Норвежки моми -20 тема!

• 15 940
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Ех, момичета не стига, че пари не дават ми и ми искат!  Sad

Май ви разправях дето чуха "асистоличен шум" във Филиповото тяло и ни пратиха в болница, специалист да ни види!
(накратко) - Обадих се на педиатъра в Бг, той каза, че го е чул, но дори не го е споменал, защото е "физиологично", 70% от бебетата имали такъв шум и се израствал с възрастта. Но ние все пак решихме да идем на специалиста. Гледах ни на един космически апарат и ни казаха " физиологично е, 70% от новородените са с тоя шум, ще го израсте"  Grinning
Рекох под сурдинка "Е, за това ви трЕбва хипер-супер апарат! А в Бг със слушалка го разбраха!".  Но да погледнем от добрата страна - В България кога ще те пратят на такъв апарат! Само ако си платиш!
И днес, седмица по късно пристига сметка - 516 крони! Защо? Не знам!
Да се ядосвам - не се! Само цъкам с език!

# 91
Момичета или си прекарвате супер романтично и се забавлявате или сте забравили да драснете по някой ред да кажете какво става  Laughing Thinking Heart Eyes

# 92
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей сега ще ти разкажа какво аджеба става. Аз- болна- ям лук, чесън, лимони и мед на поразия и то всичко това мешано, шото ми трябват витамини и антибиотик, детето ми ме гледа с ей такива очи  Shocked щото съм си сложила една кърпа на устата понеже нямам маска и се чуди това майка му ли е или талибанин  Laughing
Да отбележим празника и да го изконсумираме подобаващо с мъжо няма и шанс, той след малко тръгва на работа, а аз едва седя и чакам да си легна, ама малкото не ме пита и врънка да я разкарвам и къщи.
Абе цирк е, поне не ми е скучно  Crazy
Добре, че го приемам откъм смешната страна иначе ми оставаше да се гръмна  #2gunfire

Ох, така ме цепи главата, че искам да я метна нанякъде  Crazy

# 93
Мале Бобченка звучи ужасно всичко това,но се гордея с теб че не се предаваш  Hug
Пожелавам ти да се оправищ ама възможно най-бързо  Praynig
Ако имаш нужда от някое лекарство кажи-аз заредих аптечката тук от България с що годе уж необходими неща
Аз ще ходя сега пак да се чипкам и ше допразнуваме в спалнята с Великанчо Blush Heart Eyes Party Laughing

# 94
Ох аз май се изказах неподготвена за хапчетата,щото ти кърмиш още или не ,не ги разбирам тея неща все още,няма да ми се смеете ей  Crazy Whistling

# 95
  • София/Осло
Ние пък порядъчно си изпразнувахме...
С хубава храна приготвена от мъжа, с прекрасен букет и червено вино..........ммммммммммм божествена вечер
Дано и вие да можете да се похвалите със същото  Heart Eyes

# 96
Ние пък порядъчно си изпразнувахме...
С хубава храна приготвена от мъжа, с прекрасен букет и червено вино..........ммммммммммм божествена вечер
Дано и вие да можете да се похвалите със същото  Heart Eyes
Аз веднага се поФалвам със същото... Heart Eyes Ако не вярваш виж в спамърската тема..и там съм се пФалила... Whistling Joy

А букета какъв ти беше...? Моя от оранжеви лалета... Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 03:43 от ЧервеноВинце

# 97
Добро утро дами  Hug
Аз днеска съм малко по ранобудна понеже още се вълнувам на тоя ден като децата  hahaha bowuu
Снощи моя Великанчо ми сготви много вкусна риба-на шега ония ден трябваше да си избера най-страшно изглеждащата в интернет,като търси моя  на норвежки-ама аз си избрах две,купил и двете-е ама то кат крехко пиленце беше вкусно та днеска пак ще готви ама другата. А относно ноща  Blush Heart Eyes Whistling   беше неповторима  Wink
Днес ще ходя да да си купувам подарък от моя,така е като е човека е на работа и аз какво на празника тая вечер ще съм сама  Rolling Eyes ех надявам се поне тук да се забавляваме  Grinning

# 98
Оле, Бобче - бързо оздравяване ти желая!
Деатке, ти не беше ли диетка, бе жено? Аз вчера кат нагъвах тортата и все си мислех "Яж, яж, а Деатка ще слабее!" Grinning
Ей, ще доживея ли един ден да се тура на диета и аз!

Мъжо днеска ще се обади да пита, що ни искат тия пари, нали уж за деца до 12 години било безплатно! Ма иначе е много социално тука,ей!
Бегам да разходя малкият мрънкач да слънце!

# 99
Марйо, безплатно е, но има някои изследвания, за които се плаща собствен дял. Кои ви го е назначил това?

# 100
MoLinKa, честит рожден ден!

Бъди жива и здрава и нека Великанчо все така приятно да те изненадва! Wink

# 101
Молинка...Честит рожден ден и от мен!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Бобче...да оздравявате... Praynig

# 102
Молинка  hbday newsm51

# 103
MoLinKa   bouquet честит ти рожден ден Hug
Днес ни се разказа играта, пред уикендно Sad
Утре ще има църква, за който се интересува..
Второ: лавендър ми иска адрес, за да ми изпрати копия на протоколите от даренията. На мен лично ми се струва ненужно да ни изпращат тези документи, но ако вие искате да ги имате, кажете.
Трето: получих това. Ако има заинтересувани, да ми кажат.

MOLJA TE RAZPROSTRANI PO-DOLNATA POKANA DO VSICHI TVOI KONTAKTI. VAJNO E DA SE POTVADRI UCHASIETO DO VTORNIK 19.02  ZA DA SE OSIGURJAT DOSTATACHEN BROI STOLOVE/MESTA.

SHTE TE MOLJA DA MI IZPRATISH BROIKATA NA POTVARDILITE.

Prijaten den

Zdraveite,

izkluchitelna vazmojnost da nauchim poveche za norvejkata kultura, normi i povedenie, semeini vaprosi, predizvikatelstvata v tova da jiveesh s razlichni kulturi i zapazish svojata.

Na 21.02ot17.00 v Thon hotel Munch,Munchsgt.5 shte ima lekcia na
tema  Semeistvoto v edna chujda strana.
Lektori ot familievern kontor.Zapovjadaj.Molja potvardi u4astieto si.

Familie i et fremmed land.

Hoved tema
-        Integrering.Utfordringer og muligheter i et nytt land
-        Familieliv
-        Norske lover, regler og normer som angår familien
-        Oppvekst i to kulturer ( barn og ungdom i familien og samfunnet)

Det er knyttet store utfordringer til det å komme i et nytt land og
etablere seg som familie der. Utfordringene kan være knyttet til
stress,forventninger,kjønnsrolle- og kommunikasjonsproblemer.
I tillegg kommer behovet for tilpasning til en ny kultur, samtidig som
en vil bevare det viktige fra hjemlandets kultur.Det ligger sterke
utfordringer for familien i en slik situasjon.
Vil du lære om dette er du hjertelig velkommen til en åpen dialog med
familieterapeuter den 21.02. kl.17.00 i frokostsalen Thon Hotell
Munch,Munchsgt.5 Oslo.Partneren din er selvsagt velkommen.
Familieterapeutene har taushets plikt og tilbudet er gratis for
deltagerne.
Det blir servert enkelt mat.
Vennligst gi tilbakemelding om du kommer så raskt som mulig

Това по административната част Laughing Аз не празнувах вчера, бях на работа Sad Ама празнувахме на 13.02 вечерта Mr. Green

# 104
МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО  Hug
НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОЛКО ХУБАВ ПОДАРЪК МИ ПОДНЕСЕ СЪДБАТА ДНЕС - НАЙ-СЕТНЕ ПОЛУЧИХ НЯКАКВА РАБОТА И ДОГОВОР СИ ИМАМ И МОЛБА ЗА ЕДНОГОДИШНА ВИЗА  Hug Party
А и дрешки от на Великанчо портфейла са купих  Wink -дамско яке пролетно до колената,пола и риза а подаръка който сама са заръчах от приятелската двойка бяха го забравили днес да бързат  Laughing
В дни като вчера и днеска да ти се пръсне сърчицето от щастие направо  Praynig Grinning
Ще ходим на кино тая вечер преди Великанчо да отиде пак на работа,ще гледаме JUMPER тоя път  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт