клиника Щерев

• 789 803
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 190
Здравейте мами да ви потам тъй като ни предстои изписване купували ли сте подарък за доктора който ви е израждал и какво

# 2 191
  • София
Да, поредната тема която обърнахте на словесна битка за и против секциото. Айде няма нужда, за толкова години във форума се начетох на глупости. Сега остава и някой да почне да обяснява, че най-добрия вариант е да се роди в къщи неасистирано  ooooh! Аман от глупости вече  #Cussing out
Пишете си по темата и толкова, ако е възможно без агитации.  Naughty
Също да се започнат намеците кой каква жена бил щом иска и ражда секцио. Айде, наистина да си оставим добрия тон на темата, има си други теми за това.
Не съм купувала подарък на лекарката ми, не можах да преценя какво, всичко ми се струваше тъпо и малко за това,което направиха за мен през тези години. Занесох торта и цветя.

# 2 192
Здравейте мами да ви потам тъй като ни предстои изписване купували ли сте подарък за доктора който ви е израждал и какво

Мислех да не купувам все пак достатъчно пари плащам, но всички, които изписаха преди мен носеха едни торби, едни подаръци, чудеса. Имаше питки, торти и какво ли не още.
Е накрая ММ купи по една бутилка уийски и кутия бонбони за доктора, за сестрите и за педиатърката и толкова.

# 2 193
  • София
За персонала - почерпка с торта и напитки, а за лекарката, на която дължа много - декоративна купа с аранжирани вътре вино, ръчноизработени шоколадови бонбони и екзотични плодове - хем да се почерпи, хем и да остане нещо за спомен. Но, както написах, при нас историята не е само за раждането - споменавала съм и тук: тя спаси бебока в третия месец, когато нейна колежка смяташе, че това е аборт... та просто аз съм с усещането, че каквото и да измисля или мога да подаря, все ще е малко...  Crazy

# 2 194
Здравейте дами:)
Аз родих близнаците си с планово секцио при Александров. Самата операция мина бързо и нямах проблем . Но като ме пусна упойката след няколко часа, започнаха ужасни болки. Едва помръдвах в леглото , Колко свещички ми сложиха само аз и дежурната  тогава акушерка знае. Винаги съм мислила , че имам висок праг на болката , обаче това признавам си е най-голямата физическа болка , която съм усещала. На следващия ден се влачех като пребита по коридора, за да отида да си видя децата , защотот първите 24 часа бяха в кувиоз. Толкова ме болеше все едно съм разкъсана. Можех само преведена да ходя. Докторът ми обясни че матката ми е била преразтегната и болката по всяка вероятност е била от това. Дали е така или не нямам идея. След 3-4 ден вече почнаха да се оправят нещата. Болки си имах , но се търпяха и двете деца съм си ги носила , макар , че имаше кой да ми помага като ме изписаха. Това минава и заминава, резултата са прекрасните ми Калоян и София, така че секцио или естествено раждане няма значение болка си има .Всяка жена я изживява различно .
За персонала на Щерев, който е предемно женски купих Бейлис, торта , плодове , соленки и натурални сокове. За доктор Александров хубаво уиски , шоколадови бонбони и кафе. Мислех за персонален подарък , но така и не можах да избера какво предметно нещо да подаря, затова избрах стандартното.
Бебчетата ми ги захраниха с Хип, но аз почнах на втория ден да цедя коластра и да им давам , на третия ми тръгна кърмата и си минаха на кърма само.

# 2 195
  • Sofia
Зравейте!

Моля, препоръчайте ми подходящ доктор за проследяване на бремеността !
Опитвам се да избера подходяща клиника, в която да мога да направя всички тестове или
ехографски прегледи.....

Ще съм признателна за отзиви за екипа на клиника Щерев  bouquet

# 2 196
Здравейте,искам да ви попитам след колко дни ви беше готов резултата от БХС който си го е правил в Щерев?

# 2 197
Аз си го проверих след 3 дни ето ТУК

# 2 198
А в Щерев ли ти взеха кръв?Казаха ми да звънна след 10 дни а това е ужасно много.И затова си мислех ако звънна по рано дали ще са готови.

# 2 199
Да, в Щерев взимат кръв и  я пращат в Майчин дом. Провери на сайта, който пуснах след 3-4 дни и ще ти излезнат резултатите.

# 2 200
Аз нямам код и парола.На теб от Щерев ли ти ги дадоха?

# 2 201
  • София
Напиши си името и фамилията на номер 3; мааалко по-надолу погледни!

# 2 202
И аз нямах. Използвах 3. Алтернативна идентификация.

# 2 203
  • София
И с двете бременности моя БХС беше изпращан от Щерев в Токуда, чаках около седмица

# 2 204
можете ли да ми кажете каква е практиката за упойката при планирано секцио в клиниката- пълна или спинална?

Общи условия

Активация на акаунт