клиника Щерев

• 789 769
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Ню Йорк
можете ли да ми кажете каква е практиката за упойката при планирано секцио в клиниката- пълна или спинална?

Спинална.

# 2 206
Спинална, след като извадиха бебетата си ме упоиха защо аз така исках а и имаха да ми махат киста

# 2 207
  • София
Бях си будна през цялото време и в добра кондиция, мисля, че нито една глупост не съм казала. Малко е неприятно чувството, че те дърпат, натискат и разфасоват.

# 2 208
  • София
Момичета знаете ли има ли в Щерев ембриоскоп,знам,че вече имат апаратура за Имси,но за ембриоскоп не знам...

# 2 209
Здравейте,момичета!!!!Имам питане към тези които са си следили бременността при д-р Ганева.Имам проблем с това,че немога да я открия.Днес цял ден звъня докато беше на смяна и нито веднъж не си вдигна телефона.Момичетата на информацията не можаха да ми дадат обяснение защо не вдига?
Вие имали ли сте този проблем?Започвам да се замислям ако изпадна в ситуация в която ми е нужна тя а не мога да се свържа с нея защо въобще се водя при нея.Ще чакам вашите коментари

# 2 210
Здравейте,
искам да ви попитам няколко неща:
Може ли да се следи човек само в Щерев? Издават ли си всички необходими документи накрая-направление за хоспиталиция, обменна карта и пр., с които да може човек да иде да ражда и другаде, в случай на нужда? Какво става, ако тръгне раждане преди да са издадени тея документи? Има ли проблем да те приемат в държавна болница , смисъл негативно отношение-чувала съм, че може да те отпратят да си ходиш където са те следили..? И друго-дават ли болнични в Щерев, има ли проблем в това отношение? Тези пакети за проследяване кога се закупуват, или на части се плащат? Изобщо, нещо ми е мъгла. Иначе, аз съм в ранна бременност при д-р Андреева. Благодаря ви предварително  bouquet

# 2 211
Здравейте,момичета!!!!Имам питане към тези които са си следили бременността при д-р Ганева.Имам проблем с това,че немога да я открия.Днес цял ден звъня докато беше на смяна и нито веднъж не си вдигна телефона.Момичетата на информацията не можаха да ми дадат обяснение защо не вдига?
Вие имали ли сте този проблем?Започвам да се замислям ако изпадна в ситуация в която ми е нужна тя а не мога да се свържа с нея защо въобще се водя при нея.Ще чакам вашите коментари
А защо от рецепцията не те свързаха???
Ако през деня е имала операции и много манипулации и прегледи е нормално да не можеш да се свържеш с нея. И тя е човек, всичко може да се случи, да е болна и т.н.
Не се притеснявай, ако е нещо спешно, винаги можеш да се обърнеш към друг лекар от клиниката, няма да те изоставят.
Аз съм пациент на д-р Ганева, случвало ми се е да не се свържа от раз, но звъня, докато се свържа.

# 2 212
Свързваха ме всички пъти с нея,но тя не си вдигна телефона нито веднъж за целият ден.

# 2 213
  • Gone with the wind
Явно не е имало сестра при нея - звъняла съм няколко пъти и сестрата ми е вдигала и ме е оставяла да изчаквам по няколко минути, докато д-р Ганева преглежда. Сещаш се, че няма как да зареже някоя на магарето напр., за да вдигне телефона.

# 2 214
Да така е.Кога е с пациент няма как да говори с мен.Имаше сестра с нея,веднъж ми вдигна (сестрата) и каза да звънна след 0.30мин е звънях след това около 10 пъти и никои не вдигна.Ана теб дала ли ти е GSM номер?

# 2 215
  • Gone with the wind
Не, звъня през рецепция, но пък и на рецепция са ме питали дали ще искам да ми върне обаждане, та ако не можеш да се свържеш утре, пробвай да поискаш да ти се обади когато е свободна

# 2 216
Аз съм пациент на д-р Ганева, позволих си един път да й се обадя седмица преди да родя (подготвителни контракции) и когато ми започнаха родилните контракции, за да я предупредя. Когато имах нещо важно, палех си колата и отивах на място - винаги ме приемаше. Не обичам да звъня по тел., защото едва ли ще ми свършат работа, особено, ако е за нещо спешно. Всички знаем, колко им е натоварен графика и дълбоко се съмняват, че ще имат време и за тел.разговори.
За това бих ти препоръчала да отидеш на място, ако имаш тази възможност - със сигурност няма да те върнат, освен, ако не е вторник, когато докторката не приема.

# 2 217
Аз се опитах да се свържа с нея по телефона,защото тя така ми каза за да не се разкарвам.Когато помолих момичетата от информацията да и предадат че немога да се свържа с нея и тя да ми звънне когато може отговора беше:-за съжаление само д-р Ганева не звъни на пациентите си.Аз исках да разбера дали и другите и пациенти толкова трудно се свръзвът с нея.

# 2 218
Аз се опитах да се свържа с нея по телефона,защото тя така ми каза за да не се разкарвам.Когато помолих момичетата от информацията да и предадат че немога да се свържа с нея и тя да ми звънне когато може отговора беше:-за съжаление само д-р Ганева не звъни на пациентите си.Аз исках да разбера дали и другите и пациенти толкова трудно се свръзвът с нея.

Това пък или е нещо ново или момите от рецепцията нещо са се объркали. В последните 2 години там се размотават няколко не толкова мили и отзивчиви девойки.

# 2 219
И аз съм и пациентка, до сега винаги съм се свързвала с нея малко е по трудно защото има доста пациенти но ако е спешно винаги съм отивала и никога не са ме връщали. А това за връщането на отговор от нейна страна не е вярно връщала ми е обаждане не веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт