''Разградлийки Зарезан празнуват,с валентинки в кръчмата нахлуват.''

• 10 219
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм си Честит Рожден на брат ти 
За Брати

# 46
Здравейте,

Аз съм си, честит рожден ден на брат ти! Да е жив и здрав!

Миши 06 кошмарна нощ сте имали, дано да се оправяте вече. Грип ли е или?

Иви-Теди, и вие да оздравявате и всички други, които са болнички.

Аз имам кошмарна седмица на работа Rolling Eyes, едва издържам, сутрин павла мрънка, не й се ходи много на ясла, след две седмици вкъщи. И това е, нищо интересно...

чао и хубав ден от мен Hug.

# 47
добър вечер днес Теди е малко по добре,но продължава с тази ужасна кашлица и да ви се оплача пак аз не вярвам много,но мъжо питал в болницата една педиатърка за кашлицата и тя казала,че може и месец да кашля така  Weary
mama Barba аз просто така се изразих не пие хапчета а прахчета и сиропи,но общо казано написах така
аз съм си да е жив и здрав брат ти   bouquet

# 48
Иви,предполагам в болницата сте били на инхалации.Ако имаш инхалатор, продължи и в къщи да ги правиш.Това за месеца е вярно,но не се притеснявай толкова.То каквото е станало, е станало.Ти си `и давай сиропите и ще се оправите скоро. Peace

P.S.Ако имате компот от малини,прецеди го и `и дай да пие сока.помага при кашлица newsm10

# 49
  • там нейде .............
Ето тази торта направих за утрешния рожден ден на малката клик
 ето още снимки тук и тук и пак
не стана много добре, но  .......толкова си мога Embarassed

# 50

Малееее, на това ако му викаш "не стана много добре......

# 51
Аз съм си, ти си била голям майстор smile3501.
Аз ако можех да правя такива красоти щях да имам сладкарница  smile3521 cook newsm62.

П.П. ЧРД на брат ти happy bd

# 52
Аз ви пожелавам лека нощ!(не че съм казала добро утро де....... Mr. Green)
Лъчка е по-добре,но майка и' много ме притеснява............... Thinking
Ели,страхотна е тортата!Честит ти рожденник!  bouquet

# 53
аз съм си   тортата е супер  newsm10  smile3501
 mama Barba ние лежахме в болницата,но беше на система не е била на инхалации,защото само се позакашляше след като се прибрахме почна по вече да кашля ,а там пиеше само сиропче

# 54
Аз съм си,тортата е станала направо супеееер.Честит рожден ден на брат ти  newsm59 newsm67  Gift  party023 nbirthday
Мише,голям кошмар сте изживели снощи.За това много ме е страх от високи температури,че водят до гърчове  ooooh!.Спокойна нощ ви желая.
На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване   bouquet

# 55
Нашето е от проклетите зъби не могат да избият.И сега ще ни цепят венеца,че да избият по бързо,че стана месец ни мъчат и не излизат.А днес цял ден спа и сега стана и си играе и може до сутринта да стоим будни а утре ще гледам като зомби на работа.Направо ще откача от месец нито аз нито Дари не е спал а малчо толкоз се измъчи.Абе не ни върви и това е ooooh!.Ох стига съм се оплаквал.Лека вечер на всички.  bouquet

# 56
Миши 06 , я ме светни как си сложи тая снимка като аватар,че мен нещо не ми се получава newsm78

# 57
Аз съм си  smile3501 за тортата и  nbirthday на брат ти!
Миши06,дано премине без проблем цепенето на венеца Peaceжелая ви само хубави неща от сега и за напред Hug
На всички Ви лека нощ и да спите в кош и да сънувате......к`от си искате Heart Eyes Mr. Green

# 58
  • там нейде .............
Благодаря ви момичета Hug  bouquet
Лека нощ и от мен Hug

# 59
  • Разград

Че ти доста си можеш. Ако можех и аз така. Май много се размечтах. А?

Общи условия

Активация на акаунт