клиника Щерев

• 796 673
  • 6 728
  •   2
Отговори
# 6 585
  • София
имаше в надежда една друга на Ч буквата пак, не мога да си спомня, учили са заедно с Чавеева

# 6 586
  • София
Чачева, в майчинство е

# 6 587
Адри, по-добре че така е постъпила, иначе може да стане голяма беля. При това положение мисля че пак ще  е по-рискова и АЦ, но нека все пак тя си каже. Съветвам те за твое спокойствие да си пуснеш един кръвен, но както решиш.

Колкото до специалисти - категорично бих те посъветвала да чуеш Марков за ФМ и Томова за ФЕКГ, мисля че са най-добрите специалисти в София, още повече ако кажеш че си с проблем, могат да те приемат извънредно (иначе графика е пълен за месец напред).

# 6 588
  • София
При Марков успях да се вредя за морфологията в 20 седмица. За преглед в сегашната седмица обаче удрям на камък със записването на час.

# 6 589
  • София
При Марков успях да се вредя за морфологията в 20 седмица. За преглед в сегашната седмица обаче удрям на камък със записването на час.

Фемина? Там са Димитрова и Врагалева-много добри Peace

# 6 590
Пробвай да идеш на място, обясни че е констатиран проблем и молиш спешно за второ мнение от Марков (още повече че имаш час за 2ра ФМ). Мисля че няма да те върне. Просто звънни да питаш кога е там и приема и пробвай да минеш между/след часовете.

# 6 591
  • София
Аз съм за Марков и Томова те правеха ФМ още преди Чавеева и Чачева. А двете лекарки с Ч буквата не са били съученички. 

# 6 592
  • София
Много ви благодаря на всички, момичета  Hug

В крайна сметка реших да пусна кръвния тест. Поне да отметна хромозомните със сигурност. А за следващата морфология записах часояв и при Марков, и при Томова, а имам и една пак при Чавеева към пакета в Щерев. Все един от трима ще види, ако има нещо друго притеснително, защото мен всъщност повече ме тревожи какви са другите възможни проблеми, не толкова Даун, а така или иначе в сегашната ми 13 седмица повечето неща не се виждат добре.

# 6 593
Момичетата, които са лежали в болничното отделение на Щерев, може ли да споделят какви са условията? По колко сте в стая, тоалетните общи за етажа ли са и като постъпиш следящият те лекар ли назначава лечението или който и да е лекар? А също и за цената на престоя каква е /ясно е, че лечението е според случая/

# 6 594
Аз съм лежала миналия март за премахване на полип. Лежах силно казано, защото си тръгнах вечерта, но прекарах едни 12 часа Simple Smile Стаите са чисти, тоалетната също. Стаята е с две легла, при мен настаниха едно момиче за абразио. Тоалетната не е на етажа, към вдяка стая си има собствен санитарен възел. В стаята имате тв, гардероб и масичка със стол за посетител. Направи ми впечатление, че дойде една жена , която с един пръст мина над рафтовете и над тв да види има ли прах 😉. Нашата стая беше първата и общо взето като натиснех бутона да дойде някой веднага се появяваше Simple Smile) Аз лично останах с много добри впечатления и от отношението на хората към мен, затова с мм решихме, че като забременея ще родя в тази болница. Намираше се в новата част (мисля , че така се води високата сграда), но не помня на кой етаж.. Ако нещо друго мога да ти помогна, питай

# 6 595
Цената мисля, че беше около 100 лв на леглоден. Но не съм сигурна, защото не ме таксуваха за това.

# 6 596
Много благодаря!

# 6 597
Условията са много добри, лечението се назначава от следящия те лекар, само ако има нещо извънредно се намесва дежурен до следващия преглед от твоя.

# 6 598
Благодаря ти много!

# 6 599
Лежах в началото на месеца, чисто и ново е, стаите са с по две легла, но докато бях там имаше много жени за лечение и последните два дни настаниха 3-то момиче при нас, добре, че стаите са си широчки. Лекарят, при който се следях тогава (вече съм при друг), за 5 дни не си направи труда да мине да види как съм, едвам си изпросих преглед при него веднъж, така че зависи при кой лекар си. За отношението - зависи от смяната, имаше много внимателни и любезни, имаше и такива, които с кеф бих ошамарила, още повече, че като даваш по  110 лв на ден, очакваш доста по-нормално отношение.

Общи условия

Активация на акаунт