клиника Щерев

• 789 432
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Gone with the wind
ЖК е 45лв. Последният път доплера и меренето на тоновете ми влизаха в тази цена, което искрено ме учуди

# 2 296
ЖК е 45лв. Последният път доплера и меренето на тоновете ми влизаха в тази цена, което искрено ме учуди

Ъ! newsm78
На мен досега все по 35 са ми взимали за ЖК. От следващия преглед трябва и на тонове да минавам, ще видим дали ще ми вземат повече пари  Thinking
Миналата година не си спомням да съм плащала допълнително за тоновете... пак стандартната такса си плащах.

# 2 297
Благодаря момичета! И 45 да е, и 35 да е пак са съвсем поносими сумите. Аз очаквах да ме застреляте с нещо от сорта на 100лв и нагоре. Та направо съм щастлива от тия цени  Laughing

Малко в страни от темата, но много майки чета, че раждат секцио и година- две след това пак чакат бебенце. Преди знам, че трябваше да се чака до 3 години за следващо дете. Сега да няма промяна някаква в проучванията  или въпрос на личен избор?

# 2 298
на касата ми обясниха, че когато след тоновете се прави жк цената си е стандартната 45лв, когато ходиш само за тонове 17лв.
цените са си абсолютно нормални

# 2 299
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А ако не закупиш пакет ЖК и си плащаш всяко посещение ... какво се включва в тези 35 лв. всеки месец, които коментирате за ЖК?

# 2 300
Хмм, странно, но аз, когато съм ходила само за тонове, никога не съм плащала  Thinking
Обичайно след преглед заплащам 35, но в края май ми взимаха 45, не помня вече..., но си струва! А, сега и за педиатър 30. Явно залагат на по-голяма достъпност от повече пациенти  Hug

# 2 301
  • София
Как са педиатрите там, кажете впечатления, за да имам план задействие, когато моята отсъства.

# 2 302
  • София
аз плащах по 45лв в него си е включен прегледа с ехограф, а за тонове не съм плащала всеки път. Ако ходех само на тонове не помня вече колко беше, но преглед с тонове само 45лв.

# 2 303
По повод плащането на консултации и тонове, при мен се е случвало и да плащам и за двете, въпреки че съм била на тонове и веднага след това на консултация, и би трябвало да е както сега - тоновете да влизат в ЖК. Сега явно е по-добре Peace

Иначе за секциото и периода до ресекцио - в последно време наистина не се държи толкова на двете години между операциите (аз знам именно за 2, а не за 3), но пак си е до преценка и на лекар, да се види как се е възстановил организмът и дали може да износи отново бебе, понеже това е основният проблеми след секцио - износването, с първата операция няма проблем - раната зараства доста бързо.

# 2 304
И при мен е 35 лв. прегледът засега, явно после ще стане 45 лв. А колкото до очакванията - всеки има различна представа за добро място, но аз лично нямам забележки - имам си час, влизам, отговарят ми на всички въпроси и така. За мен лично това е добро място Peace

# 2 305
  • Gone with the wind

Ъ! newsm78
На мен досега все по 35 са ми взимали за ЖК. От следващия преглед трябва и на тонове да минавам, ще видим дали ще ми вземат повече пари  Thinking
Миналата година не си спомням да съм плащала допълнително за тоновете... пак стандартната такса си плащах.

Ми не знам - последните 2 пъти ми взеха по 45, стана ми интересно (реших, че са вдигнали цените) и погледнах в ценоразписа. Ехографски преглед 35, ЖК - 45. Иди разбери каква е разликата. Като изключим последния път, когато правихме доплер и мерене на тонове, друга разлика не видях.

# 2 306
Преди раждането ходих няколко пъти на тонове и плащах по 15-17 лв (не помня точно) за мерене. Преглед минах само първия път и може би още 1-2 с ехограф и не помня колко се плащаше. Отидох в Щерев около месец преди самото раждане.

# 2 307
Още от януари/февруари вдигнаха цените от 35 на 45 лв. за ЖК

# 2 308
Още от януари/февруари вдигнаха цените от 35 на 45 лв. за ЖК

Да, ама сигурно януари/февруари миналата година Laughing, защото аз ходех в периода май-август 2012 и винаги плащах по 45 за ЖК Wink

# 2 309
  • София
Сега се поразрових малко и намерих бележки от касата на Щерев. Прегледите са ми били по 45лв, а тоновете по 17лв. Защо от 35лв отиват на 45лв никога не съм се интересувала. Не знам сега дали няма поскъпване на цените, защото гледах някакви изследвания са поскъпнали, но не вярвам да ги вдигат за да могат да са достъпни за повече хора. Някой ходи ли на 06 юли имаше отворени врати на педиатричният кабинет?! Аз се бях записала, но бяхме малко на почивка с ММ и не успяхме. Бяха казали, че ще се дават валчери за един безплатен преглед на детето при педиатъра. Ако някой е ходил нека сподели как е минало!

Общи условия

Активация на акаунт