Норвежки моми -20 тема!

• 15 936
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм виждала само по Хелуин за правене на фенери...

# 76
Здравейте норвежанки  Hug. Ей, ма на и мен  Grinning. Първо да се нахваля пък после 6те видим  hahaha. 6терка ми тръгна на градина, след близо 2 годи6но 4акане най накрая полу4ихме място  Party За колетите аз ли4но не бих рискувала за6тото на мен ми върнаха 2 колета. Първият бе6е с лекарства, а вторият има6е 2 стека цигари плюс други не6та. Този с цигарите трябва6е да платя огромна сума ако искам да го полу4а или го връ6тат на подателя. Rkb е права 4е се отварят избирателно, въпрос на 6анс. Марио, тях трябва да ги притесни6 за да свър6ат работа ако просто си стой6 и 4ака6, няма да се слу4и ни6то. Аз бих им казала в прав текст 4е 6те пусна жалба ако в края на месеца не си полу4а парите(тогава изпла6тат детските). Мисля 4е достата4но време си 4акала и не е нужно да си особенно вежлива. Като 4уят за жалба обикновенно си размърдват задниците. Задължително питай за името на жената която те обслужва след като си споменала за жалбата. Пала4инке, напълно съм съгласна с теб. Аз съм една от тия с икономи4еско образование и стоя много дале4 в опа6ката от желае6ти за работа в тази сфера по простата при4ина 4е дипломата ми е българска. Молинке, ти в кой квартал живее6?

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 11:39 от kvinne

# 77
Боб4е, дай превод на кощрамби  newsm78

# 78
  • Stavanger,Norway/ Varna
Квине- кукарджи  Laughing

# 79
Tова ще трябва да е на варненски  newsm78 newsm78.

# 80
kvinne, аз като чуя кощрамба и се сещам за клечеста, кокалеста жена... Wink

А кокарджа доколкото знам е на турски и май е пор?...

# 81
Здравейте момичета  Hug
Изкарах си добре на семинара,май българки нямаше колкото разбрах,бяхме към 28 жени и един мъж ,без говорещите де.Говореше се за НАВ,една компания която наема хора за работа,как да си направиш фирма тук и имаше  един гид който предлагаше курсове за гид  и за бъдещи такива събирания.
 И та да се оплача от себе си-Аз забравих да кажа на Бобченка  Embarassed Лоша Молинка
Квинне аз съм в Гаусел/Форус-а ти къде си ?  Simple Smile

# 82
Марйо, да си жива,здрава и много щастлива
Аз малко съм закъсняла,но ще ме извиниш Hug
Палачинка,да малко остана,но нали знаеш то е най-тежко.А що се отнася до депресията,обещавам да се държа прилично след раждането Hug
Приятен ден

# 83
Молинке, ти съседка бе  Party

# 84
Ето ме и мен Simple Smile Боб4енка, къде си? какво стана?Какво каза лекаря?
Имам нова случка от днес Simple Smile Точно преди смяната в 15 часа идва една лекарка, ама изглежда тотално зашеметена Laughing Беше при една пациентка, която се подготвяше за секцио, тъй като тоновете на бебето се влошаваха. Та коментирали докторите кога да го направят, в един момент тя се обадила, че иска да е будна в 18 часа, за да гледа "Хотел Цезар" Shocked Никакви въпроси за бебето, ама виж за филма......Е, това се случва определено за пръв път Laughing
Това получих от Лавендър:
днес поръ4ах лекарства за 1203 лв. от вашите пари и ще ги разпределим м/у 6 дома
Мисля, че добре използват парите. И благодаря на лавендър за информацията

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 22:08 от rkb

# 85
Квинне ама колко съседка-да не живеем една до друга и да не знаем  Laughing
Мале РКБ тая е луда, и аз за пръв път чувам подобно нещо  #Cussing out
Ох момичета споделете какво ще правите утре  и какво очаквате  Thinking Wink

# 86
  • България
Това получих от Лавендър:
днес поръ4ах лекарства за 1203 лв. от вашите пари и ще ги разпределим м/у 6 дома
Мисля, че добре използват парите. И благодаря на лавендър за информацията
Ркб,супер за парите,тъкмо се чудех какво става с тях. Peace

# 87
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох тук съм, но малката ме изкарва от нерви- зъбите я мъчат. Натова отгоре съм се разболяла и от това и цялото това непрестанно мрънкане, така ме цепи тиквата, че съм като парцал.
Чу и дробчетата- чисти са, гърлото нищо, ушите наред. Каза да спрем сиропа, явно не е сериозно.

# 88
ркб...мерси за хубавата новина.  Hug
 Директорката е много готин човек, поне така усетих по телефона като говорих с нея  Grinning Много весела, позитивна и излъчваща добронамереност. Много хубаво са решили наистина... Hug

# 89
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК НОРВЕЖАНКИ  Hug  bouquet

Преди малко моя Великанчо ме изненада със огромен букет от червени рози  Party  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт