Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 167
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
Агата, би било страхотно да ми изпратиш тел. на хомеопатката ти. И моля те ми кажи как се процедира - първи преглед, когато си здрав или направо отиваш, когато си болен.

Отиваш...когато прецениш. Ако имаш някакъв проблем - хроничен, още сега. Например - алергия, гавоболие и т.н. Всъщност - питай я, като се чуете, ако нямаш оплаквания сега, но искаш така да се лекуваш дали сега да отидеш или при изявен проблем. Има хомеопатично интервю първия път, след това ходиш когато има нужда. Координатите ще ти пратя на лс.

# 196
Добро утро на всички!

ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН!

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

# 197
  • Варна
Честит Свети Валентин и от мен Heart Eyes txtloves

И Трифон Зарезан , разбира се .. Mr. Green Wine Glass

# 198
Момичета, имам чувството, че ще се пръсна Rolling Eyes Все едно не съм ходила до WC една седмица, а не е така. Корема си чувствам ужасно подут и болезнен. Снощи имах една прерязваща болка много ниско долу, днес леко ме наболява на друго място. Не знам черва ли са, какво е. И се чувствам преяла, а не съм. Сутринта хапнах една ябълка и мисля днес да изкарам на плодове ако не огладнея зверски Rolling Eyes

Снощи си разменихме подаръците с моя мъж, много съм доволна Mr. Green
Честит св. Валентин, най-специални поздрави на Тити Heart Eyes
Тити, да не се обидиш Hug

Току що се връщам от ФМ и всичко е ОК с бебчето Heart Eyes
И много важното за мен-момиченце е  Laughing
Честито!!! Hug

Дуци е сега разбрах , колко ти е кеф Heart Eyes
Много Flutter

Дуци, забравих да те питам - като си купила сутиена на Виктория Сикретс, от САЩ ли ще пристигне при теб или от БГ-то.Говорих с една приятелка, която си поръча дрехи  през сайта им, и като пристигнали била много разочарована. Аз само от магазините им съм си взимала белъо и са страшно качествени и удобни, но морално са ми остарели вече, та искам да си взема нови, но през нета.
продавалник точка ком не го ли знаеш Laughing От БГ ще идва, от Пловдив.

Форума днес е ужасен, постоянно дава грешка Close

# 199
  • Варна
Момичета, имам чувството, че ще се пръсна Rolling Eyes Все едно не съм ходила до WC една седмица, а не е така. Корема си чувствам ужасно подут и болезнен. Снощи имах една прерязваща болка много ниско долу, днес леко ме наболява на друго място. Не знам черва ли са, какво е. И се чувствам преяла, а не съм.

Бях така миналата седмица 1 ден. Една вечер. Болки, спазми... ниско долу, после горе.. подуване, тежест.. Звъннах на лекарката - тя - но-шпа , каза пий, ако не си добре на сутринта - идвай . На сутринта тръгнах на работа - бях по -добре. После някъде четах , че такива неща се случват от уголемяването на матката - т.е. трябва да търпим.

# 200
tanita днес на мъжа ми в Майчин дом са му казали, че амниоцентезата се покрива изцяло от здравната каса, само трябвало да си купим иглата.
[/quote]
Не знам, моята информация е от МД-Варна. Всъщност се правят два вида изследване- първият резултат става след седмица, а вторият, който е по - подробен-след три седмици и повишава достоверността на първия. От една позната бях чула, че второто е по желание и се плаща отделно, но не съм сигурна за това, защото   мен не са ме питали даил искам второто и в тази цена ми влизат и двете.
Ели радвам се за хубавите новини, значи ще си имаш лъвче. Аз по термин съм на границата между двете зодии, но ще видим какво ще излезе.
Честит празник на всички!

# 201
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ОБИЧАТ И ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ!!!
Честито и на всички майчета, които са си разбрали пола.

# 202
  • София
Някой може ли да ми пусне кога беше училището за бременни на "9 месеца"  Praynig моля ви, че не мога да го намеря от 1 час.

# 203
Е най-мразим да не ми се зарежда форума  #Crazy #Crazy #Crazy

Бях написала толкова неща - нищо не се постна, пфу! Даже затворих браузера от яд с написаното и сега не ми се пише наново всичко  #2gunfire

Честит Валентин, Трифон и на който каквото му е кеф Simple Smile

# 204
Е най-мразим да не ми се зарежда форума  #Crazy #Crazy #Crazy

Бях написала толкова неща - нищо не се постна, пфу! Даже затворих браузера от яд с написаното и сега не ми се пише наново всичко  #2gunfire

Честит Валентин, Трифон и на който каквото му е кеф Simple Smile
Вече почнах да се притеснявам "че повредата е в моя телевизор" ! Много изнервящо Crossing Arms

# 205
Честит Свети Валентин на всички влюбени! Много любов в сърцата и усмивки на лицата!!!  1dating Two Hearts
Подариха ми розов слон! 261uu

# 206
  • София
Честит празник на всички влюбени и любители на виното  bouquet

Пък мойто мъж е в отпуск Twisted Evil За първи път от не знам колко години ще си е тук и за Св. Валентин, и за 8-ми март, че и за рождения ми ден беше тук! Абе тази година много хубава Hug

# 207
Честит празник на всички, кой каквото празнува!

Моля, сложете ми синьо бебе/щъркелче, онзи ден бях на ФМ, казаха, че сичко точно и момченце ще е Simple Smile

# 208
Здравейте мами,
Честит празник!!! Аз бързам да се изфукам...вчера бяхме на ФМ и всичко е от добре, по-добре. Ще си имаме момче. Grinning Grinning Grinning. Немога да ви опиша радостта си и най-вече успокоението, че всичко е наред с бебето.
Приятно изкарване на празника!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 209
  • София
Честито на разбралите пола Hug Страхотно е просто Heart Eyes

Честит Св. Валентин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт