клиника Щерев

• 796 445
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 6 615
Ходихме на празника и беше много хубаво! Наистина, шумно и голяма блъсканицаа,  но нека, всеки, който мечтае догодина да е част от празника, пожелавам от сърце! А за мен подаръците са чудесни - на едното детенце се падна красива книжка, плюшено зайче, комплект от 5 части прибори за хранене, солети,   барни,  рекламни брошури, а в торбичката на другото дете вместо плюшена, беше гумена играчка,  и вместо прибори за хранене, почистващо мляко на мустела от 300мл! Имаше принцеси, музика, беше много хубаво!

# 6 616
Тази година подаръците са били различни и от написаното наистина звучат чудесно! Миналата година бяха направо абсурд! Имаше лекарствени мостри, брошури и какви ли не глупости, но не и такива хубави неща. Важното е на децата да им е забавно, все едно ние колко сме доволни.

# 6 617
Момичета,
бих искала да подам оплакване към болницата и се чудя да се обърна директно към лекарите или да пиша на ръководството?

# 6 618
  • София
Най-добре пиши на е-мейла на болницата със заглавие до ръководството. Така и ти ще си имаш копие във изпратени. Ако до 2 дни не получиш отговор пиши отново или го подай на място на регистратурата, като вземеш името на регистраторката, която ти приема оплакването.

# 6 619
  • София
Здравейте,

аз съм нова във форума и доста неориентирана Embarassed . В начална бременност съм и нямам добър АГ специалист и затова стигнах до Щерев. Все още не съм я посещавала, но мисля да си платя пакета за проследяване на бременност и раждане. Първа бременност ми е и доста се притеснявам и искам всичко да мине добре. Бихте ли споделили мнения, препоръки и имена на добри лекари. Проучвам също и за болница Лозенец и Св.Лазар. Ще оценя също и линкове към други теми.

Предварително благодаря  Heart Eyes
Само не Угрински!!!

# 6 620
Момичета,
бих искала да подам оплакване към болницата и се чудя да се обърна директно към лекарите или да пиша на ръководството?
Какво се е случило, сподели Simple Smile

# 6 621
Бих искала и аз да попитам какво се е случило?

Също така се включвам в подкрепа на 
Как мога да си взема досието от Щерев?

# 6 622
Благодаря за информцията!

Аз също нe бих препоръчала Угрински!

Иначе за момента не ми се иска да казвам какво е станало, докато не се изясним. Не е фатално за щастие, но за мен е немърливост и недоглеждане. По никакъв начин обаче не желав да слагам всички лекар и клиниката под общ знаменател и да ги дескридетирам.

# 6 623
Бих искала и аз да попитам какво се е случило?

Също така се включвам в подкрепа на 
Как мога да си взема досието от Щерев?
Цялото не можеш. При поискване ще ти дадат копия от изследвания и епикризи, но не всичко, дават доста обобщени заключения.

# 6 624
Момичета,
Аз бих писала до всички с копия, до лекари, ръководство, регистратура или всички заинтересовани/засегнати лица.

# 6 625
Цялото не можеш. При поискване ще ти дадат копия от изследвания и епикризи, но не всичко, дават доста обобщени заключения.

Е, не са ли длъжни да ти дадат всичко, нали са си твои изследвания, как така ще ти дадат само обобщени заключения??  newsm78

# 6 626
  • София

Е, не са ли длъжни да ти дадат всичко, нали са си твои изследвания, как така ще ти дадат само обобщени заключения??  newsm78

Не били длъжни  Simple Smile А също си исках копие от досието с описание на проведените стимулации и УЗ-изследвания, тъй като обмислях смяна на клиниката - отказаха ми.

# 6 627
Това е много неприятно, ако реша да раждам другаде, как да процедирам тогава???

# 6 628
  • София
Това е много неприятно, ако реша да раждам другаде, как да процедирам тогава???

За раждане дават, не се притеснявай

# 6 629
  • София
Имаш право на всички изследвания - те са си твои и са платени от теб не са собственост на болницата. Относно стимулациите не дават протоколите, защото това било едва ли не корпоративна тайна, ноу-хау на лечението. Обаче питам аз, нали тези ампули са поставяни на теб, нали пункцията е била върху теб, и нали оплождането и трансфера е на твой биологичен и генетичен материал. Имаш право на абсолютно всичко. Един добър адвокат може да ги обори в съда ако се стигне до там.

Най-разумно е за стимулациите да кажеш, че искаш освен всички изследвания и ПОДРОБНА епикриза на всичко, което ти е правено в болницата. И ако смяташ, че нещо не е написано както трябва да върнеш епикризата и да ти я напишат наново. Докато информацията в нея не е написана грамотно и коректно.

Виждала съм майки да се разправят, защото на епикризата им пише че са родили момче а те са родили момиче, или на служебните бележки за бащинството на един татко му пишеше друго име на детето. Та той им вдигна скандал какво е това "незаконно" дете защото неговото не се казва така.

Общи условия

Активация на акаунт