде да ти дам празни дискове и да  запишеш Ивана, че доста деца поръчаха, да не ги свалям и аз!

# 197
  • Пловдив
emimimi , първо добре дошла Hug , въпросът за помещението е да складираме там събраните дрехи. Но това което предлагаш ти, също ще свърши работа за текущата акция. След събирането на дрехите да има къде да се занесат, да се сортират и разпределят по възрасти и за съответните домове.

Момичета, какво ще кажете да направим акция за събиране на дрехи, обувки и играчки?

# 198
  • Пловдив
Ще се радвам ако с предложението си ще съм полезна, та дори и да е временно.  Спокойно може да се ползва на първо време,  ще се събират нещата, ще се подреждат и разпределят, това мога да го правя и аз тъй като в момента съм в майчинство и съм по цял ден вкъщи с детето. А и когато някоя от вас ще трябва нещо да взема или оставя, аз съм на линия постоянно. Забравих да спомена че съм с кола и не ми е проблем движението из града, таче ако ако имате нужда от шофьор или нещо да се вземе или занесе някъде отново съм насреща.
Отделила съм и някой мои дрехи от преди да забременея, които няма да облека повече и бих искала да се видим за да ми кажете дали са подходящи да бъдат занесени някъде или да отиват направо към контейнерите.  Ще се радвам скоро да се видим.

# 199
Записвам Ивана, ще дръпна още някакви чалги, имам доста дискове.
Решила съм да подаря дискмена си на Ангел и с Таня ще изберем подарък за Елена! Ако ми е в удобен ден ще дойда и аз.

За акцията момичета, ще  ни трябват плакати. Ще ви представим няколко идеи на такива и ще ги одобрим заедно! Само трябва да намерим някой да разпечата нужната бройка. Също и флаери.

emimimi  Hug

# 200
  • Пловдив
diva nova, ще е супер да се направи реклама: флаери, плакати, подписи, ще пусна отново инфо по медиите, пък дано някой да се отзове. Журналистката от радиото каза, че каквото и да правим само да и се обадя и веднага ще започнат да пускат инфо през няколко часа по радиото.
Само кажете за кога да насрочим акцията и да започваме да действаме. Peace

# 201
Момичета, търсим кошарка за бебето от Асеновград, ако някой има излишна ще е супер, другия вариант е да купим втора употреба, ако имате нещо предвид   пишете !

Имам кошарка - дървена, най-обикновена, с дюшек. Ако мислите, че ще свърши работа, да пращам координати на ЛС.

# 202
  • Пловдив

Имам кошарка - дървена, най-обикновена, с дюшек. Ако мислите, че ще свърши работа, да пращам координати на ЛС.
Всичко върши работа. В момента бебето спи на два съединени фотьойла.

# 203
  • Пловдив, но иначе от Бургас
donika, гледам че и диванова ще запише, така че кажи колко и какви дискове и ще се разберем
 сд или мп3, или да ги направим и от 2-та вида  Rolling Eyes

за акцията давайте поскоро, тъкмо ще започне пролетното разчистване и хората ще гледат да се отърват от някои неща
а и края на април брат ми се връща с МОЯ 4-МЕСЕЧЕН ПЛЕМЕННИК, когото още не съм прегърнала  Hug Hug
и въобще май месец ме губите  ppp

mili за склада, когато имаш път насам свиркай и отиваме
ако бебето е само изкуствено фризо е от лошите избори, аз съм спец в областта

emimimi добре дошла

# 204
  • Пловдив
mom4i , до колкото разбрах всяка група има СД касетофон, който чете МП3. Групите са 4, така че яко искате им запишете по няколко диска на група.

И аз съм на мнение, че сега е момента за акция, поради това че всеки си преглежда гардероба, така че ако искате да решаваме нещо, може да е свържем с първа пролет и да е организираме около 22 март.

mili за склада, когато имаш път насам свиркай и отиваме
ако бебето е само изкуствено фризо е от лошите избори, аз съм спец в областта
Попитах е има ли кърма, каза че няма и са минали на Фризолак. Ако се разберем нещо за кошарката на Блещулка, може да се уговорим да отидем до склада да вземем и Фризолака.

# 205
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Давай направо да я носим, че като си помисля фотойли  Cry

# 206
  • Пловдив
Момичета  Hug , благодаря за топлото посрещане, макар и виртуално, но надявам се скоро да стане и реално.  Hug
Ще следя темата и ще гледам скоро и  аз да съм полезна във вашата мисия.

# 207
Здравейте и от мен... ние приключихме с покупките и мога да се похваля..., ще имаме най-хубавата абитуриентка. Купих и карта за солариум и и дадох пари да си направи и почистване на лицето. Остава накрая да я заведа при моята фризьорка... от нея ще е най-страхотната прическа.
Имам много обувки 43. Носени са малко, но са все за костюм. Дали ще свършат работа?

# 208
  • Пловдив
Elisir -   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug за голямото ти сърце Hug
Кога ще е бала?
Нали ще сме поканени на изпращането?

# 209
  • Пловдив
Ели, сигурна съм че ще имаме една чудесна абитуриентка. Поздравления   bouquetи ще чакаме снимки.

Момичета чухме с Блещулка, кошарата е уредена, за което и благодаря   bouquet, само че ще трябва кола с по-голям багажник или пикап с който да е транспортираме до Асеновград.

Общи условия

Активация на акаунт