клиника Щерев

• 796 249
  • 6 728
  •   2
Отговори
# 75
и аз знам ,че ЗК поема част от лекарствата - нищо не губиш да пробваш!

# 76
здравейте момичета ! записвам се да следя темата. аз съм пациентка на д-р андреева ( от скоро) Някакви отзиви за нея? Ще ми предстои инсеминация (дай Боже да не се стига до ин витро...)
Вярвам,  че съм на правилното място!

Аз съм много доволна от нея и както се вижда по лентичката ми чакам бебче всеки момент Grinning

# 77
Аз следя бременността си при Савова, 390лв пакет. Доволна съм от отношението и професионализма.Забременях след донорска инсеминация там. преди 3 седмици доц.Томова направи ФМ на 2d, струваше 90лв, но съм доволна от всичко до момента. Не знам дали ще мога да си позволя раждането там   Thinking

# 78
Аз съм при д-р Юнакова. От година и половина. Има ли някой който ходи при нея?И доволен ли е?

# 79
И аз съм пациентка на д-р Андреева - за 1 месец посещения при нея и резултата беше налице след 2 години стерилитет. Много съм доволна, въпреки че си платих всичко, не съжалявам нито за един лев. Направиха ми всички изследвания, хидротубация и т.н. и веднага след това забременях, въпреки че всички преди това лекари ме изкарваха болна от какво ли не и с много малки шансове за забременяване по естествен път.

# 80
Аз също забременях спонтанно при Савова след дълго ходене по мъките при друг доктор. Много е дълго за разказване, но аз съм %100 сигурна, 4е ако не бях попаднала на нея не само нямаше да съм забременяла още, но и най вероятно щях да съм с отстранен яйчник и тръба. Др. Савова нито ми е близка, нито бях с нещо по специална от който и да е друг пациент. Въпреки, че винаги ме е карала да се чувствам като единствен и най обгрижван пациент. За по добро обслужване не си и бях мечтала.

# 81
  • София
Аз съм при д-р Анреева,с пакет от 390лв.Предстои ми БХС,но не попитах за цената.Ще помоля за повече инфо.

# 82
Аз съм при д-р Анреева,с пакет от 390лв.Предстои ми БХС,но не попитах за цената.Ще помоля за повече инфо.
НЕ помня точно ,но мисля ,че беше около 60-80 лв.
Виж тук за всеки случай
http://www.ivf-bg.com/

# 83
60лв - това включва ултразвук + бхс

# 84
Здравейте,имам записан час за д-р Андреева за утре,клиникана работи ли с направления?Да бягам ли до личната?

# 85
  • София
Здравейте,имам записан час за д-р Андреева за утре,клиникана работи ли с направления?Да бягам ли до личната?
Работят с ЗК, вземи си направление. Аз миналата година ходих при нея с направление от личния лекар, платих само потреб. такса

# 86
Работят с ЗК, вземи си направление. Аз миналата година ходих при нея с направление от личния лекар, платих само потреб. такса
Аз ходих да раждам тази година , април месец и тогава не работеха със ЗК

# 87
На мен през февруари ми взеха направлението.

# 88
Аз също съм клиентка на Щерев и съм крайно разочарована от самият д-р Щерев.

# 89
Аз също съм клиентка на Щерев и съм крайно разочарована от самият д-р Щерев.
Защо? Какво се случи?

Общи условия

Активация на акаунт