Примерна схема за захранване 5

• 58 613
  • 582
  •   1
Отговори
# 105
Колко дни се изчаква между въвеждането на жълтък и глутен?

# 106
Грейси,Сънвал-а ми паднаха в очите заради "находка" в пюре-такъв ми бил късмета-от първото пюре и първата лъжица.
Буба_Маре,ще търся сливова безмлечна.
Благодаря,мацки!  newsm03

# 107
Грейси,Сънвал-а ми паднаха в очите заради "находка" в пюре-такъв ми бил късмета-от първото пюре и първата лъжица.

Еййй, ти ме съсипа! Аз ги харесвах, с изключение на това, че почти всяко е с оризово брашно. Ама сега ще внимавам. Находката жива ли беше?

# 108
Находката жива ли беше?
И на мен ми е интересно?

# 109
Вий пък,жива!Коя живина би издържала автоклавиране  Laughing Беше треска (парченце дърво),което след кореспонденция с тях се установи,че е от отглеждане(?) на броколи,че как ли е станало,ша прощавате и т.н.Сърце не ми дава да отворя второто пюре,което бях купила .Аз по принцип съм късметлийка-де що изненади  има(вече не говоря за пюрета) -все на мен ще се паднат-я косъм,я камъче,черупка, кокоше дупе (това последното в пилешка супа в студентски стол-ама знам ли,може да е било част от менюто  Mr. Green ).Така,че не се тревожете-ако има гадории в манджите-аз ще ги обера. Mr. Green Хапвайте спокойно  newsm22

# 110
Така,че не се тревожете-ако има гадории в манджите-аз ще ги обера. Mr. Green Хапвайте спокойно  newsm22
Mr. Green Hug

# 111
  • Пловдив
Така,че не се тревожете-ако има гадории в манджите-аз ще ги обера. Mr. Green Хапвайте спокойно  newsm22
Mr. Green Hug
hahaha

# 112
# 113
Mr. Green Hug
hahaha
  bouquet страхотна си, ние всички ти благодарим  bowuu

# 114
Вий пък,жива!Коя живина би издържала автоклавиране  Laughing
Абе знам ли аз?! Наскоро гледах, че едни гадини (няма да им казвам името - все пак темата е за хранене и все едно съм на масата), та гадините, дето ги имаме почти всички в къщите си понякога, можели да живеят 2 седмици без глава. Та, затова си питам аз Simple Smile

Е, така вече съм спокойна   bouquet

# 115
Mr. Green Hug
hahaha
  bouquet страхотна си, ние всички ти благодарим  bowuu
bowuu Mr. Green

първо да кажа,че всички постове на косе босе са за библиотечната извадка в началото на темата ни  Peace Peace Peace никки, ако ти се играе да ги вадш, би било чудесно и времеспестяващо и въпрососпестяващо,че се повтаряме  Peace

1.може ли чай липа от цвят не филтърпакетче,че ме нервят нещо пакетчетата, друго си е цвят,макар и не сигурен източник,а купешки  Peace
2.а бисквити 'закуска'?
3.ще въвеждам скоро сирене (маджаров) - да го кисна ли предварително? май се прави за обезсоляване...
4.косе босе отдавана (ама съм си звадила във файл Wink ) е писала, че овес (въглехидрати) по-добре не вечер,пък аз уж давам кашата от овесени ядки между 16 и 19ч с ел по-нахранване и по-малко нощно сукане  newsm78 тя засега яде по 1 лъжица ядки де т.е. към 10ина лъжички нейни каша  Rolling Eyes
5.засега давам наобед пюре и следобед овесена каша и плод (ще гледам да ги давам пооотделно, че нали плодове по-добре самостоятелно: примерно към 16 овес и 19ч плод) - кога трябва/идва крайно врме да се предлага сутрешна закуска? още си кърмя доста пъти денем и нощем  Heart Eyes Crazy щеше ми се към годинка-годинка и нещо да не кърмя вече, но засега хич нямаме заместено хранене - средно към 60мл храна поема на ядене,въпреки че вече и месце давам и си мислех,че така ще и се услади повече  Rolling Eyes
6.кафява захар е по-добре,нали? май не сме я обсъждали  newsm78
7.мисля и масло да въведа след сиренето - тези верея,роса,домлян харесват ли ви или да гледам да е немско към 4лв? в началото на водна баня и махам пяната, нали?

и за 'чао засега' да ви информирам,че има мнооооооооооого богат био щанд в хит-а  Peace какво ли не био има - от сладко през овесени ядки, че ориз,че боб,че кво ли не  Peace

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 00:08 от ninochka

# 116
  • София
ninochka искам да се включа за маслото и сиренето- според мен първо трябва да въведеш маслото а след това сиренето (даже в книжката при мен пише масло, извара, сирене, кашкавал, кисело мляко и най-накрая прясно). а за това какъв вид- общо взето по твоя преценка. в "президент"-а със сигурност (един от видовете, то си пише ) няма сол. в другите вероятно има, нищо че не пише. аз му дадох родопея, но пак казвам, въпрос на избор  Peace
а виж дали да е на водна баня- тук не знам (можа би трябва, но не си го представям как става), аз му слагах микроскопични люспички в пюрето, но в неготово пюре, а правено от мен, понеже в готовите има почти винаги някаква мазнина- я от рапица, я слънчогледово олио дори... Rolling Eyes
а и още нещо- маслото се добавя нй-накрая за да се запази витман А-то в него Peace
а сиренето трябвало да се изкисва обезателно- ползва се бяло саламурено сирене Peace
дано ти е полезно Hug

# 117
  • София
На колко месеца може да добавям масълце в пюрето?
Аз също виждам ,че в готовите има от изброените от Елпет!
Аз му правя домашни пюренца но не ги иска дали може да е за това,че няма масло?

# 118
  • София
димяни, аз домашно по-рядко му правя, когато няма в готовите това което искам да му дам например. иначе пак според книжлето за масло и извара- 7-8 месец Peace аз му дадох преди 3 дни, т.е. на 7 месеца Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 17:20 от elpet

# 119
  • София
Значи след месец поне! Peace
Но като има и в купешките... мн странно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт