клиника Щерев

• 796 452
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 6 600
Здравейте,

аз съм нова във форума и доста неориентирана Embarassed . В начална бременност съм и нямам добър АГ специалист и затова стигнах до Щерев. Все още не съм я посещавала, но мисля да си платя пакета за проследяване на бременност и раждане. Първа бременност ми е и доста се притеснявам и искам всичко да мине добре. Бихте ли споделили мнения, препоръки и имена на добри лекари. Проучвам също и за болница Лозенец и Св.Лазар. Ще оценя също и линкове към други теми.

Предварително благодаря  Heart Eyes

# 6 601
Мога да те посъветвам да не избираш Билчев. При Савова и Тимева много се чака дори и да си с час. А и според мен не е нужно да си взимаш пакет.. Отиди на преглед, виж дали ще си допаднете с доктора, който си избрала. Със сигурност в Свети Лазар ще ти излезе по-скъпо, но пък имат пакет без лимит на прегледи. Кофтито е, че в Щерев нямаш номер на доктора, трябва да звъннеш на регистратура да предадат и да чакаш обаждане, което мен ме изнервя адски много.

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 22:43 от Ms. M

# 6 602
+1 за Билчев, спокоен, дава си телефона и свободно може да се комуникира с него на Вайбър.
Можеш да си вземеш пакет и да пробваш няколко лекари, накрая който те грабне...

# 6 603
  • София
Александров също си дава номера, но той си има други кусури.  Simple Smile

# 6 604
Най-добре порови в темата (не отначало,че ще родиш докато изчетеш всичко), но за последните 1-2 год. и ще добиеш представа за лекарите като имена, после запиши час при избрания и виж как ще мине. За пакет ти е рано.
 За Св. Лазар само знам,че е двойно по-скъпо и от Щерев. От там нататък избора е изцяло в твой ръце.

# 6 605
Благодаря много за съветите. Наистина ще отида да видя как е първо. По принцип съм ходила при Корсачки в Токуда преди на преглед и много ми допадна отношението му, но той не работи със здравна каса и преглед и ехграфия беше 90 лв. Явно точно бяха вдигнали цените, защото някои от жените останаха неприятно изненадани. А чакането бешееееее.... приеха ме 2 часа и половина след като ми мина часа. Позната мисли да ражда в София Мед, но аз съм малко предубедена вече.

# 6 606
Корсачки е страхотен Heart Eyes

# 6 607
Някой ходил ли е на Благовещение в Щерев?  Може ли да споделите впечатление?

# 6 608
  • Italia
Ние миналата година ходихме, тази събота пак ще сме там.
Много ни хареса, беше много весело, има много игри и занимателни неща за дечурлигата...Ще ви хареса

# 6 609
Беше забавно и шумно на Благовещение, но раздадоха лакомства и солети със изтекъл срок на годност на децата. И ние мислим събота да отидем с близначките, но по-скоро да видим бъдещия ми племенник Simple Smile

# 6 610
Ние бяхме миналата година. Изключителна бутаница е, пригответе се. Имаше забавления за децата, но най-хубавото за ази година е махнато - правиха сапунчета. Беше горе-долу забавно. Подаръците, които им дадоха бяха абсурдни! Рекламни листовки, рекламни лекарства, едно Барни и лъжичка. Единственото подходящо за деца беше една надуваема жабка на сиропите Проспан.

# 6 611
Може ли някой да ми обясни какво е това с Богоявление в Щерев, че нещо не ми е много ясно...  newsm78 Бременни за първи път, т.е. без деца, има ли смисъл да ходят?

# 6 612
Кети, това е празникът на клиниката и канят всички деца, родени в нея. Организират празненство за децата. Ако е само за бременната, няма смисъл да ходиш. Няма нищо за възрастните. Даже обсъждаме колко си струва и с деца да отидеш.  Laughing

# 6 613
  • София
Хехее аз преди 2 год родих на Благовещение, пълна лудница беше, даже Нова тв бяха там, изписваха бебето недоносеното

# 6 614
Сега ми става ясно защо нищо не съм разбрала за празника  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт