клиника Щерев

• 796 290
  • 6 728
  •   2
Отговори
# 90
Аз също съм клиентка на Щерев и съм крайно разочарована от самият д-р Щерев.
Мисля,че договорите със ЗК се преподписват през март.  Не съм 100% сигурна

# 91
И аз съм доволна от д-р Юнакова-вече година и половина съм при нея.там ще правя и инвитро.

# 92
Работят със ЗК,платих само потребителска такса.Друг е въпроса ,че ме пратиха при друг д-р, и там платих 45лв.преглед.

# 93
  • София
Аз общо взето съм доволна,скъпо е но никой не те кара насила там да ходиш WinkНаправи ми впечатление само това,че бързаха със инсито а де факто нямах проблем-само на съпруга ми недостатъчен брой сперматозоиди...Оказа се че е някаква безобидна инфекция и забременях нормално.Това го установихме съвсем случайно и то при личната иначе там ни казаха,че няма да забременея ShockedСега ходя там,защото ме водят рискова Confusedи се притесняваме за бебето.А колкото до раждането-много бих искала да е там,но е скъпо за нас и то доста...има време и ще преценим.

# 94
Аз общо взето съм доволна,скъпо е но никой не те кара насила там да ходиш WinkНаправи ми впечатление само това,че бързаха със инсито а де факто нямах проблем-само на съпруга ми недостатъчен брой сперматозоиди...Оказа се че е някаква безобидна инфекция и забременях нормално.Това го установихме съвсем случайно и то при личната иначе там ни казаха,че няма да забременея ShockedСега ходя там,защото ме водят рискова Confusedи се притесняваме за бебето.А колкото до раждането-много бих искала да е там,но е скъпо за нас и то доста...има време и ще преценим.
Дано да имате възможност да си позволите раждането там,защото наистина отношението е перфектно,както и грижите !
Аз съм много доволна и се надявам и 2-то си дете пак там да родя !

# 95
Някой мяркал ли е някъде ценоразпис на кръвните изследвания в клиниката? Освен но самата каса където взимат парите, другаде може ли да се види кое колко струва?

# 96
  • София
Зависи за какви кръвни изследвания става въпрос. Ако са рутинните, а не хормони, те ги правят в Цибалаб и дават по техния ценоразпис, поне преди 8 месеца беше така.

# 97
Здравейте момичета!!!
Аз също съм пациентка на клиниката и по-точно на д-р Юнакова. Невероятен специалист и човек. Имам една успешна инсеминация, но за съжаление сърдечната дейност на плода спря в 8-ма седмица и пак д-р Юнакова ми прави абразиото.  Направи ми впечатление, че не ме товари с излишни изследвания и не ме тъпче с ненужни лекарствата. Пак повтарям НЕВЕРОЯТНА Е. Същото ми е мнението и за др. персонал, полагаха много грижи за мене след като ме пусна упойката.

# 98
Някой мяркал ли е някъде ценоразпис на кръвните изследвания в клиниката? Освен но самата каса където взимат парите, другаде може ли да се види кое колко струва?

Виж тук
http://www.ivf-bg.com/index.php?n=price

# 99
  • София
Преди една седмица при правиха БХС и още не е готов резултата Rolling EyesЗвъня на д-р Андреева и тя ми казва да се обадя след още две седмици ShockedА аз си мислех,че вече трябва да е готов Rolling Eyes

# 100
Преди една седмица при правиха БХС и още не е готов резултата Rolling EyesЗвъня на д-р Андреева и тя ми казва да се обадя след още две седмици ShockedА аз си мислех,че вече трябва да е готов Rolling Eyes
БХС-а не помня колко време му чаках резултатите,но помня,че беше по-малко време от амниоцинтезата. При амниото, чаках 10 дни за бързия тест и още 10-15 дни за целия тест.

# 101
  • София
А амниоцентезата задължително ли се прави и в коя седмица?Не са ми казвали още Rolling EyesИ колко ли струва newsm78

# 102
А амниоцентезата задължително ли се прави и в коя седмица?Не са ми казвали още Rolling EyesИ колко ли струва newsm78
Амниото не е задължително,а препоръчително,ако БХС-а покаже висок риск,но ти имаш тежката дума. Не помня точно в коя седмица се правече,но май вече бях в началото на 5 месец  newsm78
Аз като я правих беше 300 лв.,което включаше и бърз тест.

# 103
  • София
Много скъпо Shockedуж платих пакет а ме скъсаха от платени изследвания SadСега съм в 17 седмица и кой знае колко има да давам още пари newsm78.Но пък си заслужава LaughingМомченце и го потвърдиха на 100% #Milti

# 104
  Здравейте,момичета  Simple SmileИскам да попитам в тези 390лв.,какво влиза при положение,че по-горе чета,че плащате  за доста изследвания.?

Общи условия

Активация на акаунт