Примерна схема за захранване 5

• 58 602
  • 582
  •   1
Отговори
# 60
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Grace m , ние ядем банана само суров от 7 месец!  Peace

# 61
  • София
сани по-нагоре или в предната тема беше писал някой например с пюре в което има овес. аз още не го бързам глутена де, но го мернах Peace

банана го ядем още от пюре, не мисля преди 9 месец и нагоре да му давам нищо сурово.  Peace

# 62
Buba Mara, Deni_k

Благодаря ви   bouquet

# 63
Едно въпросче-купила съм пюрета на Овко с извара ,йогурт и сметана.Трябва ли всяко едно да въвеждам или като въведа примерно изварата другите мога да ги дам цели порции?

# 64
  • Варна
Какво ви е мнението за кашите на Слънчо? Днес взех овесена с ябълка, ще въвеждам овес. Дали е добър избор? Досега нищо тяхно не съм купувала  Thinking.

# 65
  • Бургас
Deni k, елхичка   bouquet
Почти заместихме обедното хранене! Дано ми се и урегулира кърмата, че вече на два пъти се "запушвах" заради тези "объркани " режими.

# 66
  • София
svetli,чувала съм че са хубави от мои приятелки но аз не съм взимала никаква! За сега сме папкали само на Хумана и на Милупа Peaceобожава ги Mr. Green

# 67
Предстои ми скоро време захранване и се записвам да следя темичката  Peace

# 68
Здравейте,на малкия му излезе екзема (или лишей) под долната устна.Преди седмица имаше ,но от другата страна на устата.Може ли да е реакция от храна.В момента се лигави много и постоянно го бърша,може ли да е от това.И въобще ако е от храна ,къде по тялото да следя за реакции?От около 10 -14 дена яде телешко и банан newsm78

# 69
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте,на малкия му излезе екзема (или лишей) под долната устна.Преди седмица имаше ,но от другата страна на устата.Може ли да е реакция от храна.В момента се лигави много и постоянно го бърша,може ли да е от това.И въобще ако е от храна ,къде по тялото да следя за реакции?От около 10 -14 дена яде телешко и банан newsm78
Да би да са херписи- на мен лично ми излизат от дете навсякъде около устата, даже по бузата съм имала, но не е свързано с храна? newsm78

# 70
Да би да са херписи- на мен лично ми излизат от дете навсякъде около устата, даже по бузата съм имала, но не е свързано с храна? newsm78
Ами кожата е зачервена и като изсъхне се лющи,но той постоянно се лигави ,и го бърша.Предното петънце изчезна,като мазах с Бочко,но не ми е напрвило впечатление да е от храна

# 71
Здравейте, момичета!

Десети ден захранвам бебката ни със зеленчуково пюре и имам въпроси. Нали ще ми отговорите?  Grinning
- колко дни въвежда(х)те новия зеленчук/плод?
- какви количества дава(х)те, колко бързо заместихте хранене?
- трябва ли да се замести хранене, преди да се въведат плодовете (или зеленчуците, ако първото нещо е било плод)?
natalii, ако даваш залъгалка, възможно е лишейчето да е от нея, при нас така се получи преди да захраня.
Сега ще чета старите теми, не знам защо не го направих предварително. Blush
Хубава вечер!

# 72
  • Pb
Сега ще чета старите теми, не знам защо не го направих предварително. Blush

Щеше да намериш отговор на почти всичките си въпроси, а може би и на всички.

Иначе при моя син нещата не се развиват по възходяща линия. Изяжда минимални количества от кашата (на обед) и пюрето (следобед), а тъкмо беше започнал да увеличава изядените количества. Понякога се отчайвам...

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 12:07 от елхичка

# 73
  • гр. Пловдив
Едно въпросче-купила съм пюрета на Овко с извара ,йогурт и сметана.Трябва ли всяко едно да въвеждам или като въведа примерно изварата другите мога да ги дам цели порции?
Според мен ако вече си въвела поне един от кравешките продукти и не е дало реакция невиждам да има проблем.  Wink
Какво ви е мнението за кашите на Слънчо? Днес взех овесена с ябълка, ще въвеждам овес. Дали е добър избор? Досега нищо тяхно не съм купувала  Thinking.

Тази млечна ли е? Чувала съм, че кашите на Слънчо са със сухо мляко и затова не се препоръчват за деца с АБКМ или не е въведен още млечен продук. Ако нямате проблем невиждам да има проблем според мен  /ех че и рима има  Joy/ Peace

# 74
Валерия,на мен педито ми каза да дам жълтък още преди 20 дни но аз не дадох все още защото знам,че е хубаво първо месце и знам също че 15 дни след това може да се въведе жълтък по 1/4 през ден!
Нека който знае по добре да каже!
Бях питала за жълтъка в предишната тема и Никки ми отговори , че се почва с трошички жълтък докато стигнеш до една четвърт, и в последствие увеличаваш малко по малко! Даваш един ден месно пюре, а на следващи зеленчуково със жълтък! Hug

Общи условия

Активация на акаунт