Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 186
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Прегледай форумите"На пазар".Има много теми за различните марки.

# 151
Ще празнуваме у дома, аз съм приготвила подарък и бонбони. Детето ще е с нас, не е честно да си деля децата, едното с нас, пък другото при баба си Mr. Green
Мен ми е любопитно Тити как ще празнува Laughing

Пърл, ще се снимам и ще затворят форума Laughing
Ох, не знам с тези колички...харесвам Куини, щото е малка като се сгъне, но прочетох лоши отзиви за нея. Вчера видях количката на мойта приятелка, дето роди онзи ден(ходих да ги видя в тях с бебчето Heart Eyes) и страшно ми хареса. Бях я виждала само на снимка, коментирахме я с майката преди да я купи. И е една лекичка, маневрена, с две таблички(много ми харесват таблички още от преди Blush). Много подобна е на тази, ако не е и тази: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2633095 Като натиснеш жълтия бутон под количката ти я дава в детайли.

# 152
И на мен ми е интересно Тити как Няма да празнува  Joy

Аз тази година не знам, че утре е Св. Валентин. Миналата година бях аз изненадващата, няма да се повтаряме чак толкова често  Wink

Кой пита за секса?  Laughing Отгоре става, но бързо се уморявам и някак предпочитам да си полегна. Странично е най-удобно в случая, а и нали сега трябва да си полежавам наляво и надясно Joy Други пози няма да коментирам, че доста цветно ги разказвам, да не ми наложат бан  Laughing Но те така или иначе ще затворят форума заради на Дуци сутиена Joy

За количките. Ей такива отзиви ме спират и мен за разни модели, на които се спирам Sad А и като нямам предишен опит.........

# 153
Ами тогава вземаш тази която ти харесва на външен вид и и свикваш. Grinning

# 154
Честито на всички мами, които са си разбрали пола на бебчето вече. И късмет на всички, които са на ФМ, сигурна съм че всичко ще е наред.
Аз също съм от тези, които все още не го знаят  Sad, мисля да ходя на ФМ на 27.02 и се надявам тогава вече да го разбера, но има още толкова време дотогава. И все още не мисля че съм усетила бебо, а толкова много искам.
И аз се чудих за протягането сутрин, по навик и аз се протягам като се събудя, а майка ми ми беше казала, че не е хубаво да се протягам много.
Относно празнуването утре - за съжаление моят мъж е в командировка  Cry, така че ние с бебо ще сме си сами и нямам някакви специални планове засега.

# 155
Ами тогава вземаш тази която ти харесва на външен вид и и свикваш. Grinning

Щеше ми се поне да е удобна, но в крайна сметка ще й свикна   Joy

Да, за съжаление и по отзивите не може човек да разбере, защото тук пак трябва да се съобразят нещата с ръста ми и да мога да я вдигам и т.н. На един голям човек може да му е удобен определен модел, но на друг малък като мен - не.

Затова може би ще трябва да пробвам различни за да видя как е удобството, а за качеството само да се позовавам на чуждия опит.

# 156
Гледа и на двата, ако е ранна бременност гледа на вагинален. Предполагам, че при теб ще е коремен. Аз съм ходила при нея, искаше вагинален, но аз отказах и тя видя каквото трябваше през коремния.

Дуци, sorry за въпроса, ама вагиналният не беше ли по-точен от коремния newsm78 Просто се чудя защо моята лекарка предпочита вагиналният? И понеже знам че много скоро ходихте при Марков за ФМ, при него коремен ли е?

# 157
Ами не знам дали е по-точен. Зависи от специалиста все пак. И от техниката, прдполагам. За Мазнейкова нямам никакви съмнения че би видяла всичко дори на коремен Peace
Марков в 6-та ме гледа на коремен, после вагинален, преди две седмици ме гледа само на коремен.

# 158
  • Варна
За Св. Валентин  Heart Eyes
Ще сме вкъщи - купила съм сърце- възглавница за подарък с любовен надпис и ръце и крака /много идиотска/ Mr. Green...преди все на бельо наблягах , червени боксерки и разни други майтапчийски неща с надписи.. аз знам ,че мъжа ми ще купи сърца с бонбони и се въздържах че миналата година имахме всички възможни марки бонбони в сърца, та падна едно ядене .. Laughing
Тази вечер съм решила след работа да търся книга за супертатковци или нещо подобно, бъдещия татко ще се разтопи .. Знам , че това му е в момента голяма тръпка ...
За количката - и аз като Дуци, имам вариант от щатите , сестра ми е там..Дори дрехи за брем. ми е купила и чакам да ми ги изпрати. Мисля живот и здраве да си поръчам за лято и някои неща за бебето - козметиката за бебета там е върха.. Иначе ако не стане с количката номера харесвам Пег Перего .. Скъпи са но изглеждат страшно удобни и качествени ..

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:48 от Vessi_to

# 159
Току що мъжа ми ми каза /понеже той ми взе резултатите/, че резултата от БХС не е много добър 1:226, а нормата била 1:250. Препоръчват ми да направя амниоцентеза. Направо ми се сви корема като чух за резултатите. Незнам защо бях решила, че всичко ще си е наред, а то......
Утре ще ходя при гинеколога да ги види и да си каже мнението. Надявам се да се размина само с ФМ.
Hristush нещо бъркаш??!??! Границата е 1:1250.
Аз да ви кажа на всички, които имат рискови резултати. Имам една приятелка, която така на БХС я бяха стресирали с резултата и я бяха засилили да прави амниоцинтеза. Отиде при Марков на ФМ и всичко си му беше наред на бебеока. Така че, не се стряскайте излишно.
nova_badeshta_mama знам, че при спането по гръб бебето притиска някаква важна артерия и е вредно за майката. Но аз също много обичам да спя по гръб и понякога и така си лежа. Спомням си предишната бременност в по-крайните месеци наистина усещах някакво придърпване на органите когато лежах по гръб и инстинктивно лягах на страни. Ти сама ще прецениш дали ти е удобно или не.
Дуци колко струва количката на Чико?
А за Свети Валентин нищо не ми идва на идея. Иска ми се нещо по-така, ама аз като съм вързана с детето, не мога да обикалям за подарък  newsm78. Приемам идеи всякакви.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:58 от Kokolin@

# 160
  • Варна
Здравейте мамчета, пр нас днес е доста слънчево и ми се стопля душичката, като гледам през прозореца. Моя БХС трябва да излезе в петък и малко ми е нетърпеливо едно такова. А и чак на 27-ми съм на 4Д. Не знам как ще дочакам.

Танита, много се радвам, че е минало всичко безпроблемно. Стискам ти палци да продължава да е така.

Веси, поздравления и за теб за перфектните резултати.

Относно секса, май доста съм го занемарила, преди ме болеше корема, всяка вечер сънувах еротични сънища и се побърквах. Сега ми е едно спокооооойно, даже се чудя да ходя ли на кола маска или да не ходя /май няма смисъл  Joy/.

Ели, пиши каке минала ФМ? Ти при кой лекар си?

Относно пола, на мен доц. Балев ми каза в началото на 3-ти месец, че ще е 90% момче, аз не вярвам много да го е видял наистина /все пак... толкова рано/, ще я видим тази работа. Така или иначе той каза, че е 50/50 вероятността да е познал. Party

За резултатите от БХС, резултат който е по-висок от 1/250, се счита за лош, но това не означава нищо. Например 1/240 е по-висок резултат. Но в кабинета пише, че само 3% от лошите резултати наистина се оказват лоши.

Аз съм си харесала количка Jane Slalom. Много е лека, а и широка изглежда, ще е удобна за бебока може би.

# 161
Коколина, ти бъркаш...

"Резултат от 1:1 до 1:250 – оцененият риск е ПОВИШЕН

На жените с резултат “повишен риск за раждане на дете с хромозомна аномалия” се предлага извършването на диагностично изследване за установяване на това за каква аномалия се касае. Под ултразвуков контрол се взима малко материал от предшественика на плацентата (биопсия на хорион) или от околоплодната течност (амниоцентезата). Резултатът се получава след 1 до 3 седмици. Извършването на тези изследвания е въпрос на личен избор."

Информацията е от сайта на БГ мама, което е писано от лекар на Майчин дом: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/432/68/

Но това БХС не знам защо си го правите... толкова пъти го говорихме, че това изследване не поставя диагнози, а прави изчисления, които често не са точни............

# 162
  • София
Обаждах се при Марков да си запиша час за след месец и нямаше свободни #Crazy Май ще отида при Мазнейкова, освен ако при нея не е същата хава Thinking

# 163
Pearl направих си това изследване защото бях абсолютно сигурна, че няма да има проблем /глупаво от моя страна да си мисля така, но..../ Казах си, че няма да е излишно да го направя.
Вече ми е по-спокойно. Като мина и феталната надявам се всички притеснения да изчезнат. Май и аз при Мазнейкова ще ходя щом като няма свободни часове за толкова дълъг период при Марков.

# 164
Hristush, всичко ще е наред  Hug

При Мазнейкова ще има часове, но не се бавете, да не се окаже, че и нейните са свършили за вашите подходящи седмици...

Общи условия

Активация на акаунт