клиника Щерев

• 799 369
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 780
Ани, честито да ти е живо и здраво бебчето   bouquet
Единственото, което ме кара да се колебая относно раждането в частна клиника като Щерев е, че ако стане нещо непредвидено там няма толкова много лекари, а има само един екип (дори не знам какво включва този екип). И при някакви усложнения или непредвидена ситуация те карат в Майчин дом. Поне така съм чувала.
Вярно ли е това?
Иначе не се съмнявам, че като отношение и внимание ще получа най-доброто.

# 781

Вярно ли е това?

И аз така знам !
Ако има някакъв проблем,за който не са подготвени технически, тогава действат така  Peace

# 782

Вярно ли е това?

И аз така знам !
Ако има някакъв проблем,за който не са подготвени технически, тогава действат така  Peace

А има ли някоя майка, на която и се е случило такова нещо - непредвидена ситуация в Щерев (не го пожелавам на никого  Praynig )
Аз поне не съм чувала или чела за такъв пример в тази клиника.....дано да няма.

# 783

Вярно ли е това?

И аз така знам !

А има ли някоя майка, на която и се е случило такова нещо - непредвидена ситуация в Щерев (не го пожелавам на никого  Praynig )
Аз поне не съм чувала или чела за такъв пример в тази клиника.....дано да няма.

Следя темата почти от самото начало и за такъв случай още не съм разбрала.
Дано и да няма  Praynig

# 784
  • софия
Не знам какво се има предвид  под неочаквана ситуация, но аз докато лежах в клиниката имаше родилка с много голяма кръвозагуба и някакви други сериозни проблеми след секциото, но очевидно бяха подготвени, защото се справиха-правиха и кръвопреливане и овладяха ситуацията
На мен тогава ми се наложи вливане на човешки албумин, за който в големите болници искат кръводарители-всичко организираха за минути, няколко дни подред ми вливаха албумин, не са ми искали кръводарители-така че мисля, че са подготвени за доста по-критични ситуации, отколкото си мислим
Единственият минус, който аз намирам, е по отношение на неонатолгията в случай на проблем с бебето, но в интерес на истината близка приятелка роди миналата година близнаци в Тина Киркова и ги преведоха в неонатологията на Майчин дом, така че явно и по-големи болници имат проблеми в това отношение

# 785
mozzi благодаря за отговоря ти!

# 786
Да питам при д-р Андреева и д-р Ганева лесно ли човек може да си запише час за преглед? В смисъл като се обадя да се запиша ще ми дадат час за след няколко дни или за след месец да речем? В момента се лекувам при една лекарка, от която мога да кажа, че съм доволна, но е твърде заета и часовете се раздават с месец напред, което за мен в повечето пъти е доста неудобно, защото всеки път се получава така, че точно за определените дни, когато трябва да ме прегледа, при нея няма свободни часове. За това питам за тези двете лекарки, понеже си търся  лекарка, при която часовете да не се записват месец предварително.

# 787
На мен Ганева ми следи бременността и ако не мога да си запиша час за определения ден, тя ми казва да дойда без час. Обаждам се на регистратурата, че съм без час но имам уговорка с нея и влизам бързо. Иначе предполагам, че точно в същата седмица едва ли ще има свободни часове - по-скоро за следващата.

# 788
А лесно ли може да се открие съответната лекарка по телефона и? Защото аз с моята дори не мога да се свържа, а се убивам да звъня Confused Просто е мнооооооого заета.

# 789
Да питам при д-р Андреева и д-р Ганева лесно ли човек може да си запише час за преглед?

Поне две седмици предварително е желателно да запишеш час , а свързването става обикновено през регистратурата чрез вътрешния номер на кабинета на лекарката , по време когато преглежда /по-скоро отговаря между два прегледа , освен ако не е нещо спешно/.Ако прецени лекарката ще ти даде  и мобилен .

# 790
Здравейте, момичета  Hug

Поста ми е за всички мами, на които им предстои да раждат в Щерев и се чудят за цената на раждането /нали клиниката спира да работи със ЗК от тази година/

Днес бях на ЖК и попитах - цената за здравноосигурени лица си остава 1800 лв.

Успех!!!

# 791
дарида мерси за инфото. искрено се надявам нещата да останат така докато дойде моето време за раждане (началото на април). 
очаквам и се надявам някоя мама от скоро раждалите да споделят как е минало раждането там.
успех   bouquet

# 792
darida много хубава информация
благодаря!

# 793
Потвърждавам и аз - днес попитах, цената е 1800лв.
 Simple Smile

# 794
Да питам при д-р Андреева и д-р Ганева лесно ли човек може да си запише час за преглед?

Поне две седмици предварително е желателно да запишеш час , а свързването става обикновено през регистратурата чрез вътрешния номер на кабинета на лекарката , по време когато преглежда /по-скоро отговаря между два прегледа , освен ако не е нещо спешно/.Ако прецени лекарката ще ти даде  и мобилен .
    Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт